Prima gegaan, mooi verpakt als brievenbus pakket dus je hoeft er ook niet voor thuis te blijven! Mijn man cadeau gedaan met vaderdag, hij was blij verrast en hij vondt de droge worst heerlijk!
Lekkerste dreuge worst die beschikbaar is. Jongens hebben me super geholpen toen een bestelling wat vertraagd was, worsten hadden wat zoutuitslag. Op advies gewassen en opgehangen, niks aan de hand. V... Se mere
Besteld heb ik 9 Groningse droge worsten. Niet 10. Nette en goed werkende webshop. De bestelling wordt netjes verpakt en snel verzonden. De droge worsten met kruidnagel smaken goed, maar zijn... Se mere
Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld. Hou er rekening mee dat je ze nog wat laat rijpen om echt lekker hard te worden. De wordten zijn goed verpakt en super lekker.
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Een prima adres voor goede droge worst. Complimenten voor de verpakking. De worsten liggen in papier in een platte doos, kunnen door de brievenbus en zijn direct klaar om op te hangen. Het droge worst mesje is ook een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

Besvarelse fra Dreugeworst
Fantastische levering nadat post nl de eerste keer had verkloot.

Besvarelse fra Dreugeworst
Super lekker net als altijd!
Snel bezorgd!
Wel een inimini opmerking.
Ik had de bestelling opgesplitst zodat deze als brievenbuspakket zou komen, zodat ik niet thuis hoefde te zijn met levering. Jullie hebben het hartstikke lief bij elkaar in een grote doos gedaan. Maar helaas voor mij kon ik daardoor pas later van deze heerlijke worsten genieten 😉
Oh en dat roze mesje! Toptop!
Dankjewel

Besvarelse fra Dreugeworst
Droog en hard. Smaak weinig aanwezig. Geen smaakverdieping. Niet voor herhaling vatbaar. Ook kwa worstmakerij is deze smakeloos. Grof vet in de worst. Mettenders uit Duitsland van "Fleischerei' zijn vele malen lekkerder. Ook de worstmakerij uit België, Frankrijk en Luxemburg zou ik meer aanbevelen. Streekproducten op de zondagmarkt in Aubel zijn veel lekkerder en goedkoper. Hier in Zuid Limburg zijn worstmakerijen te vinden die absoluut vele malen lekkerder zijn. Ik zou hem totaal niet aanbevelen aan anderen.

Besvarelse fra Dreugeworst
Dit bent zulke alle machtig lekkere worsies, en de service die je er bij krijgt..poaaaahh
Of ik tevreden ben over de bestelling?? zooooooooooooooo

Besvarelse fra Dreugeworst
Snel bezorgd en de droge worst was al mooi aangedroogd.

Besvarelse fra Dreugeworst
Al Jaren de beste worsten, en nu door heel NL te bestellen, geweldig!

Besvarelse fra Dreugeworst
Heerlijk! De produkten van Dreugeworst zijn echt van een goede kwaliteit zoals ik gewend was. Vele andere soorten worst geprobeerd die allemaal beweerden de beste en de echt te zijn maar dat waren ze dus niet. Dreugeworst is ECHT dreugeworst

Besvarelse fra Dreugeworst
Uitstekende service, prijs/kwaliteit perfect. Contact is vriendelijk.
Beveel Dreugeworst aan bij iedereen!