Top service med de fedeste produkter. Kvaliteten er 100% i orden og man er ikke i tvivl om at der er tænkt over designet på produkterne. En fornøjelse at træne i tøjet fra DogSome 🐾❤️🐾
Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... Se mere
Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... Se mere
Kvalitetsbukser, der kan bruges til flere formål. Jeg bruger dem til hundetræning, hvor jeg skal kunne bevæge mig frit og fleksibel. Bukserne er lavet i et godt materiale med gode lynlås, og en fed... Se mere
- nr. 15 af de 32 bedste virksomheder i Sportsbutik
- nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Adventuresport
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Hundetræner
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Engrossalg af sportsudstyr
- nr. 6 af de 16 bedste virksomheder i Sportstøjsbutik
- nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Producent af sportstøj
Vi sætter fokus på funktionalitet og kvalitet.
Koldkærvej 2, 8530, Hjortshøj, Danmark
- +45 60259440
- Info@dogsome.dk
- dogsome.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rigtig god service
Rigtig god service, pengene retur, da varen ikke var som jeg forventede

super god service
Jeg fik leveret et par bukser i forkert farve.
Jeg ringede til Dogsom og i mens vi talte fik jeg besked om at der var en pakke på vej og jeg havde modtage returlabel og dette var få dage før jul.

Super super service💪
Super super service💪, lækker høj kvalitet og pasform. Kan kun anbefale til andre. Elsker min nye vinter hunde jakke fra jer, og mine bukser, bluser hoodies, T-shirt, handsker, og sko 🤣🤣

Besvarelse fra Dogsome
Super lækkert tøj i virkelig god…
Super lækkert tøj i virkelig god kvalitet.
Bor nærmest i min Tricker Jacket og mine hoodier 😍
Og deres service er bare helt i top 🙌

Fantastisk tøj
Fantastisk tøj, ekstra ordinær god kvalitet og rigtig god service!
Vil til en hver tid anbefale Dogsome og Lonni

Besvarelse fra Dogsome
De der bambus t-shirts - WOW!
De der bambus t-shirts - de kan noget! De er mega fede at have på. Har dem til mig selv og købte også til min mand. Han blev så glad og har dem på hele tiden. Super service fra Dogsome’s side :-)

Besvarelse fra Dogsome
Service ud over det sædvanlige og…
Service ud over det sædvanlige og lækkert tøj
Opdagede Dogsome til DM i lydighed, rally, agility, fik lækkert tøj med hjem derfra.
Opdagede desværre da jeg kom hjem at pasform ikke var som jeg ønskede i den ene trøje, skrev helt forsigtigt om der var nogen muligheder for at bytte til noget andet, på trods af jeg ikke kunne medsende en kvittering.
Absolut intet problem, fik super god rådgivning i forhold til str og model
Så jeg er helt sikkert kunde her fremover
Tusind tak

Besvarelse fra Dogsome
Købte en trøje med vest for længe siden…
Købte en trøje med vest for længe siden og har været meget tilfreds
Til Dm Grinsted fik jeg den bedste hjælp med at få en ny trøje i det bedst
Kvalitet kan kun anbefale dogsome.dk
Virkelig godt tøj til hundeføre

ELSKER DOGSOME
ELSKER DOGSOME! Du finder ikke bedre beklædning til outdoor 🤩

Kvalitets produkt
Kvalitets produkt (købt: All Year-Off-road performance) men fed pasform, elastisk materiale som giver god bevægelighed og så bare en mega praktisk og flot buks som jeg primært bruger til hundetræning.
Jeg købte produktet fysisk ved en stand til et hundearrangement og fik fantastisk vejledning.
Det er ikke det sidste produkt jeg køber derfra!

Super lækkert kvalitetstøj
Super lækkert kvalitetstøj og hurtig levering.

Fantastisk
Jeg vil klart anbefale Dogsome.
Helt igennem fantastisk service. Der er hurtigt svar ved henvendelser, forespørgsler bliver besvaret uddybende, der er forståelse og tålmodighed med selv de mest besværlige kunder (hvilken kategori jeg flere gange har tilhørt). Desuden har jeg oplevet en helt unik fleksibilitet og tillid, fra Dogsomes side, ved mit seneste køb. Tusind tak for det.
Tøjet (bukser, t-shirt, 3i1 vest og kasket) er i top kvalitet. Behageligt at have på, virker robust, holder sig pænt efter vask og desuden pænt at se på.
Jeg har prøvet MANGE forskellige mærker i den tid, jeg har trænet hund, men intet slår tøjet fra Dogsome.

Besvarelse fra Dogsome
Super professionel service som altid ☺️
Super professionel service som altid ☺️. Både Lonni og Dan ved alt om deres produkter og det er virkelig lækkert kvalitet. Kan absolut anbefales 😀

Besvarelse fra Dogsome
Elsker jeres produkter og handskerne…
Elsker jeres produkter og handskerne har deltaget i deres første løb med dansk trækhundeklub i weekenden
De er sååå gode
Tak

Besvarelse fra Dogsome
Bedre hundetræningstøj får man næppe…
Vi har haft brugshunde i mere end 15 år.
Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet, pasform, komfort mv.) til det aktive hundetræningsliv.
Kundeservicen hos DOGSOME er også helt fantastisk - selv ved reklamationer bliver man mødt med kundeservice i særklasse.
Vi er helt oppe og spille superliga!!

Komfort, komfort!!!
Dogsomes Bamboo Adventure shirt
Lækker, blød bambus trøje og virkelig fantastisk som inderste lag.
Trøjen er regulerende afhængig af om det er koldt eller varmt. Om det er til træning eller arbejde i haven, så sidder det bare som det skal. 10/10