Redelijke levertijd ongeveer 30 minuten. Jammer dat de pizza zo goed als koud was. De smaak zat wel goed maar zou ook veel beter geweest zijn als de pizza nog heet was. Bovendien had de persoon die l... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Domino's pizza herentalsebaan deurne. Besteld om 19.u 20.30 komt aan met koude pizza als resultaat. Ook onze drank vergeten. Bestel hier dan ook nooit meer.
Ik geef 2 sterren omdat de mensen die er werken meestal wel hun best doen. Kwaliteit is zeer matig tot laag maar als je zoals mij eten zoekt dat geleverd kan worden overdag is dominos helaas de enige... Se mere
nous nous sommes rendu à dominos frameries ce samedi 31 août 24 nous avons été tres bien accueil et servi dans un délai raisonnable. Par contre je trouve ça honteux que en mangeant sur place nous avon... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Domino's Pizza vers handgemaakte pizza's tegen een eerlijke prijs.Binnen 30 min bezorgd! Zoek je winkel en bekijk promoties.Dinsdag en zaterdag 4,95 per pizza
Kontaktoplysninger
Chaussée d'Alsemberg 721, 1180, Uccle, Belgien
- dominos.be
Fuyez la livraison depuis Nivelles
Fuyez le resto de Nivelles en livraison. La pizza est livrée vaguement tiède, à 7 km, en environ 2 heures (Annoncé 30 minutes max lors de la commande sur leur site). Au téléphone, d'abord on me dit qu'elle est prête et qu'elle va partir et 45 minutes plus tard, on m'annonce qu'elle est partie il y a 10 minutes. Elle est arrivée encore 20 minutes plus tard. Une vraie catastrophe. Ils ont perdu une cliente !
De servies was heel senl en het was…
De servies was heel senl en het was heerlijk.
Trop paresseux pour lire les…
Trop paresseux pour lire les commentaires
Surtout à celui de liege
Beschuldigd van diefstal
Ik had pizza's online besteld en die ging ik ter plekke betalen. Ik hield mijn kaart tegen de terminal en heb nog even gewacht tot mijn pizza werd meegegeven. Later bleek dus (via sms om 1u snachts) dat dit niet was doorgegaan en stond ik een paar dagen later weer ter plekke om dit uit te klaren. Het was mijn fout dat ik geen whatsapp-berichten heb gelezen (van een dus onbekend nummer) en werd ik beschuldigd van diefstal door het opzettelijk negeren van mijn telefoon, omdat ik niet op nam (onder andere om 22u) en om 1 uur snachts niet heb teruggestuurd. Ik heb op het moment van de betaling geen zicht gehad op wat er op het scherm kwam, deze terminal werd niet mijn richting uitgekeerd en word je dus wakker gebeld/gestuurd. Dit vinden zij normaal gedrag. Als ik een mail of dergelijke had gekregen (zoals een bevestigingsmail die je krijgt) met een uitleg daarbij en een rekeningnummer had dit veel sneller in orde kunnen zijn.
Wat ik hier allemaal lees van…
Wat ik hier allemaal lees van onwaarschijnlijk mega rampzalige ervaringen ???
Ik betwijfel of dit daadwerkelijk zo was ??
Hoe kan een bedrijf op zulke vreselijke service blijven bestaan? , en dan nog elke dinsdag en zaterdag een regular pizza aan 6 € , zoals in Gent alvast het geval is .( Wat net bewijst dat ze met dergelijke promo's veel winst maken , dus veel klanten blijven maken ) .
Domino pizza bestaat overigens sinds 1994 in België, en de eerste Domino pizza opende in 1960 haar deuren in Michigan , Amerika .
Dus deze keten heeft een iconische reputatie opgebouwd.
Domino pizza bulkt in Gent van de klanten , de koeriers gaan snel ervandoor met hun leveringen en geven blijk van beroeps ernst .
Het personeel is inderdaad niet super vriendelijk, maar heel druk in de weer langs de andere kant om al de orders zo vlug mogelijk te kanaliseren. Ik bestel een pizza , je kan meekijken hoe ze de ene na de andere vlot samenstellen, de oven in voor een 10 tal minuten .
Veel tijd om de klanten vaak te woord te staan is er niet , ze zijn begrijpelijkerwijs gewoon zakelijk vriendelijk zonder meer .
Domino pizza word vooral door personeel met een Arabische achtergrond gerund , doen hun werk goed en ernstig , en met kennis van zaken hoe een lekkere kwaliteits pizza te bereiden.
Zo lekker als bij de Italiaan , doch die vraagt voor zijn authenticiteit bijna het dubbele.
Ook zijn de Domino pizza 's rijkelijk gevuld , en blijft deze keten qua prijs kwaliteit de beste keuze !
Ik heb verder absoluut geen weet van zulke overdreven laat tijdige leveringen aan huis , en zou er niet versteld van staan mocht dit om grappenmakers gaan of Domino in een slecht daglicht willen stellen , om bv kennissen die concurrentie zijn in het pizza wezen een handje te helpen door kwaadsprekerij ...
Domino's Deinze - laat en leugens
Domino's Deinze
Bijna 4u moeten wachten op 2 pizza's.
Wanneer je belt, wordt je voorgelogen door het personeel en maken ze valse beloften.
Slechte service
Het is nu al de zoveelste keer dat we pizza bestellen n dat we moet3n bellen waar het blijft. We hebben al meer dan 90 min geleden besteld en nog steeds is er niks geleverd. Ronduit schandalig. Geen service
Ik ben het grondig beu en zal dit zeker kenbaar maken als iemand mij erom vraagt. Facebook is ook nog een mogelijkheid
Zelfs geen 1 waard
Zelfs geen 1 waard. Zaterdagavond in domino’s Dendermonde pizza besteld. Enkele uren later doodziek, rillingen koorts, maagpijn, buikpijn, buikloop hoofdpijn, spierpijn. Nog steeds ziek ervan… Niet echt wat ik verwachtte na het eten van een pizza. Voor mij nooit geen domino’s meer!! Ze mogen hun brol en bedorven voedsel houden.
Ze houden geen rekening met wat je besteld hebt !Ik had een large pizza met cheesecrust…
Ik had een large pizza met cheesecrust besteld met extra olijven en looksaus...
De pizza kwam er weliswaar aan; maar geen looksaus en het ergste was dat die pizza zeer pikant was...zodanig dat mijn nichtjes, die niet hebben kunnen eten !!! Ik had het(pikant),nochtans NIET gevraagd/besteld !!
Doch !! Het was zodanig pikant, dat ikzelf die pizza niet heb kunnen eten...!!!
DOMINO > NOOIT MEER !!
Ten eerste nadat mijn vrouw de…
Ten eerste nadat mijn vrouw de bestelling on-line had geplaatst om 18.05u duurde het bijna 2uur dat eindelijk onze bestelling bij ons is geraakt. Na 1u,45min heeft mijn vrouw dan toch eens even gebeld om te vragen waar onze bestelling bleef na 13 keren proberen namen ze eindelijk af dan vroegen ze welke straat en nummer het ging ging de hoorn opzij en konden we alles horen wat ze zeiden en wat er gebeurde maar antwoord bleef achter of hadden wij het raden naar. Uiteindelijk na 2.05u kwam er een koerier ter plaatse en gaf mij om een hele boertige manier de
Pizza die koud was en ons dessert (ben and jerries) die warm was toen ik de opmerking gaf dat dit niet kon kreeg een aantal namen naar mijn hoofd geworpen waar ik hem van antwoord was en kreeg ik en tuf geluid en nog een ander woord waarna hij doorreed en me nog een dikke middelvinger gaf.
Regelrechte flop
Levering zou om 20:24 bezorgd worden. Echter is deze nooit bezorgd en mocht mijn man in de gietende regen tot daar gaan. We konden pas eten om 21:25 en kregen geen vergoeding en pizza’s die amper belegd waren, droog en taai. Bestel hier NOOIT!
Woensdag pizza’s besteld voor…
Woensdag pizza’s besteld voor onverwacht bezoek
Iedereen was enthousiast, over de smaak,vooral de extravaganza viel reuze mee
Kom zeker terug
Nul en livraison
J'ai attendu 3h pour ma pizza et il ne m'a jamais livré et il a osé mentir en disant qu'il n'y avait personne chez moi c'est pour cela que je m'ai une 1 étoile.
À toute personne qui voudrait commander chez Domino's pizza je vous le déconseille.
Domino's Eeklo
Domino's Eeklo. Reeds tich keren besteld en steeds geleverd ( duurder dan afhalen maar dat is een keuze die ik maak en zal er niks van zeggen ook, tot nu). ik bel steeds nadat bestelling is geplaatst. Plots kan er niet geleverd worden en dien ik mijn bestelling zelf af te halen in de zaak. Korting op de meerprijs van leveren? Vergeet dat ook maar. Te druk is de uitleg terwijl ze daar met 4 koeriers heerlijk staan te lachen en niks te doen te wachten op... en dan nog geen woordje van verontschuldiging of wat dan ook. M.. uw pizza!
Neen voor mij hoeft DOMINO'S niet meer. zijn zaken genoeg die ook pizza's maken en wel leveren.!
Nooit een bestelling in orde en dan ook…
Nooit een bestelling in orde en dan ook nog driegen aan de telefoon omdat ik zei dat ik naar de zaak kom en dat noemt zich een manager
Verkeerde levering, geen klantvriendelijkheid en niet lekker
Mocht ik minder dan 1 ster geven voor domino’s pizza torhout deed ik dat meteen.
Ik krijg niet wat ik besteld heb (uiteraard heb ik meer betaald dan de bestelling die ik heb gekregen) en er is 0,0 klantvriendelijkheid of medewerking vanuit domino’s! Daarbij waren de pizza’s niet eens lekker. Nooit nog bestel ik bij domino’s. Afzetters.
JE KRIJGT ZO WEINIG VOOR WAT JE BETAALD…
JE KRIJGT ZO WEINIG VOOR WAT JE BETAALD KOM ER NOOOOITT MEER!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.