Duckshouse Mac Service Anmeldelser 21

4,6

4,6

Det gode rygte holder hele vejen

Det gode rygte holder hele vejen - gratis undersøgelse, som vel at mærke er grundig og for en der ikke selv kan pille uvurderlig. Herefter konklusion og ingen betaling, da det var vurderingen at nyt bundkort ikke kunne betale sig. Jeg tilbød betaling for undersøgelsen (2 timer), men Andy stod fast på at undersøgelse er gratis. Hæderlig og mere end fair. Respekt herfra, gid vi havde flere mennesker og butikker af den slags...

29. februar 2024

Ekstremt kompetent service

Ekstremt kompetent service. Andy er venlig, professionel og leverer service i et niveau så højt man næsten havde glemt var muligt. Hans mange års erfaring og hans oprigtige engagement i hans arbejde gør ham til klart den mest kompetente og troværdige reperatør jeg nogensinde har mødt.

Andy hjalp mig hurtigt, venligt og uden vrøvl med en reklamationssag på et batteri han havde skiftet for halvandet år siden som desværre var gået i stykker for tidligt (det er ikke hans skyld, batterier er bare nogle gange defekte og det kan man ikke vide på forhånd). Computeren var klar om morgenen dagen efter og jeg kunne uforstyrret arbejde videre.

Spørg ham om hans home automation, det er et ret fedt setup!

29. april 2022

Fantastisk service!

Fik Andy anbefalet af en kollega og kan kun rose og anbefale stedet. Min arbejdscomputer (MacBook pro) gik ned for godt to uger siden og fik skiftet bundkort i forgårs af en tekniker. Den virkede dog stadig ikke og jeg stod til at miste en masse værdifulde filer. Teknikerne fra mit IT-support på mit arbejde kunne ikke lokalisere problemet og kunne ikke gøre noget mht. filerne og foreslog jeg gik videre til en privat. Det tog Andy godt 30 minutter både at redde alle mine filer samt at lokalisere fejlen til en overraskende god pris.

29. oktober 2021

Konkurrencedygtig og super service

Andy har meget konkurrencedygtige priser på service og maskiner og har et super serviceniveau med kreative løsningsforslag. Er klart min go-to guy nåw det kommer til alt fra udskiftning af oplader til en sprit ny (brugt) maskine.

26. november 2020

Varmeste anbefalinger til Duckshouse

Er fast - og super tilfreds - kunde hos Andy i Duckshouse og har været det i en årrække. Andy er meget dygtig, hurtig og effektiv og kan varmt anbefales til alle, der har problemer med deres Mac, eller som har brug for at få den optimeret.

20. april 2020

Hurtig og god service

Hurtig og god service, nem at tale med, og så til en ordentlig penge. Hyggelig belligenhed også, masser af spændende ting han selv har bygget man kan kigge på mens han kigger ens computer igennem!
Tag hertil hvis du har problemer med din Mac!

12. april 2019

Varmeste anbefalinger

Andy har flere gange hjulpet mig med at fikse min gamle Mac og til at få meget mere ud af mit system. Hurtig, effektiv, venlig service til meget rimelige priser. De varmeste anbefalinger herfra.

29. januar 2019

Alvorligt problem med Macbook 2012 fikset!

Skærmen på min Macbook pro 2012 var gået helt sort og autoriserede værksteder sagde der skulle skiftes bundkort (læs: 7000 kr!). Andy fra Duckshouse undersøgte den (gratis!) og sagde han var 90% sikker på han vidste hvad fejlen var. Et fiks til 2000 kr løste problemet. Servicen var upåklagelig, hurtig (1 dag!) og venlig. Og så har den den fedeste butik!
Problemet er beskrevet på Apples side - søg på "macbook 2012 fix apple"

16. marts 2018

Fantastisk service

Tusinde tak for en fornem service. Både hvad angår kvalitet af den udførte reparation, men også informationsniveauet og pris.
Min iMac gik helt i stå, når jeg forsøgte at logge mig ind. Og i øvrigt havde den i længere tid arbejdet utåleligt langsomt.
Det har helt igennem været en professionel og tryg oplevelse at få udskiftet min harddisk til en ny og hurtigere SSD og også at få mere RAM i den.
Min IMac kører nu super
Jeg kan klart anbefale Duckshouse

31. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (21 anmeldelser)