Dropbis Anmeldelser 21

4,6

Om Dropbis

Kvalitets CBD-olie fra Dropbis

Dropbis er en betroet og pålidelig kilde til CBD-olie af højeste kvalitet. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og effektivitet er vores produkter nøje udvalgt og testet for at sikre det bedste produkt til vores kunder.

Vi er dedikeret til at uddanne vores kunder om CBD's fordele og virkninger, og vores mål er at skabe en positiv oplevelse for dem, der søger naturlige og effektive helbredelsesmidler. Vores brugervenlige hjemmeside og nemme bestillingsproces gør det nemt at købe dine foretrukne CBD-produkter.

Vi vægter også kundeservice højt, og vores team står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Hos Dropbis er vi stolte af at levere kvalitets CBD-olie til vores kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste køb.

4,6

Jeg har i lang tid kæmpet med at sove…

Jeg har i lang tid kæmpet med at sove uroligt om natten grundet en meget stresset hverdag. Allerede efter 2 til 3 uger med Dropbis kunne jeg mærke markant forskel da jeg begyndte at sove tungt hver nat. Kan kun anbefale til folk med samme problem!

11. januar 2024

Fra skeptiker til overbevist: En ægte game-changer

Da jeg første gang stødte på Dropbis, må jeg indrømme, at jeg var skeptisk. Markedet er fyldt med løfter, og jeg har lært at navigere med forsigtighed. Men efter at have brugt platformen i over tre måneder, er jeg ikke længere i tvivl – jeg er fuldstændig overbevist.

Det, der virkelig gjorde indtryk på mig, var ikke bare brugervenligheden, men også den målbare forskel, det har gjort for mig personligt. Hver transaktion har været glat og effektiv, hvilket er en sjældenhed i en verden, hvor tid er en luksus.

Kundeservicen hos Dropbis fortjener også ros. De har været lydhøre over for mine behov og spørgsmål, hvilket har gjort min rejse fra tvivl til tillid langt mere behagelig.

Jeg vil anbefale Dropbis til enhver, der søger en pålidelig service med reel værdi. Tak, Dropbis, for ikke kun at leve op til forventningerne, men for at overgå dem.

1. oktober 2023

Kan helt klart anbefales!

Jeg har igennem længere tid døjet med voldsom søvnbesvær. Efter at være blevet anbefalet dropbis, bestilte jeg en af deres CBD-olier. Allerede efter kort tid, mærkede jeg en klar effekt på min søvn, og jeg får udsovet langt mere end jeg gjorde før hen. Dropbis kan klart anbefales!

29. november 2023

Stor anbefaling!

Jeg har taget Dropbis 30% olie i 4 uger nu, da jeg fik det anbefalet til bedre søvn og restituering. Jeg kan mærke at det har haft en betydelig effekt og fet har hjulpet mig rigtig meget. Så nu drikker jeg det i min kaffe hver morgen, som en del af min daglige rutine :-)

10. december 2023

Super god service!

Super god service!
Jeg var lidt i tvivl om hvilken olie der var den rette til mig, men efter en snak med Dropbis' kundeservice kan jeg nu begynde at starte med min CBD.

7. november 2023

Varmeste anbefaling - brudt 8 år med søvnproblemer <3

Jeg har de sidste 8 år døjet med alvorlige søvnproblemer som udover de alm. gener også længe har hæmmet min drøm om at løbetræne på det niveau, jeg gerne vil, da jeg bliver skadet hver 3. måned grundet mangel på restitution som konsekvens af mine søvnproblemer.
Jeg har tidligere prøvet en anden CBD olie, men uden effekt. Sidenhen melatonin, phenergan, søvnhypnose og stadig ikke formået at knække koden til et “normalt” søvnmønster.

Jeg har nu taget Dropbis CBD olie i 2 måneders tid og min krop har aldrig haft det bedre (!!). Jeg er gået fra at få gnsm. 2-4 timers urolig søvn til at sove sammenhængende +6 timer stortset hver nat. Både hjemme og når jeg rejser med mit arbejde. Det har oveni også reduceret mine angstanfald, som unægteligt har hængt sammen med min manglende søvn:')

Jeg kan ikke give en stor nok anbefaling til det her produkt, for det har oprigtigt brudt en ond cirkel, jeg ikke før har kunne se mig ud af.

28. september 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service - jeg var meget i tvivl om hvordan det fungerede og hvilken % der passede bestemt til mig. Fik ringet til deres kundeservice og de var super flinke og behjælpsomme til at hjælpe mig på rette vej. Kan klart anbefales!

21. september 2023

Fjernede min skinnebensbetændelse!

Jeg har i mange måneder trænet op til halvmarathon, men har været hæmmet af slem skinnebensbetændelse.. Jeg fik anbefalet at prøve CBD olien fra Dropbis, 5 uger før løbet og det ender med at jeg løb halvmaratonet helt smertefrit, en personlig rekord og heller ingen smerter efter! KÆMPE anbefaling herfra 😊

17. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)