Dolpierre Anmeldelser

4,9

Gelijk geslaagd voor 2 prachtige pakken voor onze hennafeest en bruiloft! Super fijn geholpen door Juliana. Nogmaals bedankt voor je tijd en al je hulp!

Trouwpak vandaag gehaald in de showroom en echt super mooie kwaliteitspakken, goede service en oprechte verkoper over hoe het staat, super bedankt ik ben er super blij mee

Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Se mere

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een speciaal pak, en bij Dolpierre in Almere heb ik precies gevonden wat ik zocht. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en werd ik supergoed geholpen.... Se mere

1. Tøjbutik

Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

145 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, top service van de medewerkers die hun vak met precisie uitvoeren alleen maar complimenten

28. november 2025

Goede service

Goede service, nemen hun tijd. Denken mee en wachten geduldig tot je klaar bent. De afspraak die je hebt ingepland is gewoon voor jezelf. De winkel is ook vrij leeg en je kan rustig je tijd nemen.

20. november 2025

Top service gehad!!

Top service gehad!!! Eerlijke mening en goeie hulp bij de juiste keuze maken. Pakken zijn ook allemaal mooi waardoor je echt de goeie hulp en mening bij nodig hebt😅. Helemaal uit Rotterdam gekomen maar zeer zeker geslaagd.

19. november 2025

Duidelijke afspraken en veel…

Duidelijke afspraken en veel verschillende soorten collectie. Vriendelijke personeel die helpen en meedenken.

15. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze afspraken, collectie en service naar wens waren.

Dolpierre

Ik ben super geholpen heel goed…

Ik ben super geholpen heel goed geadviseerd en super blij met mijn pak dank jullie wel

15. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd en tevreden bent met uw pak.

Dolpierre

Fijn geholpen door het personeel

Fijn geholpen door het personeel, ze namen echt de tijd voor me om het juiste pak uit te kiezen.

9. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat ons team de tijd heeft genomen om u goed te helpen!

Weer supergoed geholpen

Weer supergoed geholpen! Mooie kwaliteit pakken.

9. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Dank voor uw mooie woorden. We zijn verheugd dat u wederom een positieve ervaring had.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Fijn kwaliteit voor weinig!!

8. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Dank u wel voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en de kwaliteit.

Hele mooie koop

Afspraak gemaakt en netjes geholpen mooie prijs ook voor een hele mooie pak! Erg blij ermee

8. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Dank voor uw review. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat u blij bent met uw pak.

Chakir

Van België 2u30 gereden opzoek naar mijn ideale costum voor mijn mooie dag.
Dolpierre is zeer aangeraden voor mensen die opzoek zijn naar kwaliteit en klasse. Deze mens heeft mij zeker goed geholpen en geeft oprechte meningen.
Zeer blij met mijn aankoop.
Tot de volgende keer!!!

3. november 2025

Besvarelse fra Dolpierre

Bedankt voor uw positieve woorden! Geweldig om te horen dat uw bezoek uit België de moeite waard was en dat u zo tevreden bent met uw aankoop en onze service. We kijken uit naar uw volgende bezoek!