Elke morgen een heerlijk drankje met natuurlijke ingrediënten, zodat je weer een goede boost krijgt voor je weerstand en spijsvertering. Makkelijk 1 cube oplossen in een theeglas met heet water. Le... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mega chille toevoeging aan mijn ochtendroutine! Heel makkelijk in gebruik, lost goed op in heet water en ook nog eens écht lekker! Voor mij is Cubiq nu al onmisbaar om de dag goed te beginnen.
Such a nice product to drink every morning before work! Really fast delivery and in excellent condition! Loved the concept and the customer service
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Cubiq maakt gezond leven simpel. Geen poeders, pillen of gedoe. Gewoon één bevroren cube per dag, vol natuurlijke ingrediënten die je lichaam ondersteunen. We geloven in kleine, bewuste keuzes die je dagelijks kunt herhalen. Geen hype, maar eerlijkheid. Geen complexiteit, maar gemak. Cubiq is er voor iedereen die gezonder wil leven op een manier die wél vol te houden is.
Kontaktoplysninger
Holland
- drinkcubiq.com
Een heerlijke, natuurlijke boost voor spijsvertering en je weerstand
Makkelijk 1 cube oplossen in een theeglas met heet water.
Lekker van smaak😋 zeker een aanrader 👍
Heerlijk en gezond begin van de dag!
Perfect voor in de gezonde ochtendroutine!
Cubiq Power is een verrassend lekkere en gezonde manier om je dag te beginnen. Geen cafeïne, maar toch een energieboost! Het past perfect bij mijn gezonde ochtendroutine. Zou het iedereen aanraden en ik ga gauw weer bestellen!
Such a nice product to drink every…
Heerlijke start van de dag
Heerlijke start van de dag, geen gepriegel met snijden en schoonmaken. Kan het iedereen aanraden :)
Snel geleverd en goed begin van de dag
must-try product. Een lekker begin van de dag voor een aantal uit ons gezin. Snel en goed geleverd.
de website was heel fijn en overzichtelijk
de website was heel fijn en overzichtelijk, de levring was zelfs binnen een dag, het drankje zelf smaakte ook heel lekker.
Puur biologisch & Me-moment; aanrader
Het komt weinig voor tegenwoordig dat je de oorsprong van een product weet. Deze jongens hebben het waargemaakt! Puur biologisch, gezond en een fijn me- moment. Absolute aanrader voor iedereen die fysieke en mentale gesteldheid belangrijk vindt.
Boost voor je ochtend!
Mijn nieuwe routine
Mijn nieuwe routine, cubiq in de ochtend in plaats van koffie. Super lekker, gezond en heel erg makkelijk! Aanrader!
Onmisbaar binnen ochtendritueel
Perfecte aanvulling binnen een gezonde levensstijl. Dit product is een vast onderdeel binnen mijn ochtendritueel!
Ik drink het elke ochtend
Ik drink het elke ochtend. Supermakkelijk en echt even een gezonde start van de dag! Tevreden klant!
Fan van Cubiq! En benieuwd naar de toekomst!
Cubiq is een puur en doordacht product dat goed past bij een gezonde leefstijl!
De cubes smaken heerlijk. Ik maakte voorheen mijn eigen thee, maar dit kost mij veel minder tijd en gedoe. Overigens valt aan de smaak van Cubiq niet te tippen!
Ik ben fan!
Echt een super product!
Echt een super product! Mega lekker, snel klaar en ook nog eens gezond. Voor mij zijn ze perfect als boost in de ochtend om fris te starten, maar ook ideaal tijdens het werken wanneer je merkt dat je energie wat inzakt. Ideaal product, ik raad het iedereen aan.
De perfecte start van de dag
Heerlijk om s'ochtends te drinken. Vol met vitamine en met een glas ben je meteen klaar voor de dag!
Wat een uitkomst
Wat een uitkomst. Gezond, snel en lekker. Voor mij morgens toch wel een koffietje. Daarnaast de snelkoker aan, cubiq in beker, water erbij en meenemen in de auto. Heerlijk!
Blij ermee!
Positief verrast
Ik had nog nooit van het concept gehoord, maar het is echt een aanrader! Als je wat meer van de koffie af wil maar ook niet zo’n theedrinker bent is dit echt perfect!
Top spul
Top spul! Beter dan meteen de ochtend met koffie beginnen. De smaak is goed en de verhoudingen van ingrediënten sluiten goed aan op een gezonde leefstijl en start van je dag. Ook aardige bezorgers! (Da’s lang niet altijd zo, tegenwoordig).
Thanks Cubiq! 💪🏻
Cubiq is een uniek concept wat…
Cubiq is een uniek concept wat bijdraagt een goed begin van de dag. Cubiq is smaakvol en makkelijk te gebruiken waardoor ik het zeker zal aanraden!
Mijn Cubiq ochtend ritueel
Zo fijn om met Cubiq je dag gezond te beginnen! Ik was al tijden op zoek naar een gezond en lekker alternatief voor reguliere theezakjes en vind dit echt een top uitkomst!
Læs mere om andre typer anmeldelser.