Donsje Amsterdam Anmeldelser 1.086

4,9

We love Donsje, the quality is amazing, the designs are one of a kind, we will definitly continue to buy! And are exited for the future designs

Ontzettend goede kwaliteit kinderkleding waarvan ieder item uniek is. De klantvriendelijkheid van de medewerkers van Donsje is geweldig! Een ieder helpt mee zich echt te verplaatsen in de wense... Se mere

I’m obsessed with Donsje. I dress my 3 littles nearly exclusively in this insanely high quality absolute guaranteed to get complements and be a part of an archive clothing brand. 100/10. Support is th... Se mere

These precious shoes are well made comfortable and my little loves wearing these adorable designs

1. Børnetøjsbutik

“Donsje is a high-end baby & childrenswear brand with an authentic style and caring mindset. We offer a unique wardrobe with imaginative footwear, timeless apparel and matching accessories that are loved by children and everyone around them. All our products are hand-made with craftmanship and passion for premium quality.”

4,9

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Heel aardig personeel en mega goede…

Heel aardig personeel en mega goede kwaliteit kleding!

13. marts 2026

Hi Shannon,

Dank je wel voor deze lieve feedback! Dit waarderen wij enorm! We hopen je snel terug te mogen verwelkomen in onze winkel of online.

Team Donsje

Heel vriendelijk geholpen in de winkel…

Heel vriendelijk geholpen in de winkel gelegen in Maastricht.

21. marts 2026

Hi July,
Wat leuk om te horen dat je langs onze winkel bent geweest! Wij waarderen deze feedback enorm.

Team Donsje

We waren een dagje in Maastricht waar…

We waren een dagje in Maastricht waar een bezoek aan Donsje Amsterdam niet kon ontbreken. Zijn super goed, vriendelijk en behulpzaam geholpen!

21. marts 2026

Hi Kelly,

Bedankt voor je bericht en wat super leuk dat jullie langs zijn geweest! We wensen je veel plezier met de items en hopen je snel weer terug te zien! :)

Team Donsje

Cutest little outfits for any season

Cutest little outfits for any season. Sizing can run a little small but other than that amazing!

20. marts 2026

Hi Sherrylee,

Thank you so much for your lovely feedback! We really appreciate this. Enjoy your Donsje items!

Nice quality products

Nice quality products. My child loves the donsje collection. Kind staff.

20. august 2025

Hi Lisa,

Thank you for this lovely feedback! We are super glad to hear your child is such a fan!

Highest quality

Highest quality. Worth the investment.

Hi,

Thank you for your lovely words! Enjoy your Donsje items!

Pretty clothing

6. marts 2026

Hi Daphne,

Thank you for your message and your kind words, we really appreciate this!

Donsje stelt nooit teleur

Donsje stelt nooit teleur! Echt altijd zo tevreden over de kwaliteit en items!

Hi Lisa,

Bedankt voor je bericht en je lieve woorden! Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw Donsje items, we waarderen je feedback enorm!

Super mooi merk

Super mooi merk. Qua materialen en de mooie natuurlijke tinten.

Hi Eliza,

Bedankt voor je lieve bericht, we waarderen je positieve feedback enorm!

Team Donsje

My favourite posh brand :)

My favourite posh brand :)

Hi Anna,

Thank you for your lovely words! We really appreciate your kind feedback!

Team Donsje

Fantastische winkel met prachtige…

Fantastische winkel met prachtige producten!

6. marts 2026

Hi Fennely,

Dank je wel voor deze lieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen over jouw ervaring. We hopen je snel terug te zien!

Wat een heerlijke boutique

Wat een heerlijke boutique, de sfeer is geweldig. Ook online kan ik altijd goed slagen.

4. marts 2026

Hi Jamilla,

Dank je wel voor deze lieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen over jouw ervaring. We hopen je snel terug te mogen verwelkomen in onze winkel of online!

Ieder item is uniek

Ontzettend goede kwaliteit kinderkleding waarvan ieder item uniek is.

De klantvriendelijkheid van de medewerkers van Donsje is geweldig!
Een ieder helpt mee zich echt te verplaatsen in de wensen van de klant.

Samen komen wij altijd met prachtige nieuwe outfits thuis voor onze zoon en dochter!

16. marts 2026

Hi Jennifer,

Dank je wel voor deze lieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen over jouw ervaring en waarderen dit enorm. We hopen je heel snel terug te zien in onze winkel!

Zulke mooie kleding

16. marts 2026

Hi Sandra,

Dank je wel voor je lieve bericht, dit waarderen wij heel erg!