Dreamroom Anmeldelser 526

2,7

Jeg ved simpelthen ikke, om der bare er en hjemmeside, og der bliver trykket penge, uden forretningen overhovedet eksisterer længere. Jeg bestilte den 16. maj en projektor til gave til min nieces føds... Se mere

Jeg har flere gange, bestilt produkter hos Dreamroom. Jeg har altid været tilfreds. Fine priser, kvalitetsprodukter, hurtig levering samt fantastisk kundeservice. Desværre lyver de om deres før... Se mere

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med kundeservice . Både på mail og via Instagram. Intet telefonnummer opgivet el at finde. Lang leveringstid. Sjovt og godt produkt da det endelig kom. Kun... Se mere

Stor tilfredshed med købsprocessen. Hurtig levering. Har købt to produkter, den seneste i december 2021. Halter lidt mere på support delen. Det produkt jeg købte sidste år, virker ikke længere. Skrev... Se mere

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mega hyggeligt

Jeg er mega tilfreds. Den kom iløbet af 3 dage og min dreng på 3 siger altid "woaaaw" når jeg tænder. Den giver rolig og hyggelig stemning for ham når vi nærmer hans sengetid. Det er også dejligt når det skal være ekstra hyggeligt derhjemme til movie-night eller date-night.

1. september 2022

God service og hurtig levering!

Jeg bestilte en DreamRoom projektor, og havde den allerede hjemme, efter 2 hverdage! 🤩 Vi er super glade for den, og den hyggelige atmosfære den bringer, herhjemme. Og hvad der er endnu bedre er, at den er nem og lige til, så mine børn sagtens selv kan tænde den og styre den, når de har lyst :)
Tak for rigtig god service og hurtig levering 😀

16. november 2022

Køb din nu! Så meget det værd

Omg dreamroom har den bedste service, jeg fik min bestilling 1 dag efter! Lyset kan ses i hele rummet, og er så Nice!! Og så kan man også høre musik igennem den 😍 det bliver ikke bedre. Kan stærkt anbefales

20. november 2022

Var lidt usikker i starten

Var lidt usikker i starten, efter at have set så mange dårlige anmeldelser der påstod at det var en scam. Men også pga. at de hverken har angivet et tlf. nummer eller en adresse på hjemmesiden, så det var trist at tænke på at jeg muligvis var blev scammet ,da pakken ikke kom inden for deres leveringstid som så var 1-3 dage. Selvom det tog dem 2 uger at levere pakken, så er jeg meget tilfreds. Bestilte deres projektor og jeg kan sige at den er helt vildt fantastisk. Giver en hyggelig stemning men ser ikke ud til at virke i større værelser.

18. november 2022

Tvivlsomt firma

Fusker firma. Som alle de andre skriver: ingen svar, når man mailer til dem, pengene trækkes men varen kommer ikke. Nu har jeg endelig fået varen, alt for sent, og gider/tør ikke returnere den, får nok aldrig pengene retur. Faldt i fordi de var på ønskeskyen, checker ellers altid om de har adresse og telefonnummer. Det finder man ikke på dreamroom.
OPDATERING 7/10. Fik pengene retur og kunne beholde varen.
KUN DERFOR 2 STJERNER.

Virksomhedsstatus
Den 2022-02-03 tilføjes Virksomhedsstatus: UNDER KONKURS (offentliggjort 2022-02-12)

Den 2022-02-02 fjernes Virksomhedsstatus: NORMAL (offentliggjort 2022-02-12)

Direktion
Den 2022-02-03 fjernes Direktion: Marlon Dexter Gaardmand Pate (direktør) (offentliggjort 2022-02-12)

4. oktober 2022

LED lyset er sku noget for sig selv.

LED lyset er sku noget for sig selv.

For noget tid siden, fik jeg en dims som kunne lave stjerne/lys på loften. Den virker skam meget godt (jeg fik den gratis, så intet at brokke sig over)

Så fik jeg lysten til nogle LED lys. Som jeg nu har fået for nogle få måneder siden. Efter nogle dage, så kan LED lyset ikke holde sig oppe længere. Faktisk kun efter nogle timer. Og lige pt lever det af tape. Nu er mit lys sku også most. Hvis jeg sætter lyset på lilla, så bliver midter delen rød.

NICE! 👍

19. august 2022

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt…

Lang leveringstid.
Sjovt og godt produkt da det endelig kom.
Kunne dog godt oversætte manual til dansk så børn selv kunne sidde og eksperimentere med den.

9. august 2022

1-3 dage levering, min bare....

Jeg bestilte varen i god tro om at i have 1-3 dage levering.
Jeg ventede tålmodigt på jeres mails, da jeg intet hørte fra jer, sendte jeg 2-3 mails fra jer.
Fik aldrig svar fra jer.
Så jeg mistede tålmodigheden og tilliden til jer.
i sidste ende fik jeg jeres produkt som kom alt for sent til min søsters fødselsdag..

12. juli 2022

Hold jer væk

Bestilte en lampe for mange dage siden, som skulle have været en gave. De trækker pengene kort efter og gør GLS-label klar, så den er synlig i GLS-app’en, men de sender ikke produktet. Det er endnu ikke sendt.
Deres side er nede og de svarer ikke på hverken mails, via IG eller Facebook.

16. juni 2022

Virkelig dårligt produkt der larmer

Virkelig dårligt produkt der larmer. Første gang byttede det - men den var endnu ringere og da jeg skrev igen, skrev de at det var meningen og stoppede med at svare mig. Virkelig dårligt produkt og ekstremt ringe kundebetjening.

28. april 2022