Droppery was erg eenvoudig om te installeren in onze WooCommerce shop. Nog geen 5 minuten en we konden al aan de slag, en hebben op deze manier in enkele weken onze order aantallen flink vergroot.... Se mere
Ik heb overhaast een abbonoment afgesloten en hiervoor getekend, echter had ik een aantal uur later het idee dat het toch niet aansloot bij mijn ideeën. Ik heb ze vrijwel direct gemaild en gevraagd om... Se mere
Bij het overstappen naar nieuwe webshop software moest Droppery natuurlijk mee verhuizen. Er werd snel geschakeld bij de software jongens van Droppery! Het duurde kort en kon de nieuwe winkel weer vul... Se mere
Het geautomatiseerde orderplatform gespecialiseerd in het vinden en koppelen van de juiste klanten voor leveranciers, merken en webshops.
Vossiusstraat 20 , 1071AD, Amsterdam, Holland
- +31202101895
- info@droppery.io
- droppery.io
Svarer typisk inden for 1 måned
Duidelijk en behulpzaam
De oplossing voor dropshipment
Droppery is de oplossing bij uitstek voor de e-commerce met dropshipment.
Ze ontzorgen je volledige administratie en opvolging met je leveranciers.
Reageren heel snel op elke vraag en gaan steeds op zoek om hun service te verbeteren.
Echt een ideale partner om mee samen te werken!
Fijne partij om mee samen te werken
Fijne partij om mee samen te werken, reageren snel en zijn erg flexibel! Aanrader
Absolutely 5 stars for Droppery!
Absolutely 5 stars for Droppery!
- Very smooth installation of the platform during a live meeting
- Many suppliers available on the platform, with a nice variety on products
- Very easy to import selected products to my own webshop, together with pictures, descriptions, prices and stock
- Dashboard with all necessary information (selected suppliers, selected products, orders, invoices, etc.)
- Real time synchronization of stock
- Customer order is automatically pushed to the supplier without any interference from myself
- Accessible customer service; answers within a more than acceptable time in case of questions
Heel fijn bedrHeel fijn bedrijf om mee samen te werken! ijf om mee samen te…
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken! Communicatie verloopt erg soepel, en platform werkt eenvoudig! Zeker een aanrader!
Mooie merken en fijne tool om mee te werken
Het heeft mijn woon webshop een mooie uitbreiding opgeleverd!
Top Service/Samenwerking
Erg blij met de service van Droppery.io. Als je iets vraagt dan is niks te veel. Snelle reactie's en meedenken met het toevoegen van leveranciers.
Een geweldig systeem
Een geweldig systeem met uitstekende klantenservice. Ideaal om leveranciers te benaderen en direct te koppelen. Werkt out of the box en zelfs bij ingewikkelde koppelingen is niks teveel voor Droppery. Al met al een zeer blije klant.
Gemakkelijk producten koppelen en uitstekende support!
Met Droppery kan je gemakkelijk producten van andere merken met je webshop koppelen. Indien je met veel producten werkt, is dit zeker aan te raden zodat je niet zelf alles handmatig moet doen, of dagelijks csv's moet inladen. Daarnaast bieden ze ook heel goede support!
Opschalen met Droppery
De samenwerking met Droppery heeft er voor gezorgd dat wij simpel en eenvoudig konden opschalen. Het systeem werkt eenvoudig en overzichtelijk. De ondersteuning vanuit Droppery is zeer goed en ze zijn altijd bereidt om met ons mee te denken, ook qua onboarden van nieuwe merken.
Betrouwbaar bedrijf