Po tym co otrzymałem to jedynym konstruktywnym doświadczeniem z tą firmą jest stwierdzenie ,nigdy więcej i zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa
Se, hvad kunderne siger
Zamówiłam dekoracyjną lampę ścienną do przedpokoju i naprawdę nie spodziewałam się, że tak bardzo odmieni całe wnętrze. Światło jest delikatne, przytulne i idealne na wieczory. Paczka była dobrze zabe... Se mere
Har besvaret 44 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zamówiona lampka przestała działać po…
Zamówiona lampka przestała działać po kilku miesiącach. Na maila z pytaniem o reklamację dostałam odpowiedź, że minął czas na zwrot. Kiedy napisałam ponownie, zgłaszając reklamację, zostałam zignorowana. Sklep nie odpowiada od miesiąca. Skandal
Uwaga oszuści
Niestety nic dobrego nie można powiedzieć o tym sklepie. Na dzień dobry po zakupie dowiadujesz się, że zamówiony towar jedzie z Chin (takie chińskie Ali). Jak już towar doszedł to okazało się, że jest uszkodzony. Wysyłanie szklanej lampy jest ryzykowne. Oczywiście wszystko później to już pod górę. Rozmowa jak z AI. Jak już musicie coś kupić (chociaż argumentów nie widzę) to nagrywajcie proces otwierania przesyłki. Pieniędzy niestety po prawie miesiącu batalii jeszcze nie dostałem. UNIKAĆ, UNIKAĆ I JESZCZE RAZ UNIKAĆ.
Tragedia
Tragedia. Lampa przyszła z Chin, jakość beznadziejna, zwrot na własny koszt, koszt wysyłki od 500 do 1000 zł. Oszuści
Nawet na 1 gwiazdkę nie zasługują
Nawet na 1 gwiazdkę nie zasługują. Zamówiłam 2 kinkiety z "trawertynu", za całość wyszło 1600 zł, lampy przyszły ale z chin, identyczne są na Alliexpress po 160 zł za sztukę!!!!! Dla porównania zamówiłam też te z Ali i cóż.. przyszły nawet w takim samym opakowaniu itp. Po zgłoszeniu chęci zwrotu dostałam informacje, że musze sama nadać paczkę do rzekomo ich magazynu w Chinach. Tak też zrobiłam, poniosłam koszt kolejnych 300 zł po czym dostałam informację od przewoźnika, że celnicy przez miesiąc próbowali się z nimi skontaktować jednak bez skutecznie. Kontakt z firmą Domlampy oczywiście się urwał, wcześniej odpisywali mi na maile, po czym nagle cisza. Sprawa się ciągnie od listopada, ja jestem lżejsza o prawie 2 tyś, których już wiem, że nie odzyskam. STANOWCZO ODRADZAM WSZYSTKIM
Return requires DDP shipping to China (not disclosed)
Order: DL#2698
based on my experience:
The store presents itself as an EU-based company (Netherlands), but in reality returns are only possible to China.
After exercising my right to withdraw from the contract, I was asked to return the product to China under DDP conditions, including customs and import fees.
This information was not disclosed before purchase.
As a result, returning the product becomes extremely costly and practically unreasonable.
The product remains unused and ready for return, but the seller does not provide any reasonable return option.
Be careful before purchasing.
Zamówiłam kinkiet w sklepie domlampy. Czekałam na niego prawie półtora miesiąca. Po otrzymaniu przesyłki okazało sie że kinkiet jest niekompletny, zgłosiłam natychmiast reklamację. Sklep KAŻE WYSŁAĆ PRZESYŁKĘ NA WŁASNY KOSZT DO CHIN mimo ze na ich stronie mają informację że w razie problemów z zamówieniem to oni ponoszą koszt przesyłki. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie bo w razie problemu z zamówieniem nie odzyskacie swoich pieniędzy.
Nie polecam! Słaba jakość, wysoka cena, paczka wysłana z Chin. Ciężko o reklamacje i zwrot.
Zamówienie DL#2547
Zamówienie DL#2547
Przestrzegam przed tą stroną. Przesylki ida z Chin (nie Holandi jak pisze na stronie). Z minusow:
- dlugi czas oczekiwania (1 msc),
- firma zaslania sie tym, ze a) przenosza magazyn, a potem b) zgubili Twoja lampe i musza ja na nowo wyprodukowac,
- system sledzenia przesylki: pokazuje, ze lampa w Polsce a nawet nie wyjechala z Chin ;),
- lampa wybrakowana: brakowalo blokady przewodu (zakup na wlasny koszt),
- slaba jakosc: kabel bardzo slabej jakosci, przewod bardzo cienki i dodatkowo nie zakonczony prawidlowo (powodzenia przy podpinaniu lampy do kabla zasilajacego).
Przestrzegam.
Uwaga naciągacze, a wręcz złodzieje, zapłacilem prawie dwieście złotych ,a dostałem towar nie przypominajacy nawet w 5 % tego co zamawiałem, wartość tego co otrzymałem to może 12 zl
UWAŻAJCIE NA SKLEP
UWAGA! TO OSZUŚCI! Zamówiłam lampę i przyszła uszkodzona. Jakość lampy niezależnie od uszkodzenia beznadziejna. Kontakt tylko mejlowy, a odpowiedzi generowane, wymijające i zwodzące przez wiele tygodni.Zgodnie z polityką zwrotów powinnam dostać etykietę zwrotną, której nie chcą przesłać tak samo jak nie chcą zwrócić pieniędzy pomimo, że zgodnie z regulaminem sklepu zgłosiłam uszkodzenie w ciągu jednego dnia i przesłałam zdjęcia. Sklep wcale nie jest polski, zarejestrowany w Holandii, a lampy to chińszczyzna i to w najgorszym wydaniu. Sprawę zgłaszam na policję i do Europejskiego Rzecznika Praw Konsumenta. Radzę nie kupować w tym sklepie jeśli nie chcecie stracić swoich pieniędzy albo być rozczarowanymi jakością produktów
Nie polecam!!!
Nie polecam! Firma nie ma żadnego przedstawicielstwa w Holandii! Zapłaciłem 270 zł za dwa kinkiety, przesyłka dotarła z bardzo dużym opóźnieniem. Ściemniają, że zmienili siedzibę lub że paczka zaginęła i muszą wyprodukować nowe zamówienie. Te same kinkiety kupiłem na Amazon 4 razy taniej i przesyłka dotarła po 5 dniach od złożonego zamówienia. Nie wierzcie w żadne pozytywne komentarze! Oczywiście nie wstawiają faktury!!!
Oszustwo!
Klasyczna metoda ukrytego dropshippingu. Firma prowadzi działalność w Polsce, na polskiej stronie, w polskiej domenie, zarejestrowana jest w Holandii, a towar jest wysyłany z Chin. W żaden sposób nie jest to wskazane na stronie, co wprowadza kupującego w błąd. Lampa za ok. 700 zł przyszła takiej marnej jakości, że bym jej nie kupił na odpuście za 20 zł.
Sprzedawca następnie wymusza przesłanie zdjęć towaru, podanie powodu odstąpienia od umowy (prawnie nie ma konieczności podawania takich informacji) oraz odesłanie towaru do Chin na koszt kupującego.
UWAGA - oszuści
Proszę nie wierzyć w żadne pozytywne opinie wystawione na tej stronie. Są to fałszywe konta, które mają wystawioną jedną pozytywną opinie. Wszystkie te opinie są opublikowane na przełomie grudnia 2025 i stycznia 2026. W odpowiedzi na moją recenzję (29 grudnia) DomLampy prosił mnie o kontakt, ale oczywiście zostałem całkowicie olany. To oszuści zarejestrowani w Holandii w pustostanie, działający z Chin i łamiący europejskie prawo. Trzymać się z daleka.
Zamówiony produkt przyjechal ZDEWASTOWANY
Zamówiony produkt przyjechał zdewastowany dnia 5 listopada- zbite klosze, wygięty metalowy stojak. Odrazu to zgłosiłam i do dnia dzisiejszego dostaję wymijające i przeczące sobie odpowiedzi. Najpierw zaproponowali zwrot o groszowej wartości :
10% zwrot wartości zamówienia, przy czym możesz zatrzymać produkt – nie będzie potrzeby jego odsyłania(SIc!)
50% kredytu sklepowego, który możesz wykorzystać przy przyszłych zakupach lub w ostateczności zwrot środków. Gdy odpisałam że oczekuję zwrotu odpisali że zwrócą w formie kredytu- tym razem 20% lub 75%. W odpowiedzi że dalej oczekuję pełnego zwrotu odwrócił kota ogonem powołując się na regulamin że produkt może się różnić ze zdjęciem przez oświetlenie!! Na moją odpowiedź że nie chodzi o oświetlenie tylko zniszczony produkt dostałam odpowiedź że uszkodzonych produktów nie przyjmują!! 10 wiadomości później tzn 29/11 napisali że produkt zastępczy został wysłany. Na początku stycznia wróciłam z zapytaniem co się dzieje z paczką ponieważ dalej jej nie dostałam. W odpowiedzi napisano że przecież dostałam- 5 listopada… i od nowa w koło Macieju.. na tłumaczenie od zera wszytskiego napisano że 19 studnia produkt wysłano. Na zapytania co się dzieje z paczką i proszę o wysłanie numeru przewozowego dalej cisza.. ręce opadają
Zewnętrzne lampy solarne
Zewnętrzne lampy solarne, które kupiłam na balkon, sprawdzają się świetnie. Włączają się automatycznie o zmierzchu i tworzą naprawdę przyjemną atmosferę.
Nie wypłacają uzgodniego zwrotu środków
Chińska firma podszywająca się pod przedsiębiorstwo z UE. Od trzech tygodni nie realizują uzgodnionego 50% zwrotu środków za uszkodzone produkty. Brak odpowiedzi na e-maile; zamiast tego powtarzają wymijające komunikaty o rzekomym oczekiwaniu na potwierdzenie. Sprawa nr DL#2106.

Besvarelse fra Domlampy
Szukałam czegoś prostego
Szukałam czegoś prostego, ale stylowego do kuchni i ostatecznie wybrałam lampy cirava. Na ścianie wyglądają bardzo czysto, a światło rozchodzi się równomiernie, bez ostrych cieni. Wszystko dotarło świetnie zapakowane, z dużą ilością zabezpieczeń, nic nie było porysowane. Montaż okazał się łatwiejszy, niż się spodziewałam. Teraz kuchnia wygląda spokojniej i bardziej spójnie, bardzo mi się podoba.
Dodałam małą lampę crystal lantern LED…
Dodałam małą lampę crystal lantern LED do salonu i od razu zrobiło się przytulniej. Jest delikatna, ale jednocześnie elegancka, szczególnie wieczorem.
Kupiłam jedną z ich lamp LED do kącika…
Kupiłam jedną z ich lamp LED do kącika czytelniczego i od razu zrobiło się dużo bardziej przytulnie. Dostawa była spóźniona o jeden dzień, ale lampa była tak dobrze zabezpieczona, że nie miało to większego znaczenia.
Works fine
Works fine. looks clean. does what I bought it for without fuss.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.