Dromen & Wonen Anmeldelser

4,5

3 sterren Alleen voor de snelle verzending. Ik heb een topper besteld, maar helaas schuift de topper nog steeds en is hij erg dun. Ik merk eigenlijk geen verschil met of zonder topper. Voor mij voelt... Se mere

Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Se mere

Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Se mere

Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaa... Se mere

1. Sengetøjsforrretning

Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

70 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Blij met Dromen & Wonen.

Erg tevreden over Dromen & Wonen. De eerste bestelling ging om onduidelijke redenen mis maar werd erg goed opgelost. Opnieuw besteld en de volgende dag de dekbedden keurig thuis afgeleverd. Bedankt.

22. juli 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi Mollie, bedankt voor je review!

Mooi dekbed

Mooi dekbed, precies zoals beschreven. Mooie kwaliteit en goedkoper dan bij anderen waar ik het gezien heb
.En heel snel geleverd. Ben zeer tevreden.

15. juli 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi E Roks-illing, bedankt voor je review!

Een hele goede service

Een hele goede service, reageren super snel,vriendelijk en een snelle levering 👍👍👍👍

15. juli 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi H.M.G., bedankt voor je review!

Snelle levering.dekbed ziet er mooi…

Snelle levering.dekbed ziet er mooi uit. En super makkelijk in gebruik. Ben er blij mee. Eerst 1 besteldt. Maar ga nog bestellen.

10. juli 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi Harry, bedankt voor je review!

Bestelling ging makkeijk

Bestelling ging makkeijk, en mijn dekbed kwam snel aan. Nu het dekbed nog uitproberen.

8. juli 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi Len, bedankt voor je review!

Goede service!

Helaas een probleem met bestelde overtrek maar zeer snelle reactie en super service. Bedankt.

10. januar 2024

Besvarelse fra Dromen & Wonen

Hoi Eline, Bedankt voor je review!