Al een tijdje werkzaam via Driessen, en eerlijk gezegd ben ik niet tevreden. Mijn grootste klacht: het salaris wordt structureel verkeerd uitbetaald. Uren kloppen niet, en daarna volgen TWK-corr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Je stuurt hen berichten waarop je geen antwoord op krijgt. Daarnaast zijn zij n.m.i. erg selectief op afkomst/ras in overeenstemming met sommige opdrachtgevers... Ik begin Driessen fors minder te vert... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds mei 2024 werk ik via Driessen Leeuwarden. Leuke contactpersonen en de medewerkers van administratie zijn ook goed. Behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Ik ga binnenkort over naar de werkg... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik werk nu al bijna 3 jaar voor Driessen en in al deze jaren heb ik altijd heel mooi en netjes beantwoord en geholpen😊 weet je iets niet wordt je geduldig uitgelegd zodat je het goed begrijpt. Ik zo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn Driessen. Hét uitzendbureau voor de overheid, het onderwijs en andere betekenisvolle sectoren. Elke dag hebben wij tientallen nieuwe vacatures door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als uitzendwerkgever door in dienst van jou te staan. Ga je via ons aan de slag? Dan weet je zeker dat er aandacht is voor jouw werkgeluk.
Kontaktoplysninger
Schootense Dreef 15, 5708HZ, Helmond, Holland
- +31492506611
- info@driessen.nl
- driessen.nl
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Menselijk
Goede bereikbaarheid, vriendelijk te woord gestaan en meelevend en begripvol.
Driessen is professioneel en goed voor ons als medewerkers
Na 9 jaar in de commerciële wereld te hebben gezeten, kwam ik er toch achter dat ik mijn roots wil gaan volgen wat het beste bij me past en dat is werken voor de gemeente of overheid. Dankzij Driessen heb ik nu een fantastische baan op een gemeentehuis. Ben hier zeer blij mee. Driessen zet zich echt in voor jou als medewerker, als je je beste beentje voorzet. Ze kijken echt naar je kwaliteiten en er heerst een positieve energie. Dank jullie wel. Jullie zijn tot nu toe het beste uitzendbureau waarvoor ik heb gewerkt. Chappeau! Mvgr. Simone Henzen
Driessen helpend en steunend met open communicatie
Wat ik waardeer bij Driessen is dat de medewerkers je graag helpen en steunen.
Ik waardeer de open communicatie. Degene die mij hielp was transparant in de mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse functies.
Gebeld en geholpen door Maxime
Bereikbaarheid en duidelijkheid.. korte lijnen vind ik fijn
Ik werk nu al bijna 3 jaar voor…
Ik zou iedereen aanraden om voor Driessen te werken. Voor mij de beste uitzendbureau, ik ben heel erg tevreden met Driessen😜
Jammer dat de surveillanten voor de WUR…
Jammer dat de surveillanten voor de WUR weg gaan bij Driessen. Had altijd goedecervaringen met jullie organisatie.
Het is nog steeds een goede ervaring
Het is nog steeds een goede ervaring ik ben dankbaar dat ik hun heb als uitzendbureau.
Zeer fijn bedrijf om mee te werken
Zeer fijn bedrijf om mee te werken. Zijn erg meegaand en zoeken altijd een oplossing als er iets niet fijn gaat. Werk nu bijna 3 jaar voor Driessen bij Vitens en hoop dat dit nog blijft doorgaan.
Prima werkgever
Prima werkgever, snelle, duidelijke en transparante communicatie, snelle uitbetaling van gewerkte uren.
Prima!
Slechte organisatie
Slechte organisatie. Onprofessioneel. Geven zeker geen aandacht aan werkgeluk. Achterstandelijk bedrijf als je het mij vraagt. Raar personeel wat niet normaal kan doen

Besvarelse fra Driessen
de firma driessen hrm waardeloos…
de firma driessen hrm waardeloos bedrijf doen detachering maar doen niks voor veel beloven weinig doen zetten vacatures uit op hun site die niet eens bestaan waardeloos bedrijf
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.