Jeg har været meget positivt over det.
Meget nem og finde ud af.
De er rigtig gode og hjælpsomme hvis man har spørgsmål så er de straks klar.
Kan klar anbefale til andre.

Besvarelse fra DomuSpect
Flyttesyn - hurtigt og nemt Udviklet til boligudlejere og ejendomsadministratorer. DomuSpect – dét digitale flyttesyn som alle kan bruge med det samme. Ingen binding - intet abonnement - betal kun for dit forbrug !
Brendstrupvej 61, 8200, Aarhus N, Danmark
Jeg har været meget positivt over det.
Meget nem og finde ud af.
De er rigtig gode og hjælpsomme hvis man har spørgsmål så er de straks klar.
Kan klar anbefale til andre.

Besvarelse fra DomuSpect
DomusSpect er super nemt og intuitivt at bruge og deres support altid venlig og imødekommende

Besvarelse fra DomuSpect
Jeg har lavet mit første flyttesyn og det var enkelt og overskueligt og resultatet (rapporten) blev meget overskuelig og stadig omfattende således alt er dokumenteret og alle parter er ikke i tvivl om hvad der tales om. Supporten fungerer perfekt👍🏻

Besvarelse fra DomuSpect
Super god app til brug ved flyttesyn, kun ros herfra

Besvarelse fra DomuSpect
Jeg har brugt Domuspect nu i snart et par år. Jeg fik den anbefalet af en anden udlejer, og jeg kommer aldrig nogensinde til at gå tilbage til den gammeldags måde at gøre det på. Det er en super måde at sikre både lejer og udlejer, og jeg vil anbefale den til enhver udlejer.
Funktionen med at tilføje billeder i selve rapporten er fantastisk, og det er nemt at gennemgå rapporten fra start til slut, og rette undervejs, hvis man får lavet en fejl.

FANTASTISK HJÆLP!!!
Jeg har prøvet mange APPs til forskellige formål, og indrømmer at jeg var skeptisk da jeg downloadede DomuSpect. Jeg var presset og skulle akut bruge en indflytningsrapport til mit lejemål.
Jeg finder DomuSpect via Googlesøgning, og kan se at de tilbyder lige det jeg har brug for.
Jeg udfylder alt information hjemmefra dagen inden min lejer flytter ind, og lærer dermed også App'ens funktioner at kende. Det er så let og ligetil at det er en ren fornøjelse! På dagen hvor lejeren og jeg gennemgår det hele, og tilføjer nogle ekstra fotos, er det også let og overskueligt. Hun underskriver i App'en og jeg PDF'er. Lejer sender mig nogle billeder dagen efter og jeg tilføjer dem og PDF'er let igen.
I hele processen er jeg skeptisk og tænker: Hvornår kommer det lille pop-up vindue, som beder mig om at betale - det kom aldrig, og jeg kan nu se at de to første rapporter er gratis. Jeg vil VARMT anbefale DomuSpect og har allerede gjort det til alle jeg kender der har brug for ind- og udflytningsrapporter.
Den står jeg på mål for.

Den korte historie:
1 stjerne for app'en som den er lige nu med Android 11 (kan absolut kun frarådes)
5 stjerner for deres support, som ringede 10 minutter efter mit opslag på trustpilot, og som fik hjulpet mig videre med en midlertidig åbning for sky-deling (normalt en betalt feature) og derefter kopiering til en ikke Android-11 enhed.
Den lange historie:
Downloadede den gratis version og det virker lovende, men når man har lavet sin indflytningsrapport, er der fejl i det modul som skal dele den resulterende PDF. Resultatet er, at man nu ikke (med den gratis version), kan bruge rapporten til noget som helst. Man kan ikke printe, sende, downloade eller på anden måde sende den til andre, men kun se den på sin enhed.
Man kan derudover ikke dele den med sky og dermed andre enhender med mindre man køber et tillægsmodul.
Fejlen er ifgl deres support relateret til Android 11, og de oplyser dette på deres download side. Det fremgår dog ikke af app'en, og man lokkes derfor i fælden.
Det kan kun blive til 1 stjerne.
Men deres support medarbejder var derimod til 5 stjerner. Han ringede selv efter 10 minutter, og kunne rimeligt hurtigt spore sig ind på problemet.
Har du en enhed som ikke kører Android 11 - anden version af Android eller en Apple? Jeg havde en Android tablet som kører Android 9.
Han enablede sky-delings featuren, og efter installation af app på min tablet, synkronisering og deling, endte rapporten på min tablet. Herfra kunne den videre deles med mail etc, og så fik jeg min PDF fil med rapporten.
5-stjernet support, så gennemsnittet bliver 3 stjererner.
Jeg kan ikke anbefale denne app før de får løst deres Android 11 problem. Jeg må gå ud fra den virker fint på Apple iOS

Besvarelse fra DomuSpect
Jeg har lavet et flyttesyn mellem jul og nytår på en android mobil
Lang historie kort, app'en fejler, jeg kan ikke få flyttesynet ud, billeder mm ligger i app og er heller ikke kopieret ud på telefonen til trods for dette var valgt i opsætning
Jeg forsøger mange ting, køber et flyttesyn selvom der stod 2 gratis - det virker heller ikke
Kan ikke komme i kontakt med support før efter nytår, og de forsøger i en times tid hvorefter de konstatere en fejl i app'en som gør det ikke virker med nyeste android
Jeg kan ikke få penge tilbage for det flyttesyn jeg har kæbt, men kan få et ekstra, hvilket ikke giver mening for mig.
Support lover at kigge på problemet og vende retur, det er desværre stadig ikke sket og mit flyttesyn er lige nu "fanget" i appen med billeder så det ikke kan komme ud
Alt i alt en meget skuffende oplevelse for et ellers lovende produkt
-------
Tak for snakken Jan, god stil at følge den til dørs, og Jeg er glad for at tager det seriøst, fejlen er i android, håber i får styr på den del - god stil, tak for god opfølgende service

Besvarelse fra DomuSpect
Dette program var lige hvad vi manglede som lille udlejer (120 boliger).
DomuSpect, styrer os uden om faldgruberne ved lejeloven med dette let tilgået program.
Supporten på dette system er i top og de er altid lydhøre for konstruktive ønsker og fejlrettelser.
Jeg kan kun anbefale DomuSpect.
Vh. Søren v/Ihouse

Besvarelse fra DomuSpect
Flyttesyn nemt og hurtigt.
Vil du have styr på dine flyttesyn, herunder sikkerhed for at du overholder gældende lovgivning, kan jeg kraftigt anbefale DomuSpect. Herudover yder virksomheden god kundeservice, dels i forhold til problemløsning og dels i forhold til konstruktive ændringsforslag.

Besvarelse fra DomuSpect
Bruger DomuSpect som privat udlejer, og skrev til dem en hverdagsaften. Få minutter senere var der svar, og yderligere få minutter efter havde jeg Jan i røret for hjælp. Utrolig hurtig og professionel kundeservice, som er tilgængelig om aftenen, når vi har tid til at kigge på det formelle og praktiske ifm. vores udlejning. Kan i den grad anbefales - og jeg glæder mig til samarbejdet.

Besvarelse fra DomuSpect
Fremragende digitalisering af flyttesyn, ikke bare nemmere for lejer men en kæmpe besparelse for os som udlejer.

Besvarelse fra DomuSpect
Lækker app til at holde styr på ind og udflytninger :-)

Besvarelse fra DomuSpect
WOW! Support over al forventning! DomuSpect er fantastisk! Man får mulighed for at prøve produktet gratis, og derudover ringer deres venlige medarbejder en op, for at byde velkommen og introducere til DomuSpect. Jeg har ingen erfaring med indflytnings- og udflytningsrapporter, men fik sammensat en professionel og detaljeret rapport nemt og hurtigt. Det var super intuitivt at gå rundt med sin iPad i lejligheden og udføre dokumentationen. Jeg vil bruge det til fremadrettede lejemål, og anbefaler det til alle jeg kender.