Behagelig og overskuelig hjemmeside, har alt hvad hjertet kan begære indenfor faldskærmsliner, metaltilbehør, pynt osv. Hurtig levering og god kundeservice, og så er det superskønt at få en lille ov... Se mere

Altid fået mine varer Supper søde er de også når postnord ikke kan levere til den aftalte dato træder en venlig sød dame til for at hjælpe dig Stort klap på skulderen for det. Jeg kan trygt anbefal... Se mere

købte 178 meter faldskærmsline, sikker og god webshop at handle faldskærmsline på. hurtig levering og de informeret om udsolgt vare inden de sendte pakken til mig. rigtig god kvalitet snor og super... Se mere

Købte to 25 mm klik spænder til 30 kr. stk til min Sleepypood hundesikkerhedssele. Spænderne passer fint til stropperne på sikkerhedsselen. De er lidt større i omfang end de orginale spænder, men v... Se mere

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super god hjemmeside.

Super god hjemmeside.
Har bestilt her flere gange, har ofte varende dagen efter det er bestilt😀

15. april 2021

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Hej Torben - tusind tak for den fine anmeldelse, det er altid dejligt at få.
Vi har lige fået helt ny webshop, så det er jo altid spændende om kunderne synes om de nye funktioner :-)

Super service, 1. klasses produkter og hurtig levering!

10. april 2021

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Hej Mette - tak for den fine anmeldelse, vi er glade.... og glæder os til at hjælpe dig igen.
Venlig hilsen Dogparacord.dk

Lang leveringstid og uoverskuelig…

Lang leveringstid og uoverskuelig hjemmeside

8. april 2021

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Hej Hh - jeg er ked af at du oplever lang leveringstid. Du har bestilt dine varer den 31. marts formiddag, dagen før påske og efter GLS har afhentet pakker om formiddagen. Dine varer er pakket skærtorsdag 1. april og indleveret til forsendelse første mulige dag, nemlig lørdag den 3. april. Din pakke ligger i pakkeshop den 7.4 da GLS ikke kører ud på helligdage.
Vi har lige fået en ny og moderne hjemmeside, det kan være svært, når det ikke helt er som det plejer.
Håber at kunne betjene dig igen. Venlig hilsen Dogparacord.

Super behandling

Super behandling, god kvalitet og rigtig god service. Jeg handler der ofte.

7. april 2021

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tak Bolette, altid dejligt at få fine ord med på vejen og at kunne hjælpe.
Vi glæder os til at ekspedere dig igen :-)

købte 178 meter faldskærmsline,

købte 178 meter faldskærmsline,
sikker og god webshop at handle faldskærmsline på. hurtig levering og de informeret om udsolgt vare inden de sendte pakken til mig. rigtig god kvalitet snor og super kundeservice.
ikke sidste gang jeg handler der.

6. januar 2021

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Hej Martin - tusind tak for din fine anmeldelse, vi vil glæder os til at betjene dig igen.

Fantastisk webshop

Hurtig levering og god kundeservice, og så er det superskønt at få en lille overraskelse med i form af lidt pynt med juletema.
Kan 100% anbefales

11. december 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tusind tak Caroline, altid dejligt at få tilbagemeldinger. Vi glæder os til at betjene dig igen.
Glædelig jul og godt nytår.

Altid fået mine varer

Altid fået mine varer
Stort klap på skulderen for det. Jeg kan trygt anbefale at handle der
3000 Helsingør

17. august 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Hej Jette - tak for din meget fine anmeldelse, det er altid dejligt med roser.
Ser frem til at betjene dig igen. Venlig hilsen Dogparacord.dk

Super god service

Super god service. Hurtig ekspedition og materialer er altid i top.
Dog har jeg haft lidt forståelses problemer på hjemmesiden.

2. august 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tak for din fine anmeldelse. vi arbejder på at forbedre hjemmesiden med tiden.

God og hurtig service HVER eneste gang!

God og hurtig service HVER eneste gang! 🙌🏼
Sødt og hjælpsom personale, gode produkter og et stort udvalg af fine materialer. Yderst fair priser.
De har også en facebook gruppe oveni, som tålmodigt hjælper igang med at flette.

Vil anbefale Dogparacord til hver en tid ⭐⭐⭐⭐⭐

22. juli 2020

Tak for din meget fine anmeldelse, Vickie! 🙌✨
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen - og glæder os til at se nogle af dine fletterier i gruppen 👏

Kun ros

Lækre produkter, hurtig levering og god service

18. juli 2020

Ihhhh tak, Mette! 🙌✨
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen - og står klar til at pakke hele sommeren også 😉📦🚛

God betjening

14. juli 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tak, Mie, vi gør vores allerbedste for at være personlige og effektive 🙌✨

Altid god service

12. juli 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tak for din fine anmeldelse, Bente, vi gør vores allerbedste hver gang! 🙌✨
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen 😉📦🚛

Super service og hurtig levering plus…

Super service og hurtig levering plus lille gave....

1. juli 2020

Besvarelse fra Dogparacord.dk

Tak for din fine anmeldelse, Michael, og nogle gange kan man være heldig at modtage en lille ekstra ting 😉🎁