Dotnet Keys Anmeldelser 25

4,0

Ich hatte AutoCad LT 2025 gekauft in der Hoffnung, es wäre eine deutschsprachige Version. Eine Sprachauswahl war leider vor dem Kauf für mir nicht ersichtlich. Adam hat mich dann im Chat sehr gut bera... Se mere

Ich habe ein Softwarekey gekauft und dieser wurde selbst nach einigen Tagen warten und zwei E-Mail Nachfragen nicht aktiviert. Auf meine E-Mails wurde nicht reagiert und im Chat auf der Webseite p... Se mere

We have been trying for weeks to get an invoice for the license we purchased. We need a German version for this - not an English one. This was not apparent in the online shop. No response via chat o... Se mere

Sito Truffa...pagato 39.99 € per Autocad 2022, ma non ho ricevuto il codice di attivazione. 16/02/2025 Rettifico la recensioni, a distanza di una settimana hanno sistemato tutto facendo anche un Upgra... Se mere

1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau
  2. Computerservicering
  3. Computersoftwarebutik
  4. Softwareleverandør

As a trusted provider of digital software, we pride ourselves on offering an extensive range of authentic software solutions.Our carefully curated selection is designed to meet the diverse needs of our customers, ranging from individuals to large enterprises.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

They advertised instant downloads for…

They advertised instant downloads for software purchased on their site. I ordered MS Publisher and paid via PayPal. I received a receipt from PayPal but nothing from Dotnet Keys. The phone number for support on their website is not in service!! Also they are not responding to their “24/7 support email”. Looks like I’ll be pursuing a refund through PayPal!

UPDATE: I finally received an email the next day with the license key. So much for instant downloads. Haven’t had access to my PC to try it yet but at least there’s a real person behind the web site. I’ll update my review after trying this key.
UPDATE #2: I installed the MS Publisher 2019 on my computer and the provided key was accepted by my Microsoft account. It activated fine and the package works great. So it appears that while Dotnet Keys is not managed the best and isn’t the “instant download” source they claim, it is legit.

30. november 2021