Drogisterijplus.nl Anmeldelser 242

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Still got nothing from the „department of reimbursement“ (if this exists)… no email, no products, no money back - never buy there!!!! Bestelnummer: 261996

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gezocht via Google en al snel besteld. Uiteindelijk is Drogisterijplus als goedkoopste tevoorschijn gekomen. Het gaat om Ibiza Flow Body Mist van Therme. Nergens te vinden in de winkels. Happy me... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Handzeep besteld. Alles ging prima, goede communicatie per email. Vlotte levering. Kleine opmerking al die flessen, 12 met handzeep, zaten los verpakt in de buitenste doos. Zo zou ikzelf nooit iets... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke webshop met tal van verschillende artikelen aan mooie prijzen 5 ster 🌟🌟🌟🌟🌟 een aankoop gedaan van parfum die moeilijk te verkrijgen is bij andere webshops maar bij Drogisterijplus.nl nog... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikindustri

Skrevet af virksomheden

Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle levering.

12. april 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw review over onze snelle levering! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en u snel hebben kunnen bedienen. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zullen ons best blijven doen om onze leveringstijden zo snel en betrouwbaar mogelijk te maken. Aarzel niet om ons opnieuw te contacteren als u in de toekomst nog meer hulp nodig heeft.

Alles prima

Snel. Netjes bezorgd. goede verpakking. Goed product voor goede prijs.

10. april 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelheid van de bezorging, de nette bezorging en de goede verpakking van het product. We besteden veel aandacht aan de verzending van onze producten en we zijn blij dat u dit heeft opgemerkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goedkoopste aanbieder van mijn…

Goedkoopste aanbieder van mijn favoriete product! Levering was super snel, top!

12. april 2023

Beste,
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij dat je de goedkoopste aanbieder van jouw favoriete product hebt gevonden en dat jouw bestelling snel werd geleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de beste producten en service te bieden en we zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice Drogisterijplus.nl

Perfect

Beste prijs en snel geleverd

29. marts 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering van onze producten. Het is ons doel om onze klanten altijd de beste prijs en service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn.

Aanrader!!

Prettige overzichtelijk website
Super snelle levering
Aanrader

27. marts 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat u onze website als prettig en overzichtelijk heeft ervaren. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten een goede ervaring hebben bij het gebruik van onze website. Ook zijn we blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op onze website.

Snelle levering van product

Snelle levering van product. Afhandeling naar wens!

12. marts 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw product. Bij ons streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van begin tot eind. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent over de afhandeling. Bedankt voor uw feedback en laat het ons gerust weten als we u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Heel tevreden

Heel tevreden, netjes geleverd

19. marts 2023

Beste Dorothy,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat deze netjes is geleverd. Ons team werkt er hard aan om de beste service te bieden aan al onze klanten en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Veel plezier met uw aankoop en fijne dag toegewenst.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nep luchtje opgestuurd

Nep luchtje opgestuurd. Ruikt totaal niet zoals de originele

2. marts 2023

Beste LB,
We begrijpen dat u niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen en we willen u graag helpen om dit op te lossen. We willen echter benadrukken dat we geen namaakproducten verkopen en dat we ons uiterste best doen om alleen hoogwaardige en authentieke producten aan te bieden aan onze klanten.

We vinden het heel vervelend dat u het gevoel heeft dat het luchtje nep is en niet overeenkomt met het origineel. We zouden graag meer informatie van u willen wat volgens u niet klopt.

We willen nogmaals benadrukken dat we tegen namaak zijn en dat we ons inzetten voor eerlijke concurrentie in de markt. We hopen dat we dit misverstand kunnen oplossen en kijken ernaar uit om van u te horen. Zou u een email willen sturen met meer informatie wat volgens u niet klopt. U kunt de email sturen naar : klantenservice@drogisterijplus.nl.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Geen Track & trace

Alles goed , behalve levering ik konde mijn pakket niet volgen en heb geen email van Postnl ook ontvangen. Pakket werd geleverd maar zou handiger zijn koerier bedrijf email stuurt .

23. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor het delen van uw feedback. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als u niet in staat bent om uw pakket te volgen en als u geen e-mail van Postnl heeft ontvangen. We willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. We zullen uw feedback doorgeven aan ons verzendteam zodat we kunnen kijken hoe we onze leveringsprocessen kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons zult bestellen. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Snel en goed!

21. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service. We doen ons best om onze klanten altijd zo snel en goed mogelijk te bedienen.

Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar!

Geen goed product ontvangen

Via bol.com had ik van thermacare warmtepleisters besteld. Normaal zitten deze in een doosje, maar bij deze bestelling niet.

Ik gebruik deze pleisters regelmatig dus ik weet hoe snel ze werken. Gisteren 1 uit de verpakking gehaald, naar 1 uur nog steeds geen warmte. Nog een uurtje gewacht en helaas geen warmte. De volgende geprobeerd en precies hetzelfde. Weer niet warm geworden.

Ga ze dan toch maar in de winkel zelf kopen.

Voor mij geen bestellingen hiermeer.

23. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het ontbreken van het doosje van de thermacare warmtepleisters voor verwarring heeft gezorgd en dat het vervelend is dat de pleisters niet werkten zoals verwacht.

We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren en we willen u verzekeren dat we de kwaliteit van onze producten serieus nemen. We zullen deze kwestie onderzoeken en contact opnemen met onze leverancier om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

We begrijpen dat u inmiddels besloten heeft om de pleisters elders te kopen, maar we willen deze kwestie voor u alsnog oplossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om een e-mail te sturen naar klantenservice@drogisterijplus.nl, zodat we een oplossing voor u kunnen bedenken? We staan graag voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en te zorgen dat u alsnog tevreden bent met uw aankoop.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we de kans krijgen om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

Drogisterijplus team

onmidelijke levering

27. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, staan wij graag weer voor u klaar!

snelle levering

De artikelen kwamen heel snel binnen

1. marts 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je reactie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de levering van de artikelen. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, zodat onze klanten snel kunnen genieten van hun aankoop. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Hetzelfde product is bij Drogisterijplus.nl VEEL goedkoper dan wanneer je het via Bol.com bestelt 🤔!!

1. marts 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service! We doen ons best om onze klanten de beste prijs te bieden voor onze producten. Het kan soms zo zijn dat onze prijzen lager zijn dan die op andere websites, zoals Bol.com. We zijn blij dat je deze besparing hebt opgemerkt en hopen dat je in de toekomst weer bij ons zult bestellen. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product, staan we altijd voor je klaar om te helpen!

Snel en voordelig!

13. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je positieve reactie! We streven er altijd naar om onze klanten snel en voordelig van dienst te zijn. Het is fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Thank you for your feedback! We're glad to hear that your order arrived quickly and in good condition. We take great care in packaging and shipping our products to ensure they arrive safely and in a timely manner. If you have any questions or concerns in the future, please don't hesitate to reach out to us. We're always here to help and provide excellent service. Thank you for choosing us for your purchase!

Zeer tevreden!

Telefonisch en via de mail, goede service.

9. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We vinden het belangrijk om onze klanten op verschillende manieren te kunnen helpen en zijn blij om te horen dat zowel de telefonische als de e-mail service goed bevallen is.

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk. Fijne producten. Goede prijzen. Snelle verzending. En telefonisch goed bereikbaar.

1. februar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, fijne producten, goede prijzen, snelle verzending en bereikbaarheid via de telefoon. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je tevredenheid met ons te delen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Bedankt voor het kiezen van ons voor je aankopen!

Bestelling gedaan op 20 januari

Bestelling gedaan op 20 januari, geld direct van rekening maar geen bevestiging e-mail gekregen .Hier een review geplaatst, jullie antwoord is stuur een mail met de bestelgegevens maar nu ook geen antwoord en nog altijd geen bestelling aangekregen maar wel mijn geld kwijt 😡

19. januar 2023

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Het is vervelend om te horen dat je geen bevestigingsemail hebt ontvangen en dat er nog steeds geen oplossing is geboden voor het probleem met je bestelling. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is en we willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

We willen je vriendelijk verzoeken om ons nogmaals een e-mail te sturen naar klantenservice@drogisterijplus.nl met je bestelgegevens en je probleem uit te leggen. We zullen dit dan zo spoedig mogelijk oppakken en ons best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en het probleem op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.