Dreampage Anmeldelser

1. Børneboghandel

DreamPage lager personlige barnebøker der barnet selv får være hovedpersonen i historien. Hos oss kan du velge mellom ulike eventyr og historier, og tilpasse boken til barnet med blant annet navn, utseende og bilde. Målet vårt er å skape en bok som føles helt personlig – og som barnet kan kjenne seg igjen i når historien blir lest. Vi lager personlige barnebøker for barn i alderen 2–8 år, med historier innen blant annet fotball, dinosaurer, prinsesser, magiske reiser og fantasifulle eventyr. Etter at boken er bestilt, genereres den personlige historien før boken produseres og sendes hjem til kunden. DreamPage ble startet med et ønske om å gjøre lesing enda mer spennende for barn. Vi tror det blir noe helt annet å åpne en bok og oppdage at det er deg selv som er helten i historien. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye historier, forbedre opplevelsen på nettsiden og gjøre personaliseringen enda bedre. Har du spørsmål om bestillingen din, levering eller boken du har mottatt, ønsker vi selvfølgelig å hjelpe. Du kan kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen på nettsiden vår. DreamPage – historier blir enda mer magiske når de handler om deg.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fotball til gutter og prinsesse til jenter i 2026

Skulle bestille bok til sønnen min. Men når det står spesifisert,med hjerte,at denne boka..dinosaur,fotball og superhelt passer for gutter og prinsesseboka passer for jenter,da blir det helt,helt feil. I 2026.
Jeg forstår at man kan bestille fotball til jenta,men det der kunne dere enkelt spart dere for.

Svar: som jeg skriver her så forstår jeg også at man selvsagt kan bestille «guttebøker» til jenter og omvendt. Og at dere ikke har begrensninger på det. Men da kunne jo den delen egentlig bare vært droppet?
Vi er vel kommet lenger enn at fotball og superhelter er for gutter og prinsesser for jenter?

16. september 2026

Hei Cecilie,

Takk for tilbakemeldingen. Vi vil bare presisere at alle står fritt til å velge den boka og historien de ønsker til barnet sitt – vi har ingen begrensning på hvilke bøker gutter eller jenter kan bestille.

Formuleringene på nettsiden er ment som en enkel beskrivelse av bokvariantene vi tilbyr, ikke som en regel for hvem som kan lese eller bestille dem. Vi ser samtidig poenget ditt om hvordan dette kan oppfattes, og tar med oss tilbakemeldingen når vi videreutvikler både bøkene og nettsiden. 💜

Hilsen
DreamPage

Synes boka var helt topp,blir til…

Synes boka var helt topp,blir til barnebarn til jul,må nok ha en til🥰

10. september 2026

Besvarelse fra Dreampage

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen, Monica! 💜 Så koselig å høre at du likte boka. Vi håper barnebarnet blir kjempefornøyd med julegaven 🎄
Hilsen oss i DreamPage

Superfin bok med flotte bilder og farger

Superfin bok med flotte bilder og farger . Personlig og koselig gave 🤗. Gleder meg til å gi den i gave til barnebarnet mitt.
Og tusen takk for en helt rå og profesjonell oppfølging fra dere, da jeg var litt sent ute med å bestille 🙏. Anbefales virkelig

25. august 2026

Besvarelse fra Dreampage

Tusen takk for en veldig hyggelig anmeldelse, Anita! 💛 Så fint å høre at du ble fornøyd med både boka og oppfølgingen fra oss. Vi håper barnebarnet ditt blir kjempeglad for gaven til jul 😊

Knall fin bok med sønnen i huset som…

Knall fin bok med sønnen i huset som hovedperson, til og med med ekte bilder!!! I tillegg fremmer bokas tekst gode verdier og gir barnet en selvtillit boost hver gang den leses. Vi som foreldre mener også det er viktig å ta frem en fysisk bok og lese denne i en ellers så digital verden. Selvfølgelig er det også viktig å presisere at sønnen vår digger boka!!!

16. august 2026

Besvarelse fra Dreampage

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding! 💙 Så utrolig koselig å høre at sønnen deres liker boka, og at det å være hovedpersonen i sitt eget eventyr ble en hit! ✨📖 Det betyr masse for oss å høre.

Fantastisk flott bok

Fantastisk flott bok.
Boken overgikk mine forventninger og mitt barnebarn elsker den. Som pedagog syns jeg bokens tema var viktig og tilpasset en 3-4 åring på en god måte. Kommer til å bestille flere bøker her. 🥰

14. august 2026

Besvarelse fra Dreampage

Tusen takk for den fine anmeldelsen! 💙 Det betyr utrolig mye for oss å høre at både forventningene ble innfridd og at barnebarnet elsker boken. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din! ✨
– Team DreamPage