2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det.
Jeg ringer ned i sidste uge for at blive oplyst om priser. Jeg spørger til leje af en pladevibrator og får at vide, at hvis jeg lejer den henover en weekend, skal jeg kun betale for 1,5 døgn. Det takker vi ja til. Min mand henter den så fredag eftermiddag, og den blev afleveret mandag eftermiddag. Da vi skulle betale, bliver vi opkrævet for 3 (!!!) døgn med beskeden om, at den skulle være afleveret mellem 7-8 om morgenen. Jeg ringer derned og oplyser om den manglende information om, at den skulle være afleveret inden kl. 8. Jeg får blot at vide, at det kunne jeg have læst på deres hjemmeside (som i øvrigt ikke står, hvis man blot søger på “pladevibratorer”. Der må man skulle ind og læse et helt andet sted). Jeg kunne forstå, at det var et problem, hvis jeg havde taget lejen fra en anden kunde, men jeg fik så at vide, at de havde en masse andre pladevibratorer frit til at stå, og at de sjældent havde alle lejet ud. Aldrig om jeg eller vores netværk kommer til at leje hos DO-MA Skive igen.

24. marts 2025

Perfekt arbejde

Har lige haft DO-MA til at bore 4 stk. 162 mm huller i kældervæggen til ventilationsanlæg. Perfekt arbejde og fin service fra bestilling til udførelse. Og så endda til en pris i den nedre ende af det interval, der var aftalt på forhånd. Kan absolut anbefales.

18. marts 2024

Besvarelse fra DO Ma

Tusind tak for den flotte anmeldelse Erik.
Vi mener selv at vi har dygtige og engagerede medarbejdere. Vi bestræber os på at udføre et godt stykke arbejde samt yde god service, uden at det bliver dyrere for kunden

Hvor er det let og gnidningsfrit.

Hvor er det let og gnidningsfrit.
skulle bruge en transportør og en minigraver en weekend.
En enkelt mail, og jeg fik klare priser og aftale om levering.
Det blev leveret og afhentet uden problemer.
nu har jeg ikke fået regningen endnu. men indtil videre er det en MEGET positiv oplevelse og jeg vil helt sikker benytte dem igen.

9. marts 2022

Hej Brian
Det er vi glade for, vi forsøger at hjælpe og servicere så godt vi kan. Med venlig hilsen
DO-MA A/S

God service.

Nu har jeg handlet med Do-ma flere gange i lidt over et år i henhold til mit arbejde og valgte derfor også at komme privat, da jeg skulle bruge en flise skærer. Servicen er i begge tilfælde helt i top. Har kun godt at sige om dette firma og vil anbefale dem til andre.

25. august 2017

Hej Tommy
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den varmer, jeg giver den videre til mine kollegaer, og takker på deres vegne. Vi vil gøre alt for at leve op til din anmeldelse.
Rigtig god weekend til dig.
Ivan
DO-MA A/S

Dum,dummere ,DOMA

Vi skal have fræset have og aftaler med Domas Holstebroafdeling på Niels P. Thomsensvej at de kommer med en havefræser og henter den igen efter brug. Det skal koste 200 kr for et døgn. Jeg bliver godt nok lidt mistænksom allerede her, for de siger, at de ikke sender regninger ud " til privat folk" (!) og man selv skal komme op og betale den i firmaet. Ok, de kommer med fræseren og henter den som aftalt, men da jeg så kommer derop for at betale, skal jeg pludselig oveni lige betale 500 kr for transporten- plus moms!!
Fra hvor jeg bor og op til DOMA er der præcis 2.7 kilometer, så jeg nægter at betale for transporten og går igen. Heldigvis har jeg en jurist i familien og det ender med, at DOMA selvfølgelig ikke får 500 kr men en 50er for ulejligheden oveni den aftalte leje- plus moms.
Altså... hvor fræk, grådig og dum kan man være: Tænkt at forlange 500 plus moms for at transportere en havefræser 2 x 2.7 kilometer uden at sige det, da vi aftaler at leje maskinen! Jeg ku lisså godt have brugt en limosine til at hente den!!! Og når chefen uden videre går med til at jeg alligevel ikke skal betale 500 kr, viser det, at de ikke er ærlige! For hvis de havde lov til at tage 500, havde de selvfølgelig gjort det! Så går den, så går den, tænker Doma. Men den gik altså ikke...!
Og hvorfor mon egentlig de ikke sender regninger ud til "private folk"..?
Sådan nogen DOMAnikser!!
Anders, Holstebro