Domino's Pizza Sverige - Limhamn Anmeldelser 6

2. Amerikansk restaurant
  3. Pizzalevering
  4. Pizza-takeaway

Skrevet af virksomheden

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

Kontaktoplysninger

TrustScore 3 ud af 5

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tyvärr usel upplevelse - lägg pengar någon annanstans

Beställde 2 pizzor - efter 1 timme stod de som levererade i min beställning….utan att jag mottagit pizzorna. 90 min för en leverans och dessutom dålig kommunikation/service får tyvärr ett dåligt betyg. Pizzan var dessutom knappt varm längre vid leverans och inte värd pengarna. :(

19. november 2024

Hej Johanna,

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte levde upp till dina förväntningar. Det är inte den standard vi strävar efter när det gäller varken leveranstider, kommunikation eller kvalitet på våra pizzor.

Vi skulle gärna vilja undersöka detta närmare och hitta en lösning. Kontakta oss gärna på info@dominos.se med detaljer om din beställning så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Vi uppskattar din feedback och hoppas få en chans att göra det bättre i framtiden.

Vänliga hälsningar,
Alice från Domino's kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa restaurangen

Mycket trevligt bemötande och goda pizzor

17. august 2024

Besvarelse fra Domino's Pizza Sverige - Limhamn

Hej Jonas, tack för att du har delat din feedback med oss! Vi är väldigt glada att se att du hade en bra upplevelse hos oss. Om du har några frågor eller rekommendationer är du välkommen att kontakta oss på info@dominos.se. Vi ses på Domino’s! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

Omständig beställning och återbetalning

Det går inte att muntligen på plats beställa pizza. Man måste beställa på en skärm. Trots att vi beställde deal drogs fel summa. Det gick inte att korrigera (återköp) på plats via kontokort utan måste Maila kundservice

Föreslår muntlig beställning på plats samt möjlighet till återköp på plats när det blir fel

11. juni 2024

Besvarelse fra Domino's Pizza Sverige - Limhamn

Hej Hans, tack för din feedback! Personal i butik hänvisar alltid till självbeställningsskärmar för att underlätta beställningsprocessen och för att kunna fokusera mer på att göra klart beställningar. Om du ändå vill beställa muntligt från personalen i kassan går det också bra. Tack, vi tar emot din feedback för att förbättra oss och du är välkommen att kontakta oss på info@dominos.se om du har några andra rekommendationer eller frågor. Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino's kundtjänst

Katastrof

Vi har beställt pizza 3 gånger i butiken på Limhamn. Samtliga gånger har det gått snett. Första gången hämtade vi själv. Då fick vi vänta 45 minuter efter utsatt hämtningstid. Andra gången tog vi hemleverans och pizzorna kom långt över en timme för sent. Tredje gången samma sak. Pizzorna då kalla och knappt ätbara. De som driver restaurangen tycks helt inkompetenta och vi har aldrig fått någon ursäkt eller förklaring. Nu får de inte fler chanser.

8. marts 2024

Besvarelse fra Domino's Pizza Sverige - Limhamn

Hej, tack för att du delar dina synpunkter med oss! Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan ta en närmare titt på din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst

HÅR I MATEN!

Beställde en pizza och Bacon bread bites. Tar en tugga av en Bacon bread bites och den är full av hår. Slängde allt, kunde inte äta det. Så vidrigt. Kommer aldrig att beställa från dem igen. Slöseri med pengar att beställa från dem

22. februar 2024

Besvarelse fra Domino's Pizza Sverige - Limhamn

Hej Trach Panda! Det är hemskt att höra om din upplevelse i vår butik i Limhamn. Med alla hygien- och kvalitetskontroller på plats vet jag inte hur något sådant kunde ha gått till. Kontakta oss gärna på info@dominos.se så kan vi undersöka detta vidare och hjälpa dig. Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino's kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

If I could rate this zero I would!

If I could rate this zero I would!

I ordered pizza and drinks at 18.06 and now at 19.54 it is still not delivered yet the app claims it was delivered 20 minutes ago.

I tried calling the restaurant multiple times but unable to get through. When we finally got through they just quickly claimed the order is in its way without even asking for the ordernumber or address.

This is disgusting service and definitely the last time we order from here.

9. februar 2023

Besvarelse fra Domino's Pizza Sverige - Limhamn

Hi Anna, thank you for sharing your feedback with us! We are terribly sorry to see that your order was delayed for such a long time. Please contact us at info@dominos.se, inform us more about your order so that we can take a closer look into the situation and help you. Have a nice evening! Best regards, Alice from Domino's customer service

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.