1. Elektronikproducent

Adgangskontrol, Videodørtelefon og digitale nøgler i én samlet løsning: din mobiltelefon. DoorDing er en innovativ og revolutionerende løsning baseret på din egen smartphone. Den gamle "dørstation" er forsvundet og erstattet af et skilt med en QR kode. Som dørtelefon skal du bare scanne skiltet og resten af dialogen foregår via din og dine gæsters mobiltelefoner. Ingen downloads! Med digital nøgle kan du åbne dine døre eller porte med et simpelt swipe i din DoorDing app.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lad vær med og køb det, virker ikke

Virker aldrig og det er ikke til og få fat i firmaet. Er købt til kæmpe byggeri med lejeboliger (Hørkær), her efter 9 måneder virker systemet stadig ikke, så man kan ikke se hvem der ringer på over video og det er heller ikke muligt og åbne op for gæster. Så man skal hele vejen ned til hoveddøren for selv og lukke dem ind

9. marts 2025

Virkelig ringe produkt

Ideen er meget god. Udførelsen mangler desværre lige et par års ekstra udvikling før det rent faktisk virker i praksis. På nuværende tidspunkt er systemet desværre desideret ubrugeligt. På de sidste 6 måneder er der ikke rigtig sket nogle forbedringer.

Det eneste appen kan er at åbne døren (en gang imellem). Du skal ikke forvente at få notifikationer når gæster ringer på. Du skal heller ikke forvente at kunne føre en samtale med dine gæster hvis du er så heldig at du får besked om at de ringer på (lyd og video kvalitet er elendigt). Du skal dog forvente at du skal ned og hente dine gæster hver evig eneste gang, for selvfølgelig når du får gæster kan appen ikke engang åbne døren. Alt i alt en ubrugelig dørtelefon. Prikken over i'et er appens interface som bestemt kunne bruge en kærlig hånd.

Hvis du forsøger at gøre opmærksom på appens problemer, får du at vide at det er din telefon og bestemt ikke produktet der er problemet.

22. november 2024

Fuldkommen ubrugelig app og endnu…

Fuldkommen ubrugelig app og endnu ringere kundeservice. Min doording app har ikke fungeret siden jeg er flyttet ind i min bolig, jeg har forsøgt at kontakte kundeservice og administration flere gange i 3 måneder, men ingen respons.
Vil stærkt fraråde alle fra at bruge denne app, da den appen overhovedet ikke er færdig udviklet.
Eks, når man inde på Appen og vælger FAQ, kommer det samme spørgsmål frem i alle spørgsmålene.
Fuldkommen useriøst.
Hvis der kunne give 0 stjerner, havde de fået det.

22. november 2024

Hvad var der dog galt med en normal dørtelefon

Simpelthen den ringeste kundeservice og halvt færdigt produkt. Det er over 2 måneder siden vi er flyttet ind i vores opgang og ingen i den kan benytte sig af deres app til at åbne døren. Man skriver til dem og får tomme løfter om at det er fixet dagen efter og småflabede svar tilbage om hvordan det må være ens telefon skyld. Andre gange når man prøver at besvare nogen der ringer på appen bliver man forbundet med nogen som står i en anden by og ringer på en dør der. Vi har nu oplyst vores ejendomsadministration om problemerne ved doording, så måske kan de løse det med dem.

16. september 2024

Undgå dette produkt

Beklager min negativet men dette produkt har så mange fejl at jeg ikke kan lade værre.

Fejl:
1. Det køre på nettet, og derfor er det muligt at hacke produktet uden man nogensinde har været i nærheden har døren.

Det er muligt at tage et billede af QR koden og på den måde signere folk ved at ringe på deres dør dagen lang

Der bliver heller ikke nævnt hvad der sker hvis døren mister forbindelsen til deres server. (Er døren så oppen hele tiden eller kan man så ikke bruge dørklokken?)

Jeg tror aldrig at sådan et produkt bliver til noget fordi der er så mange bedre alternativer som er billigere og mere stabile.

22. marts 2023

DoorDing virker ikke

Appen virker ikke, jeg kan ikke komme ind på vores kontor, må vente på at andre kommer forbi. En kollega har samme problem.

Har skrevet til "DoorDing" - og får blabla, men intet fix. Jeg har naturligvis slettet, geninstalleret osv. Receptionen kan heller ikke få det til at virke, de må lukke mig ind hver morgen, eller jeg må tailgate andre der går ind..

Der er FYLDT med fejl i deres automatiske mails, deres kode er sjusket, der står "oversæt-denne-tekst"-tekster på deres hjemmeside osv, det virker utroligt useriøst, og absolut intet bliver fikset, selv med skærmdumps af fejl til deres "support"!

Og så er der een tone på Trustpilot, og en helt anden når man er i direkte kontakt.

SE HER HVORDAN DE BAG LINJERNE SKRIVER TIL EN DER IKKE KAN KOMME IND PÅ SIT KONTOR FORDI DERES APP IKKE VIRKER:

Jeg skrev:
----------
Jeg kan ikke afvise cookies i jeres app!!

Jeg har lov til at have mine cookies som jeg vil i min browser.

Jeres app spørger ikke engang om cookies!

At I har en apk som reelt er noget web browser som ikke er konstrueret så det fungerer betyder jo bare at I ikke kan kode.

Og jeg ikke kan komme ind!

Mvh Frits

Deres svar:
Fritz,

Jeg tror vi stopper her.

Jeg har ikke brug for den slag sprog brug her.

Jeg sender en besked til Regus om at vi desværre ikke kan hjælpe dig da du taler på en helt uacceptabel måde til os.

Skal jeg poste dit svar som svar på din Trust Pilot anmeldelse ??

/S

Soren Christensen, Founder & CTO
Doording

22. februar 2023

Hej Frits

Forskellen på at din kollegas app virker og din app ikke virker er simpelthen at du skal acceptere de permissions som app'en kræver for at fungere.
Du kan forsøge at geninstallere din app, og acceptere permissions på ny.

Hvis du oplever fejl i vores oversættelser, er det uden betydning for funktionen af app'en og de fejl som vi registrerer, bliver løbende rettet for at forbedre oplevelsen og brugen af DoorDing.

Du er altid velkommen til at skrive til support@doording.io - Jeg forsikrer dig om at vi tager hånd om alle henvendelser og tager dem meget seriøst.

Venlig Hilsen
Søren Henrichsen - DoorDing Danmark

Jeg synes DoorDing konceptet er…

Jeg synes DoorDing konceptet er genialt. Vi render alle rundt med vores telefoner i lommen altid alligevel, så at man bare kan hive den frem og bruge den som nøgle er jo helt fantastisk.

Tror vi alle sammen har smidt vores nøgler væk, og det er de færreste der smider sin telefon væk.

Så jeg har kun roser tilovers for produktet.,

31. januar 2023

Hej Klaes

Tak for de 5 flotte stjerner, du har helt ret, hvorfor skal vi have et gammeldags nøglebundt i lommen, når vi alle sammen render rundt med en smartphone alligevel.

Velkommen til en digital tidsalder. 📲

Mvh DoorDing Teamet.

Super fedt produkt

Super fedt produkt, og meget tæt samarbejde med udvikler, de er "på" så man mangler aldrig support.
kan varmt anbefale Door Ding

9. september 2022

Besvarelse fra DoorDing

Tak for alle stjernerne Lars.

Og tak for den varme anbefaling 🙌🏻

Mvh DoorDing Teamet

smart og enkelt dørtlf

Super smart dørtlf som gør hvad den skal til en overkommelig pris i stedet for en traditionel dørtlf hvor der skal trækkes en masse kabler og koster en bondegård at få instaleret, og efter lidt opstarts problemer køre systemet bare nu. vi har haft sytemet i over 1 år nu. nemt at kunne lukke folk ind lige meget hvor man er henne, i forhold til pakker eller ligende, så de kommer ind bag låst dør og stå.

og lækkert med mulighed for at give adgang med en kode, så man kan give midlertidig adgang til folk som har brug for det i en given periode.

5. september 2022

Hej René

Tak for den flotte anmeldelse, vi er enormt glade for at kunne levere et dørtelefonanlæg der lever op til dine forventninger om både pris og funktionalitet.

Og rigtigt nok er der en hel del at spare på etableringen, når der ikke er behov for fordyrende hardware ude ved døren, og installationen kun behøver at tage ganske få timer.

Tak for dit valg af DoorDing 📲

Super kundeservice

Systemet er stadig under udvikling i backend, så ud over nogle småting som sikkert bliver løst, er vi som forening rigtig tilfredse. Alternativt skulle vi bruge 100000 på at skifte dørtelefonen.

17. august 2022

Hej Martin

Tak for den fine anmeldelse.

Og ja, der fintunes fortsat på backenden, som lige nu har nogle småfejl vi retter, samtidig med at vi kommer med en masse nye funktioner løbende.

Du kan godt begynde at glæde dig :)

Tak fordi du har valgt DoorDing.

Smart koncept, hvis det virkede!

Smart koncept, hvis det virkede! Er sikker på at de om nogle år kan få det til at kører godt, men på nuværende tidspunkt er der utrolig mange fejl på deres system. 40% af tiden virker deres app eller porten ikke, og i nogle af tilfældene, så er problemet at man ikke kan komme ud af porten og på arbejde. I vores boligkompleks er der klager over systemet er gået ned konstant. DoorDing er hurtige til at komme ud og kigge på problemet, men det er frusterende at skulle kontakte dem hele tiden og vente på at systemet virker igen. Jeg ville helt sikkert ikke anbefale dem til andre på nuværende tidspunkt!

11. februar 2022

Hej Tina

Tak for din anmeldelse, selvom vi desværre kun modtog én stjerne..

Vi ved godt at der har været udfordringer med porten, i den ejendom du er beboer i, og det er netop porten der har været ude af funktion fra tid til anden og ikke DoorDing udstyret som er tilsluttet til denne port.

Som du selv skriver, så kører DoorDing faktisk godt, og vi har reageret hurtigt når der har været noget, selvom det ikke har været vores udstyr der har fejlet.

Og DoorDing systemet er kun blevet bedre på den tid der er gået, siden du skrev din anmeldelse.

Vi håber du tråds alt er glad for at benytte løsningen i dag.

Mvh DoorDing Teamet

Vis anmeldelser på alle sprog (14 anmeldelser)