Jeg ved simpelthen ikke, om der bare er en hjemmeside, og der bliver trykket penge, uden forretningen overhovedet eksisterer længere. Jeg bestilte den 16. maj en projektor til gave til min nieces føds... Se mere
Jeg har flere gange, bestilt produkter hos Dreamroom. Jeg har altid været tilfreds. Fine priser, kvalitetsprodukter, hurtig levering samt fantastisk kundeservice. Desværre lyver de om deres før... Se mere
Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med kundeservice . Både på mail og via Instagram. Intet telefonnummer opgivet el at finde. Lang leveringstid. Sjovt og godt produkt da det endelig kom. Kun... Se mere
Stor tilfredshed med købsprocessen. Hurtig levering. Har købt to produkter, den seneste i december 2021. Halter lidt mere på support delen. Det produkt jeg købte sidste år, virker ikke længere. Skrev... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig levering.
Har ikke taget kampen i brug endnu, da det er en gave.
Super hurtig levering
Har været super tilfreds med lampen…
Har været super tilfreds med lampen selv om den dog er lidt plastik agtig, men nu virker fjernbetjeningen ikke mere, så funktionen med at skifte farver osv. kan ikke længere benyttes. Har skrevet 2 mails ila. de sidste 10 dage og har intet hørt. Det er smadder ærgerligt 🙁
Stikker sidder ikke ordeligt fast i…
Stikker sidder ikke ordeligt fast i lampen. Overhovede.

Besvarelse fra Dreamroom
Rigtig hurtig levering og godt produkt
Rigtig hurtig levering og godt produkt, der så ud og fungerede som lovet

Besvarelse fra Dreamroom
Langsom levering og sent svar fra kundeservice
Langsom levering og sent svar fra kundeservice.

Besvarelse fra Dreamroom
Altid super god og imødekommende…
Altid super god og imødekommende service ☝🏽☝🏽

Besvarelse fra Dreamroom
Har kun gode ting at skrive om…
Har kun gode ting at skrive om dreamroom.dk. Jeg bestilte en projektor til mit babyværelse der kunne trylle min lille datter i søvn. Den virker fantastisk og er så smuk 😍 under flytning er min fjernbetjening forsvundet. Jeg kontakter kundeservice med henblik på at købe en ny fjernbetjening og hvad det ville koste, men deres fantastiske service medarbejder tilbyder mig at sende en remote free og charge med ønsket om en god weekend. 😊 Jeg har intet dårligt at sige om hverken deres produkt som jeg uden tvivl vil mene er pengene værd og ej heller deres kundeservice, trods jeg har læst at folk har været utilfredse, hvilket jeg slet ikke kan forstå.
Der er dog lige 2 ting ved produktet jeg godt kunne have ønsket anderledes, og det er at projektoren larmer en smule når den er i bevægelse og at stjernerne ikke kan skiftes i farve. Det er ikke et problem, men ville bare have været en god forbedring hvis der skal laves rettelser på produktet i fremtiden. 😊

Besvarelse fra Dreamroom
Eneste ting jeg var ikke tilfreds med…
Eneste ting jeg var ikke tilfreds med og det er at jeres reklamer viser hvid stjerner men i virkeligheden får man grønne prikker.
Dårlig produkt og kundeservice
Hej, jeg har modtaget min Dreamroom her fornyligt, og den virker ikke helt korrekt. Den siger den lyd, som hvis man slår Bluetooth fra, på meget mærkelige tidspunkter (også om natten).
Jeg prøvede så at kontakte kundeservice og fik faktisk ret hurtigt svar, men de sagde til mig, at de ville have en video af det, men da jeg ikke ved hvornår den gør det kan jeg jo ikke filme det. Det skrev jeg så og har stadig ikke fået svar og der er nu gået lidt over en uge.
Jeg synes det er for dårligt.
Jeg har fået nogoget forkert og har…
Jeg har fået nogoget forkert og har skrevet to gange og i gør ikke noget vil det jeg vil gerne give mere når jeg får det jeg har bestilt
godt led lys
godt led lys, men fjernbetjening er lidt indviklet

Mangler svar på mail
Er fint tilfreds - men havde brug for at vide hvornår jeg ville modtage min pakke, da det var en gave. Skrev 2 mails til jer - man kan ikke ringe da i ikke har et telefonnummer. Har intet hørt fra jer, og modtager så heldigvis pakken inden festen, men dårlig stil ikke at svare jeres mail.

Besvarelse fra Dreamroom
Skal bruge den som gave men kan ikke…
Skal bruge den som gave men kan ikke bytte den efter 14 dage fordi jeg købte den i god tid