Still got nothing from the „department of reimbursement“ (if this exists)… no email, no products, no money back - never buy there!!!! Bestelnummer: 261996
Se, hvad kunderne siger
Gezocht via Google en al snel besteld. Uiteindelijk is Drogisterijplus als goedkoopste tevoorschijn gekomen. Het gaat om Ibiza Flow Body Mist van Therme. Nergens te vinden in de winkels. Happy me... Se mere
Handzeep besteld. Alles ging prima, goede communicatie per email. Vlotte levering. Kleine opmerking al die flessen, 12 met handzeep, zaten los verpakt in de buitenste doos. Zo zou ikzelf nooit iets... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke webshop met tal van verschillende artikelen aan mooie prijzen 5 ster 🌟🌟🌟🌟🌟 een aankoop gedaan van parfum die moeilijk te verkrijgen is bij andere webshops maar bij Drogisterijplus.nl nog... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...
Kontaktoplysninger
Amsterdam, Holland
- drogisterijplus.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen service, onprettige manieren
Hoe dit bedrijf aan positieve reviews komt is mij een raadsel. Ik ben zelf helemaal niet te spreken over de gang van zaken bij dit bedrijf. Via bol.com kocht ik een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een maand ging het apparaat kapot. Drogisterij plus liet mij zitten, volgens hen viel het defect niet binnen de garantie. Toen ik aangaf dat een apparaat langer dan een maand hoort mee te gaan werd de toon van de medewerkers al snel onbeschoft. Mail is ook niet ondertekend met een naam. Heel onprettig en onpersoonlijk allemaal.
Prima site & service!
Overzichtelijk site, scherp geprijsd & snelle levering van bestelling!

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl
Het betalen van de bestelling duurde…
Het betalen van de bestelling duurde even maar goed verzonden

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl
ik ben zeer tevreden van…
ik ben zeer tevreden van Drogisterijplus.Nl en ook van de zeer snelle levering dank u wel, een aanrader voor iedereen.
Very good customer service
Very good customer service. Delivery fast. I definitely recommend this shop

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl
Ik kreeg geen bevestiging dat betaling…
Ik kreeg geen bevestiging dat betaling was ontvangen en dat de bestelling werd verwerkt. Ik moest maar afwachten of de bestelling werd geleverd en dat is wel keurig en snel geleverd. Ik heb wel het vermoeden dat ik gebruikte spullen heb gekocht want van 1 van de potten Workinghands was de folie open.
Handzeep besteld, snel geleverd.
Kleine opmerking al die flessen, 12 met handzeep, zaten los verpakt in de buitenste doos. Zo zou ikzelf nooit iets willen versturen. Maar gelukkig is alles heel en schoon over gekomen.

Verschrikkelijk bedrijf onbereikbaar…
Verschrikkelijk bedrijf onbereikbaar reageert nergens op
Een spel besteld worden er doodleuk gezegd word morgen geleverd nu alweer 3 dagen verder nog niks
Mensen blijf ver weg van dit bedrijf

Besvarelse fra Drogisterijplus.nl
Merci beaucoup pour votre professionnalisme ! Sevice très efficace, aucune mauvaise surprise sur la livraison bonne continuation à vous.

Blijf hier weg
Blijf hier weg! Vorige week een L'eau d'Isseypakket gekocht. Geur was oud en bedorven. Meteen teruggestuurd. Bedrijf zegt retour niet te accepteren 'omdat uit hun test is gebleken dat de geur niet is bedorven'... Zij schijnen niet één, maar zelfs meerdere mannen op kantoor te hebben werken die heel toevallig ook deze geur dragen en die hebben unaniem gemeld dat er niets aan de hand zou zijn met mijn bestelling. Tsja, ik zeg niet dat drogisterijplus.nl liegt, maar ik zeg wel dat ze een bijzonder ongeloofwaardig verhaal ophangen... Zeker ook omdat ik na het lezen van de reviews - oh, had ik dat maar eerder gedaan - meerdere verhalen lees over overjarige en bedorven geuren. Ik ben uiteindelijk maar naar de winkel gegaan en heb nieuwe gekocht. Aan anderen wil ik meegeven: doe niet zo stom als ik deed, sla dit bedrijf over en geef een paar euro meer uit bij een betrouwbaar bedrijf.
Omdat ik al meerdere keren mailtjes…
Omdat ik al meerdere keren mailtjes gestuurd heb waarin ik aangegeven heb mijn bestelling nooit ontvangen te hebben.
Een reactie schijnt erg lastig te geven te zijn.
Beslist geen aanrader!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.