Très bonne expérience chez Dreambaby Tournai ! Un magasin agréable, bien organisé et avec beaucoup de choix. Le personnel est vraiment accueillant, souriant, disponible et à l’écoute. Les conseils... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Très bonne expérience, renseignements complets, l’équipe prend le temps nécessaire pour répondre à toutes les questions et nous conseiller au mieux. Merci ! Accueil au top !
Zeer vriendelijk super leuke baby winkel hebben ze alles wa je echt nodig hebt aan leuke prijsjes. Zeer leuk om er in te wandelen mensen raad julie echt aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen ze w... Se mere
Heel slechte verzending ! Aankoop via onze geboortelijst is slechts in bubbelsfolie verzonden. En dit betreft een Stokke tripp trapp dus wel een item qua waarde. Heel vreemd dat je dit niet in de o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vind alles wat een ouder nodig heeft voor haar baby. Van babykleding, autostoelen tot buggy’s, babykamers. Steeds de grootste merken en de scherpste prijzen.
Kontaktoplysninger
Edingensesteenweg 196, 1500, Halle, Belgien
- dreambaby.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 37 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Très bon accueil et bon conseil
Très bon accueil et bon conseil. Merci
Choix et conseils
Large choix d'articles et personnel en magasin de bons conseils.
Vriendelijk en deskundig personeel
Vriendelijk en deskundig personeel. Aangename winkel - zelfs met een kleinzoon van bijna 3 erbij. ;-)

Besvarelse fra Dreambaby
Eigenlijk echt geen goede winkelketen
Eigenlijk echt geen goede winkelketen. Producten zijn duur, wegens het systeem van je geboortelijst zit je vast aan die winkel, leveringskosten gaan van je wallet en dan sturen ze vaak nog het verkeerde product op, waarna ze pas het juiste opsturen na een succesvolle retour.
Heel slechte verzending
Heel slechte verzending !
Aankoop via onze geboortelijst is slechts in bubbelsfolie verzonden. En dit betreft een Stokke tripp trapp dus wel een item qua waarde. Heel vreemd dat je dit niet in de origenele doos toegestuurd krijgt.
Is dit een toonzaalmodel, geretourneert product ??
Les conseillères au petite soin été…
Les conseillères au petite soin été redoutablement efficace et on fait preuve de douceur et d’efficacité. Merci pour cela !

Besvarelse fra Dreambaby
Zeer vriendelijk en professioneel…
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Мені допомогли на касі
Мені допомогли на касі, я забула пін до картки, інтернет на телефоні був відсутній, продавчиня перепитала пароль до wi-fi магазину, у колеги і я підключилась до інтернету. Покупка вдалася. Мій улюблений шато.

Misleidende garantiepraktijken.
Defect product en misleidende garantiepraktijken.
Ik ben uitermate teleurgesteld in deze winkel. Nadat mijn toestel stopte met werken, weigerden ze mijn garantieclaim door onterecht te beweren dat er "schade door de gebruiker" was door een kleine val. Het toestel heeft absoluut geen externe schade, barsten of sporen van een val, en toch gebruiken ze dit excuus om onder hun wettelijke garantieverplichting van 2 jaar uit te komen.
Het verkopen van kwetsbare elektronica is één ding, maar weigeren een garantie te honoreren voor een toestel dat geen enkel spoor van verkeerd gebruik vertoont, is misleidend. Ze negeren hun wettelijke verantwoordelijkheid onder het Belgische consumentenrecht om te bewijzen dat het toestel door de gebruiker is beschadigd. Als u waarde hecht aan uw consumentenrechten en een product wilt dat daadwerkelijk wordt gedekt door een echte garantie, koop dan elders. Ik kom hier nooit meer terug.

Besvarelse fra Dreambaby
Aangenaam winkelervaring met heel vriendelijke verkoopsters
We voelden ons zeer welkom en werden prima geholpen door de verkoopster (ik heb haar naam niet gevraagd, maar ze heeft kort, bruin, krullend haar, zou 'Els' haar naam kunnen zijn?). We kwamen om een buggy te kopen en zouden kiezen tussen 2 opties. Uiteindelijk zijn we met een andere buggy naar huis gegaan en zijn er enorm tevreden van.
Jammer genoeg, maar zeker niet door de winkel en/of verkoopster, zijn we de week nadien moeten terugkeren wegens niet goed functioneren van de knop om de buggy te plooien. Ook tijdens dit winkelbezoek heel vriendelijk geholpen door beide verkoopsters ('Els' en haar collega, kleiner van gestalte met blond krullend haar). Dreambaby Lochrisit is niet de dichtsbijzijnde Dreambaby-winkel voor ons, maar omdat we er zo tevreden zijn geweest, rijden we graag ietsje verder/langer om naar daar te gaan.

Ruim assortiment, vriendelijke verkoopsters
Ruim assortiment maar helaas was niet alles wat we nodig hadden op voorraad. De verkoopsters waren erg behulpzaam.

Besvarelse fra Dreambaby
Wij werden goed geholpen door het…
Wij werden goed geholpen door het personeel. Ze waren allebei heel vriendelijk :)

Besvarelse fra Dreambaby
Très beau magasin prix corrects et…
Très beau magasin prix corrects et beaucoup de choix. L’équipe est de très bons conseils

Besvarelse fra Dreambaby
Snelle en vriendelijke hulp!
Snelle, want we waren gehaast, constructieve en vriendelijke hulp!

Accueil avec un bonjour
Accueil avec un bonjour. Sourire des vendeuses. Aide reçu de la part des vendeuses.

Au top
Au top! Que ce soit l’accueil, le service ou les conseils.

Levering
Vindt het erg vervelend dat je zoveel geld zou willen uitgeven om je babykamer klaar te maken, maar dat er niet bezorgd wordt in Nederland en je meubels ook niet in de winkel kan laten bezorgen. Zo kunnen wij niet sparen met onze punten en zijn we genoodzaakt ergens anders onze meubels te kopeb