Bestillede tøj ene dag, dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshoppen. Super hurtig behandling av ordren, så kan kun anbefale Dreams for kids.
Købte en ordentlig bunke tøj da dreamsforkids holdte fødselsdag for en medarbejder. Tøjet fløj nærmest i kurven af sig selv. Masser af forskellige mærker - fra spraglede småfolk til nedtonede og stil... Se mere
Super hurtig levering. Bestilte varen mandag og modtog den onsdag. Dog fungerer hjemmesiden ikke optimalt. Jeg blev nødt til at rette i min bestilling inden jeg kunne godkende den. Det medførte, at de... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DreamsforKids.dk er en niche shop der kun sælger putte tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Vi har et stort og bredt udvalg i alt hvad du behøver til dit barns puttetid.
Sundkaj 7, 2150, Nordhavn, Danmark
- Rasmus@DreamsforKids.dk
- dreamsforkids.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
God service, hurtig levering og sød personlig hilsen
Hos Dreams for kids finder du lækre varer til din guldklump. Det værste er, at man slet ikke kan stoppe når man først er kommet i gang ;-) De har alle de gode mærker, hurtig levering og så får man altid den sødeste personlige hilsen med på vejen :-) Besøg Dreams for Kids, du vil ikke fortryde det!
God service, hurtig levering :)
Rigtig hurtig levering og god service, alt var som det sku være :)
Super oplevelse
Helt igennem fantastisk service, har handlet med dem to gange og er begge gange blevet overrasket over den hurtige levering.
- elsker den lille håndskrevne seddel der ligger i pakken sammen med fakturaen, så føler man sig ikke som et nummer! Kan helt klart anbefales herfra!
Rigtig god oplevelse
Det er første gang, jeg har handlet hos Dreams for Kids, og det bliver ikke den sidste, da det hele vejen igennem har været en god oplevelse.
Super oplevelse
Har nu handlet hos Dreams for kids to gange. Jeg kan kun anbefale hjemmesiden. Lækre varer og ikke mindst utrolig hurtig levering. Ved begge ordrer blev varerne sendt allerede dagen efter bestilling, herligt når de små poder spændt ventede på soveposer og nattøj,
Lækre varer og god service
Mine varer kom indenfor 2 hverdage. Super lækre og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dreamsforkids
NY ynglingsshop!
Så mange lækre sager på et sted samt en service og levering ud over det sædvanlige!
Problemløst
Perfekt handel fra Dreams for Kids' side. Købte noget Scherfig by Katvig tøj, hvor butikken var billigst på nettet. Og superhyggeligt med den håndskrevne besked i pakken.
Dog var det lidt irriterende, at pakken blev en dag forsinket, og via track and trace kunne se, pakken røg en gang for meget frem og tilbage over Storebælt. Men det må tilskrives GLS. Som ellers også plejer at gøre det godt. :-)
Perfekt handel med personlig betjening
kun godt at sige. sød hilsen fulgte med og det varmer altid. vi er meget glade for produktet og handler der gerne igen. mvh sarah stage
Super god service og hurtig levering
Jeg bestilte en træuro, som er utrolig fin:) den blev leveret meget hurtigt og rigtig fint med en lille hilsen på et fint postkort !
Super god service!
Rigtig god service! Lækker og hyggelig webshop. Hurtig levering. Ser frem til at handle der igen :)
Trofast kunde
Mit kommende barn, har nydt godt af alle de fund jeg har lavet hos dreamsforkids, super hjemmeside, dejlige små hilsner, når man modtager pakkerne, og ikke mindst de husker en fra tidligere handler. Virkelig noget som sætter sine spor og gør at jeg anbefaler dem til andre
Kanon
Lyn hurtig levering.. Og så fedt med en sød hilsen i pakken :) ikke sidste handel hos jer ..
Dejlig oplevelse
Har lige modtaget min pakke. Den kom få dage efter jeg havde bestilt den og der var et lille håndskrevet kort. Rigtig god oplevelse:)
Let, overskuelig hjemmeside. Lækre varer. Hurtig levering. God service.
Super god service, og lækker produkter
Hurtig besvarelse af mail, hurtigt levering og super lækker produkter. Servicen er helt i top, og kan sagtens anbefale at handle her :-)
Super fin webshop med skønne varer!
Shoppen byder på en masse lækre mærker til babyer, og siden fungerer upåklageligt. Tøjet er af skøn kvalitet og levering er hurtig og nem....og så vedlægger de en lille sød hilsen ved levering. Ret fint.
Jamen formidabelt og humoristisk!
Endelig fandt jeg det Pink småfolk sengesæt i voksen størrelse, så købt to! (Til mig selv, lidt luksusdyr er man vel), men udover lynhurtig levering og ekspedition via en nem hjemmeside gik der en dag og vupti havde jeg mit smukke sengetøj! Udover det var pakket fint ind modtog jeg også et kort "Hej Sofie. Jeg håber de fine sæt indbyder til hygge :-) Mvh Rasmus", waow! Overskuds-agtigt med en personlig hilsen.. Overvejede næsten at skrive tilbage "Hej Rasmus, hvis du ligner Channing Tatum så kan du TRO de indbyder til hygge :b ps. Er du ikke så meget til det pink'e så er du velkommen til at medbringe et grønt sæt du kan sove i! Mvh. Sofie, 25 år.." .. :-D
Men alt i alt er jeg toptilfreds, og det lille kort skabte et stort smil! :-D det viser overskud! ..også selvom min hjerne stadig når teenage-misforstår-ting stadiet :b hihi..
Held og lykke med jeres virksomhed, og alle de stjerner, de er velfortjent! :-)