Hele fijne tijd gehad. 2 zwembaden en een mooi schoon en rustig strand voor de deur. We hadden problemen met de koelkast die niet goed sloot, dit werd meteen opgelost. Regelmatig schone handdoeken en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ihre Antwort auf meine Kritik ist nichts weiter als ein sich aus der Verantwortung ziehen in ihrer Eigenschaft als Hotelbetreiber von Dormio. Sollte es nicht auch in ihrem ureigensten Interesse sein,... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn een weekje in dormio geweest, fantastisch complex, wij hadden een prachtig appartement (B6-22) met een fantastisch uitzicht op zee. Receptie erg vriendelijk. Pepe werkzaam in de bar paqui's ta... Se mere
Virksomheden har svaret
Checking in and out is always so relaxed. The location at the seaside is beautiful. You have both the sea as there is a swimmingpool. 2 restaurants in the resort. More restaurants outside the resort o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
In de regio Alicante, direct aan de Middellandse Zee in Spanje, vindt u Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6 persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Vanuit uw appartement loopt u zo het zandstrand van Cala Lanuza op. In Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. De perfecte plek voor een heerlijke zon-, zee-, strandvakantie!
Kontaktoplysninger
Calle Altea 14, 03560, El Campello, Alicante, Spanien
- 31850134040
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 8 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een mooi en recent resort gelegen aan…
Een mooi en recent resort gelegen aan een klein strand. De appartementen zijn luxueus ingericht met kwalitatieve zitmeubelen, goede bedden, comfortabel uitgeruste keuken, elektrische rolluiken en zonneluifels, groot terras, geweldige douche, smart Tv's,.... De zwembaden zijn afgestemd op alle leeftijdscategorieën en ook de spa faciliteiten zijn gratis. Er zijn niet superveel ligzetels, voor ons niet zo een probleem gezien wij toch vooral op ons eigen terras vertoefden. Daar het een vrij nieuw resort is zijn er ook nog kinderziekten, maar ik merkte toch duidelijk op dat het management de gebreken ter harte neemt en naar oplossingen zoekt. Er is een winkeltje in het resort met de belangrijkste basisproducten. Voor een supermarkt of andere winkel moet u zich meerdere kilometers verplaatsen. Eigen vervoer zou ik aanraden, er is wel een bushalte aan het hotel. Ondanks ruim wat keukenmateriaal zou ik toch aanraden om deze uit te breiden met een broodmes en snijplank. Ook wat achtergrondmuziek aan bar/zwembad zou het gezelliger maken.

Mooi appartement
Mooi appartement, goed met de tram of bus te bereiken ook om naar de winkel/ of naar andere plekken te gaan zeker een aanrader

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Dormio resort (19-4 t/m 26/4)
Een prachtig resort, met een zeer mooi uitzicht (zeezijde) Wij hebben 8 dagen enorm genoten van de luxe en uiteraard het weer. Mooie bijkomstigheid de chromecast op de tv. Is het wat minder weer, dan kan je nog netflixen en je kpn heerlijk kijken. Het restaurant...TOP, Mocht je met ontbijt geboekt hebben....Heerlijk bij Paqui's. Op het park genoeg bedden om te relaxen, en een klein strandje, om heerlijk tot rust te komen. Klein puntje van kritiek: bij de wisseling van linnen, zou een schoonmaak ook niet verkeerd zijn. En bij de douche zat geen thermostaat, waardoor hij wisselend van warm, zeer heet naar koud ging. Al met al voor ons voor herhaling vatbaar.

Pareltje recht aan zee
Net twee dagen terug van een weekje op dit heerlijke resort recht aan zee aan een baaitje in de Costa Blanca. Alle faciliteiten aanwezig als restaurant, tapas bar, spa, fitness .....
Op 150 meter rijdt er een treintje dat je langs alle kustplaatsen brengt. Een auto daarbij is wel een aanrader.
Wij hadden het app. type Mascarat met een groot terras met uitzicht op de mooie zee en TWEE badkamers, heerlijk.
Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam en het resort een pareltje.

Toller Urlaub für die ganze Familie
Sehr schöne Appartement-Anlage direkt an einem kleinen Strand. Wir hatten das Appartement Capitan Panorama mit einer riesigen Terrasse und fantastischem Ausblick. Die Küche war vollständig ausgestattet mit Geschirrspüler und Waschmaschine. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Durch die Tram-Haltestelle in drei Minuten Fußweg waren wir schnell bei der nächst größeren Stadt, um einzukaufen oder zu bummeln.
Insgesamt ein Urlaub, den wir auf jeden Fall wieder machen werden.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Perfecte accommodtie met heerlijk zeezicht
In dit nieuwe appartementen complex is het goed vertoeven, met een geweldig uitzicht over zee. Alles is b.v. aanwezig als je zelf wilt koken. Ook de afwasmachine is aanwezig. Op het terras staan allerlei (lig)stoelen-tafels en tuinstoelen met kussens. Elke kamer heeft een eigen TV met Chromecast. Als je ergens een opmerking over hebt wordt het binnen de korste tijd geregeld.Top dus. Wij hebben hier heerlijk 11 dagen genoten.

El sitio es maravilloso
El sitio es maravilloso, nos encanto todo. Sobre todo las vistas al mar. Todo muy bien equipado y muy limpio. Nuevas instalaciones, ideal para descansar. Seguro vamos a repetir pero esta vez quedamos una semana.

Prachtige locatie
Prachtige locatie, ruim appartement met een heerlijk terras en een adembenemend uitzicht. Zeer vriendelijk personeel, goed eten in de resraurants

Maravilloso
Estuve 3 días y 2 noches y fue una maravilla, encontré lo que buscaba un sitio precioso y tranquilo.
¡¡Este verano pienso repetir!!

Room as described
Room as described. Clean well equipped. Heating and aircon installed. Onsite restaurant perfect, service and food spectacular. Ideal for a relaxing break. Would recommend taking food as supermarkets not easy to get to. The spa facilities are clean and well run. Was disappointed with the balcony it was one of the smallest but with a very large table taking up most of the space. (We booked a deluxe room ) english tv was unavailable we were told someone would check, he never came. We will return but book a bigger balcony room.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Mooi opgezet en schoon complex
Mooi opgezet en schoon complex. Wij hadden een kamer met een waanzinnig dakterras. De medewerkers zijn heel vriendelijk en gastvrij. Het is een heerlijke plek om even lekker te relaxen.

Prachtige locatie, fijn appartement
Vanwege een medische behandeling moest ik een dag of 14 in de omgeving van Alicante verblijven, aangezien we niet veel zouden ondernemen was ons oog op Dormio Costa Blanca gevallen. Met oog op de ligging aan zee, de ruimte van het appartement en de mogelijkheid om eventueel zelf te koken en het restaurant beneden. Het heeft aan al onze verwachtingen voldaan, op het weer na helaas, het uitzicht op zee is prachtig, ruim terras met ligbedden,eethoek, zitbank, modern en fris ingericht appartement, genoeg serviesgoed, ruime badkamer. 2x per week schoon linnengoed, aangezien ik op die momenten in het appartement was was er geen uitgebreide schoonmaak, maar sanitair werd sowieso gedaan.
Er is mogelijkheid om verse broodjes te halen ‘s morgens, met een klein minimarktje, personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam, ook in het restaurant Nuzza, waar je echt heerlijk á la carte kunt eten. Het complex bestaat uit meerdere gebouwen, er is altijd een lift dichtbij en de auto kun je voor de deur parkeren. Deze heb je echt wel nodig want er is niets in de buurt, El Campello ligt op een kwartiertje rijden, leuke badplaats met een lange boulevard. De straatjes om Dormio heen zijn allemaal oplopend, dus lopen in de omgeving is niet zo makkelijk, er gaat wel een trammetje op een klein stukje lopen en deze gaat de hele kust af.
Kortom een heel fijn verblijf, in een prachtig complex,

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Cet endroit a été parfait
Cet endroit a été parfait ! Nous avons particulièrement apprécié le calme. Les appartements sont très spacieux et parfaitement aménagés.
Avec cela, le personnel est à l’écoute et aux petits soins. La gentillesse du personnel est incroyable.
Le site est à couper le souffle !
Nous sommes très heureux de notre séjour.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Hoe jammer we het ook vinden
Hoe jammer we het ook vinden, maar veel goede zaken kunnen we niet vernoemen. Heel het jaar door zou er een verwarmd zwembad zijn...eerst geen water, ondertussen ijskoud water, dus helemaal geen verwarmd zwembad (wat in de wintermaanden aangenaam zou zijn). Spa is enkele dagen gesloten geweest, stoombad nog buiten gebruik, sauna warmt slechts tot 36° op, dus werkt ook niet meer. Eerste 2 weken wel, maar geen verantwoordelijke te bespeuren... vandaag 1ste dag in 4 weken.
Verwarming (radiatoren) in het appartement werken ook niet (bijna een uur aan gewerkt, maar zonder resultaat). Kuisen gebeurt hier zonder water (vlokken zijn overal te vinden). Gemiddeld om de 3 dagen gaat er 's nachts een of ander alarm af, waarvan we nog steeds niet weten wat het is. Telkens melding gemaakt, maar geen antwoord/oplossing. Hebben ook al 6 brandalarmen gehad, appartement boven + keuken beneden.... Mooie appartementen, vlak bij het strand maar met nog zoveel mankementen !!!

Séjour inoubliable
Séjour inoubliable, appartement cosy et très bien équipée. On se sent à la maison. La vue est juste magnifique..
Le spa est très appréciable... Que dire allez y les yeux fermés.
J'espère y retourner bientôt

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Costa Blanca Beach & Spa
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.