1. DNS-udbyder

Om DNS.services

Gratis DNS service samt mulighed for køb af domæner til billige penge.

Læs mere her

4,5

Fantastisk dansk DNS service

Deres service fungerer bare, og den danske support svarer lynhurtigt tilbage. Jeg køber jævnligt domæner hos dem, og bruger dem også i mindre omfang til DNS.

20. juni 2025

Jeg bruger altid DNS.services!

Jeg bruger altid DNS.services til at levere stabil DNS for både mine egne sider og mine kunders.

I denne uge havde jeg en udfordring hos en kundes eksisterende udbyder. Jeg forsøgte både at tale udbyderen til fornuft. Talte med Punktum DK. Intet hjalp... Intil jeg forsigtigt spurgte Nicolai fra DNS.services supporten. Som altid briljerede både supporten og services.

Tak endnu engang for verdens bedste DNS support team og ikke mindst super billig service.

4. december 2023

Fantastisk kundeservice!

Har oplevet en hel ekseptionel fantastisk kundeservice ifb. flytning af en stak domæner med mange forskellige TLD'er (og tilhørende forskellige problemstillinger).
Virkelig en fantastisk oplevelse!
Keep up the good work

7. september 2023

Efter GratisDNS lukkede var jeg nødt…

Efter GratisDNS lukkede var jeg nødt til at finde et alternativ, både til DNS og til håndtering af de domæner der ikke er danske (.dk domæner kan heldigvis stadig administreres af en selv hos DK-Hostmaster/Punktum), det blev tydeligt at langt de fleste forlangte en urimelig høj pris for fornyelse af et domæne men så fandt jeg dns.services der heldigvis både har yderst fornuftige priser på domæner men samtidig også har en glimrende DNS tjeneste :)

Jeg var noget skeptisk da det var en forholdsvis ny virksomhed og der ikke var meget "info" at hente på nettet om dem, men har været kunde i snart et halvt år nu og har kun positivt at sige om dem.

21. april 2023

Har alle de specielle indstillinger jeg efterspørger

dns.services er en rigtig god DNS i Danmark. De har bla. alle de specielle indstillinger som jeg ønsker såsom DNSSEC, CAA og TLSA til bla. optimal opsætning af et domæne ift. udsendelse af emails. De tilbyder også TTL (TIme To Live) helt ned til 1 minut, så hvis man ønsker at lave ændringer i DNS så kan det sket lynhurtigt og man kan også lynhurtigt fortryde igen. Du har også mulighed for at bruge DNS.services til at registrere nye domæner til konkurrencedygtige priser. Sidst men ikke mindst er deres support god og reagerer hurtigt.

26. februar 2023

Jeg giver normalt aldrig 5 stjerner…

Jeg giver normalt aldrig 5 stjerner men, dns.services fungerer ud over al forventning. Simpelt interface der har alt hvad man kan ønske sig. God, hurtig og professionel support og samtidig er de også billigst. Det er helt klart et sted som hvor gamle gratisdns kunder kan finde en ny favorit.

1. december 2022

Gutterne har virkelig lukket et hul i…

Gutterne har virkelig lukket et hul i et marked hvor vi manglede nogen der leverer effektiv service. At de endda gør det billigt er bare bonus, de fortjener stor applaus for altid at være hjælpsomme, kompetence og tage selv "småting" seriøst og hurtigt gå efter en løsning.

8. august 2022

Fantastisk DNS service

Dejligt at se der er nogle der tager arven op fra gratisdns.dk. Denne DNS service ser ud til at være meget udbygget og men kan oprette som jeg ser det alle typer Records. Som det er med alle nye services skal man lige lære tingene at kende og jeg har måtte spørge supporten et par gange. Hver gang får man hurtig og kompetent svar. Keep up the god Work

16. april 2022

Må sige jeg er dybt imponeret over den…

Må sige jeg er dybt imponeret over den service jeg fik idag. Jeg havde nogle problemer med, at sætte min domæne mail op med min protonmail og få den til at virke. Det er lidt kompliceret, hvis man ikke er alt for teknisk med protonmailsetup. Må sige jeg fik det hele klaret af en super effektiv og hjælpsom medarbejder. Jeg sendte mails og forklarede og han fiksede det. Havde brug for hjælp til et par svære (for mig) ting og det blev ordnet uden problemer. 100% tilfreds og mere endnu.

15. februar 2022