Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det.
Jeg ringer ned i sidste uge for at blive oplyst om priser. Jeg spørger til leje af en pladevibrator og får at vide, at hvis jeg lejer den henover en weekend, skal jeg kun betale for 1,5 døgn. Det takker vi ja til. Min mand henter den så fredag eftermiddag, og den blev afleveret mandag eftermiddag. Da vi skulle betale, bliver vi opkrævet for 3 (!!!) døgn med beskeden om, at den skulle være afleveret mellem 7-8 om morgenen. Jeg ringer derned og oplyser om den manglende information om, at den skulle være afleveret inden kl. 8. Jeg får blot at vide, at det kunne jeg have læst på deres hjemmeside (som i øvrigt ikke står, hvis man blot søger på “pladevibratorer”. Der må man skulle ind og læse et helt andet sted). Jeg kunne forstå, at det var et problem, hvis jeg havde taget lejen fra en anden kunde, men jeg fik så at vide, at de havde en masse andre pladevibratorer frit til at stå, og at de sjældent havde alle lejet ud. Aldrig om jeg eller vores netværk kommer til at leje hos DO-MA Skive igen.