Drivo.dk

God oplevelse. Super nemt. Drivo opnåede en rabat jeg ikke selv ville kunne få. Ovenikøbet på ingen tid. Eneste negative ting var hjemmesiden, hvor jeg ikke kunne vælge præcis den bil jeg ønskede uden... Se mere

Jeg havde valgt Danmarks mest populære elbil. Det lød som en umulig opgave, at forhandle prisen, da de sælger som varmt brød. Drivo lykkedes med at skaffe en besparelse, der kunne betale min nye lades... Se mere

Fremragende service. Drivo sørgede for at jeg fik en stor besparelse på min nye bil. De indhentede et tilbud jeg ikke selv kunne få andre bilforhandlere til at matche. De sørgede for at følge op på al... Se mere

En digital platform for et forhandlingsfællesskab til indhentning af tilbud i et bilmarked, hvor rabatterne ikke sidder så løst, som de gjorde engang. En oplagt god idé. Drivo.dk har været superhurtig... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Bilsalg

Drivo er din online bilportal, designet til at give danske privatkunder en nem og overskuelig måde at sammenligne biler på tværs af markedet. Vores platform gør det muligt at konfigurere din drømmebil, indsende den til os, hvorefter vi sikrer dig den bedste pris gennem vores aftaler med landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere – helt gratis! Gennem løbende opfølgning og sammenligning med priser fra markedet og de forhandlere vi har aftaler med, sørger vi for at de priser som indhentes gennem os er konkurrencedygtige. Oplev en komplet løsning, der samler alt, hvad du behøver, på ét sted.

God hjemmeside

God hjemmeside, hvor man nemt kan få et overblik over bilmarkedets priser. Hvis du leder efter en ny bil, kan jeg klart anbefale Drivo – det gjorde mit bilkøb meget lettere! ⭐⭐⭐⭐⭐

3. februar 2025

Kære Anders,

Mange tak for dine rosende ord - det er vi glade for. Det betyder meget at vores hjemmeside har den nødvendige værdi for vores kunder. Vi forsøger at gøre bilkøbet så overskueligt og transparent for vores kunder, som overhovedet muligt.

Drivo.dk

Bedste service og hjælp jeg har fået…

Bedste service og hjælp jeg har fået til dato! Kan klart anbefales!

3. februar 2025

Kære Matin,

Tak for din anmeldelse af drivo.dk. Vi forsøger altid at være behjælpelige og yder vores bedste for at levere en service i topklasse.

Drivo.dk

Smart hjemmeside af høj kvalitet

Jeg har besøgt jeres hjemmeside, hvilken er ret smart og i høj kvalitet.
Den kan anbefales herfra til nye bilkøbere!

2. februar 2025

Kære Mogens,

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores hjemmeside - tak for anbefalingen til bilkøbere.

Rigtig flot hjemmeside

Rigtig flot hjemmeside, det hele spillede fra start til slut med at finde en ny bil, 10/10!

2. februar 2025

Kære Rasmus,

Vi sætter stor pris på de fine ord.

Vores sagsbehandlere sidder altid klar til at finde det bedste tilbud til dig - helt gratis.

Smart hjemmeside

Smart hjemmeside, hvor det er meget nemt at sammenligne de biler der ligger indenfor ens søgekriterier.

Intuitivt og smart :-)

30. januar 2025

Kære Flemming,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at vores platform hjalp dig i søgningen efter din nye bil.

Hvis vi skal indhente et skarpt tilbud til dig, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. God dag.

Drivo.dk

Drivo.dk har været en fantastisk hjælp…

Super fed platform!!!👍🏽
Fandt drømmebilen. 😁
Det sparede mig for en masse tid og for flere unødvendige spekulationer omkring bilvalg.

22. januar 2025

Kære Miki,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om Drivo.dk! Det glæder os at høre, at du fandt din drømmebil, og at vores platform har gjort processen lettere og mere overskuelig for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne være en del af din bilrejse. Skulle du få brug for vores hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sammenligning af forskellige bilmodeller

Jeg har haft stor glæde af at bruge Drivo.dk til at sammenligne forskellige bilmodeller. Platformen har været særdeles hjælpsom i processen med at finde den helt rigtige bil, der passer til mine specifikke behov og ønsker. Det intuitive design og de detaljerede sammenligninger gjorde det nemt for mig at træffe en velinformeret beslutning om mit næste bilkøb.

19. januar 2025

Kære Merethe,

Mange tak for din anmeldelse af Drivo.dk – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at vores platform har hjulpet dig med at træffe en mere informeret beslutning om dit næste bilkøb. Det er netop vores mål at gøre processen så enkel og overskuelig som muligt for vores brugere.

Skulle du endnu ikke have foretaget dit køb, hjælper vi dig gerne med at indhente et konkurrencedygtigt tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os.