Voor ruim 70 euro aan producten aangeschaft. Dit op basis van haar gegevens en de resultaten. Na drie dagen een mega rode huid. Gestopt en daarna een verdween de ergste roodheid.

Geen aanrader! Droogt de huid vreselijk uit: zeker in combinatie met de Dag- en nachtcrème met de Suncare. Mijn huid werd: rood (branderig gevoel); vertoonde puistjes; werd schilferig. Na contact te h... Se mere

Ik gebruikte de foaming wash, salicylic acid gel en de dagcreme SPF 30 voor onzuivere huid. Deze laatste doet je huid erg glimmen (niet enkel door de SPF, het laat echt een vettige film achter. Ik kr... Se mere

De gezicht crème een aantal dagen geprobeerd. Het geeft een trekkerig gevoel. En ik krijg een soort droge harde vlekken. Toen ik in een warme ruimte kwam werden de vlekken heftiger. Moet mijn hui... Se mere

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Goed

Deze is fijn! Hoef 'em lang niet zo vaak te smeren dan andere soorten lippenbalsem. Ruikt alleen niet lekker, maar dat maakt me niet uit.

27. oktober 2019

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een goed product. Deze zalf doet wat het beloofd! In de avond de zalf bij mijn peuter op de hoofdhuid gesmeerd, in de ochtend met het bijgeleverde kammetje direct de berg eruit gekamd. Zeker aan te raden!

22. oktober 2019

Heb weer de dag en nachtcreme besteld

Heb weer de dag en nachtcreme besteld. Intussen nog een andere crème van een ander merk geprobeerd maar deze vond ik toch minder goed voor mjnj rosacea. Tot nu toe vind ik de crèmes van dr. Leenarts de beste.

12. oktober 2019

ik mis de bijsluiter

ik mis de bijsluiter. Heb er over gemaild maar geen antwoord gekregen. Het product nog niet gebruikt omdat het voor een baby van 5 wkn is.

10. oktober 2019
drleenarts.com-logo

Besvarelse fra drleenarts.com

Beste Mo, Wat vervelend dat je niet de juiste informatie hebt kunnen vinden. Ik weet niet precies over welk product het gaat maar vermoed dat het over de berg zalf gaat. Ook kan ik je mail niet terug vinden maar het spijt me als wij daarin nalatig zijn geweest. Mocht je nu nog op zoek zijn naar informatie, zou je dan een mail willen sturen naar contact@drleenarts.com dan helpen we je graag verder. Dank!

Dag en nachtcrème geprobeerd

Dag en nachtcrème geprobeerd. Deze is echter veel te vet (voor mijn onzuivere huid).
Hele huid glimt ervan en volgende dag allemaal puistjes. Ook begonnen mijn ogen ervan te irriteren. Jammer, had hoge verwachtingen. Hij smeert wel fijn uit. Maar voor mij een no go helaas.

De handcreme daarentegen vind ik erg fijn!
Na een dag zag ik al verschil.

10. oktober 2019
drleenarts.com-logo

Besvarelse fra drleenarts.com

Beste An, wat jammer dat onze dag&nachtcreme niet zo bevalt. Elke huid is anders en veel mensen met een onzuivere huid zijn er juist erg blij mee. Waarschijnlijk is hij dan voor jou net iets te vet geweest.
Gelukkig ben je wel heel blij met de handcreme!

Overtreft mijn verwachting!

Ons zoontje van 2 maanden oud zat al sinds hij een paar weken oud is enorm onder de berg. Na eerst gewoon afwachten (want onschuldig en verdwijnt vanzelf) toch deze zalf uitgeprobeerd want het werd nog niets minder en zag er toch wat onfris uit zo’n dikke plak op z’n hoofdje.
Ik heb de zalf erop gesmeerd en na 1,5u kon ik alles er zo uitkammen! Fantastisch, echt boven mijn verwachting. Zo fijn dat mijn mannetje nu gewoon weer een zacht en schoon hoofdje heeft!

6. oktober 2019

Mooie producten

Mooie producten! Prijs labello mag iets lager, bestel er veel, zou fijn zijn als er een staffel op kon, hoe meer je bestelt, dat het goedkoper wordt!

22. september 2019