Jeg trækker min anmeldelse af Dodofy tilbage, da jeg har hørt fra dem. Jeg har desværre misset en mail fra dem som var afgørende for den videre handel.
Er godt nok ved at være lang tid siden, men jeg må hellere få skrevet anmeldelsen alligevel. Har bestilt en enkelt gang derfra og valgte dem med stryge bagside. Det gør jeg så ikke igen, selvom at... Se mere
Jeg bestilte navnemærker herfra, der var dog en fejl på mærkerne.. Hurtig respons fra kundeservice, og de nye mærker kom efter kun 5 dage :) Jeg kan helt klart anbefale dodofy!
Meget smukke og bløde navnbånd som ikke kradser i nakken . De kommer med den bedste og venligste service samt hurtigere end forventet . Tak
Vestergade 29, 1456, København K, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg trækker min anmeldelse af Dodofy tilbage, da jeg har hørt fra dem.

Besvarelse fra dodofy.com
Jeg er så glad for mine labels! De har virkelig gjort min tøjsortering nem og hurtig! Specielt når jeg bor med min søster, gør det hele vasketøjskrisen med hvad er dit og mit til et nemt, hurtigt og overskueligt projekt! Så tusinde tak! Ikke sidste gang jeg handler hos jer!
De flotteste labels og yderst god service! Kommer bestemt til at bruge dem igen, for det kunne ikke være nemmere eller pænere
Hurtigt og nemt…
Flottere end jeg havde regnet med 👌
Meget tilfreds.
Jeg har bestilt derfra flere gange og alt fungerer fint fra bestilling til levering. Kvaliteten af navnemærkerne er god.
Jeg har bestilt navnelabels for over 20 dage siden, og har stadig ikke modtaget dem.
På “følg din ordre siden” har stået “sendt, men oplysninger kan ikke opdateres i øjeblikket - prøv igen om et par minutter” i 14 dage. Kundeservice er ikke til mere hjælp end den funktion.
Det er ret irriterende.

Besvarelse fra dodofy.com
Hej, jeg har modtaget de fineste, flotteste navnemærker i så god kvalitet, de er ligesom jeg havde forestillet mig, tusind tak til Dodofy jeg vender helt sikkert tilbage 👍🌞🌷
Jeg bestilte og modtog de fineste vævede navnemærker lige til at stryge i diverse hjemmestrik.
De er så personlige og enkle.
Ca. 14 dage fra bestilling til levering.
Havde bestilt etiketter og fik dem cirka efter 1,5 uge. Jeg er rigtig tilfreds med dem!!! Dodofy kan helt klart anbefales
Jeg har modtaget de fineste label til at sy i mit barns tøj - de eneste minus var at det tog næsten en måned fra bestillingsdatoen til jeg modtog dem.

Besvarelse fra dodofy.com
super kundeservice! dog lidt problemer med posten
Sendte en mail med spørgsmål og fik svar samme dag. Rigtig god oplevelse herfra og glæder mig til at modtage mine navnebånd :-)
Har bestilt en enkelt gang derfra og valgte dem med stryge bagside. Det gør jeg så ikke igen, selvom at jeg tidligere har brugt stryge bagside fra andre steder uden problem har disse altså ikke holdt nok ved strygning alene, jeg har måtte sy dem fast alligevel og så er det altså lidt spild af stryge side.
Køber i hvert fald ikke strygebagside på i fremtiden.
Mange gode muligheder på hjemmesiden for at se det færdige produkt - og det levede til fulde op til forventningerne.
Fuld tilfredshed!
Bestilte strygemærker og de levede 100% op til mine forventninger.
Bestilte nogle strygemærker til noget jeg går og arbejder med i "sy værkstedet". De gjorde opmærksom på, at leveringstiden kunne varierer mellem 2-4 uger, alt efter hvilket special lavet produkt man bestilte..
Varen lå i min postkasse efter 6 arbejdsdage, og produktet var som forventet - rigtig god :)