Dronerune Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Rune tage de mest Fantastiske billeder

Rune tage de mest Fantastiske billeder, med blik for natur og arkitektur.
Jeg har lige modtaget min 3. Bestilling fra Dronerune. De 2 første var postkort omhyggeligt pakket ind til at modstå transport. Plakaten jeg lige har hentet var pakket i rulle og en ekstra kasse udenom. 💪
Hold op en superkvalitet den plakat har. Tykt papir og helt mættede farver. Ingen genskin, så man kan nyde billedet uden reflektioner.
Alt i alt en perfekt oplevelse - de gutter kan virkelig deres kram

7. februar 2022

Virkelig smukke plakater i god…

Virkelig smukke plakater i god kvalitet. Modtog en plakat i julegave, der desværre var blevet bøjet i transporten. Uden problemer og med et smil fik jeg tilsendt en ny plakat som nu præger min stue.

24. januar 2022

Danmarks bedste drone fotograf

Jeg har købt to af Runes plakater, og er så glad for dem.
Rune tager nogle sindsygt flotte billeder af vores land, set fra oven, både natur, bygninger og bybilleder.
Det er en ny og anderledes udsmykning til dit hus, kontor eller forretning.
Kig ind på hans side og find lige det der passer til dig

30. oktober 2021

Kunstneriske fotos i høj kvalitet

Runes billeder er ikke alene flotte og originale. Printkvaliteten er også fuldstændig i top, hvilket gør en mærkbar forskel, når de skal op og hænge i hjemmet. Jeg følger altid med på hans platforme for at se hvornår han har skudt et nyt spændende motiv, og der kommer løbende nye interessante ting.

30. august 2021

Fantastiske plakat motiver

Har fulgt DroneRune længe og besluttede mig for at købe nogle af de plakater som man nu kan købe på dronerune.store. Plakat kvaliteten er meget høj. Er imponeret over alle detaljerne man kan få øje på. Spændende "læsning" som i "Find Holger". Plakaterne var pakket ind i fint silkepapir og i et rør med motiv af plakaten og en fin hilsen fra Rune. Rørene var pakket i en robust aflang karton. Alt i alt en super oplevelse med plakater i høj kvalitet og meget forsvarlig forsendelse. Man mærker tydeligt at der ikke er overladt noget til tilfældigheder. Forventningerne blev mere end indfriet. Fortsæt sådan og det vil gå dig godt.

10. juni 2021