Dripfashion er skabt i hjertet Aarhus, men med inspiration fra USA's vilde hip hop scene. Med store personligheder som Travis Scott, A$AP Rocky, legenden Lil Wayne og mange flere, har hip hop kulturen bredt sig til hele verdenen. Den er slået igennem med tunge beats, sprøde bars og ikke mindst den vilde stil, præget af dyrt designer og flamboyante smykker. Endelig er vi i DK hoppet med på bølgen og hip hop er ikke længere en subkultur, men kulturen!
Lone Kellermanns gade 9, 4 tv., 8000, Århus, Danmark
- info@dripfashion.dk
- dripfashion.dk
Andre kiggede også på
God service og hurtig håndtering
God service og hurtig håndtering. Var i dialog med dem om levering inden weekenden. Modtog varerne dagen efter. Udmærket kvalitet på varerne. Hvis du er en mand så gå dog altid med 22 inch. 20 inch bliver lige lovlig korte ift. hvordan de fremstår på billederne.
Nem returning hvis man får brug herfor.
FANTASTISK SERVICE!!
FANTASTISK SERVICE!!
Super god service hele vejen og godt kvalitets produkt. Køber helt klart herfra igen :)

God oplevelse
Super god service, hurtig levering, samt et godt kvalitetsprodukt.

God kvalitets produkter
Lækker indpakning på produktet, og god kvalitet på smykket. Derudover var der hurtig levering

Besvarelse fra Dripfashion
God kvalitet og gode priser
yderst tilfreds med DRIPFASHION. rigtig lækker kvalitet til prisen. pisse god customer service, og lynhurtig levering.
skulle du tilfældigvis have noget byttet, er dette også en super nem oplevelse og går rigtig rigtig hurtigt.
tak til emil fra dripfashion for en god oplevelse.

Verdens fedeste smykker
Har fået de lækreste halskæder og armbånd fra Emil fra dripfashion. Verdens bedste service . Hjælper lyn hurtig hvis man er i tvivl med noget . Og svarer tilbage på en pæn og hjælpsom måde. Ikke mindst skal den hurtige forsendelse også have 5 stjerner 👌 et sted jeg kommer til at handle igen uden tvivl og kan kun anbefale andre dripfashion . Viv ses helt klart igen emil til et par ordre igen 🙏

Super god service
Super god service! De svare indenfor 20 minutter og ens vare kommer efter 2 dage! Virkelig en fed kæde som gør outfitet blir dobbelt så fedt! Kan helt klar anbefaledes☺️

Meget tilfreds
Ordren ankom hurtigere end forventet, meget høj kvalitet og har ikke skuffet mig på nogle måder.

Besvarelse fra Dripfashion
Hurtig levering og smykket opholder den…
Hurtig levering og smykket opholder den beskrevet standard

Besvarelse fra Dripfashion
Lækkert produkt og hurtig levering
Lækkert produkt og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Fantastisk sted
Fantastisk sted! Lækker kvalitet og SINDSSYG god service!

Topklasse service!
Hurtig og sikker levering! Jeg bestilte mit smykke fredag, og det var ved mig lørdag middag - kanon. Servicen er i top, og smykket ankom i en flot æske med dertilhørende skindpose, så man virkelig kan passe på sit smykke. 5/5 stjerner herfra! Jeg anbefaler meget gerne Dripfashion til venner og bekendte.

Dripfashion
God service. Hurtigtog sikker,levering. Smykket kom i en meget smuk æske med en lille skindpose til opbevaring. Kan helt sikkert anbefale at handle hos Dripfashion.

Wow Wow Wow Der er styr på tingene
Wow Wow Wow Der er styr på tingene. Godt udvalg og gode priser. Derudover en god service.

Besvarelse fra Dripfashion
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Flotte produkter, jeg er virkelig glad for min nye halskæde :-)