Hej ja de var hurtige fremme men fik ikke helt den farve som jeg bestilte heldigvis passer de stadig til sættet så jeg er ok tilfreds også med tiden på leveringen
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Are you on the lookout for an online store where you can find everything you need – from electronics and home appliances to clothes, decoration, and even car details? Look no further than Grandado! Grandado has an extensive range of products to cover all your needs. Need assistance with product selection or have questions about your delivery? Our customer support is at your service 24/7 via live chat or email. So, dive into the convenience of finding all your essentials in one place and enjoy the peace of mind that comes with knowing support is just a message away.
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra DNK Grandado
Var varskoet om lang transport tid, så ventetiden var kortere end forventet. Alt ok.

Besvarelse fra DNK Grandado
Nemt og gnidningsfrit. Jeg har handlet der før og vil sikkert også gøre det fremover.

Besvarelse fra DNK Grandado
Varen levede op til beskrivelsen. Knap 14 dage fra bestilling til levering.

Besvarelse fra DNK Grandado
Jeg bestilte vintage motorcykel briller. Grandado var så søde at bestille dem til mig direkte fra Temu. Betalte 215kr for nået jeg selv kunne bestille fra Temu til 45kr. Fuldstændig ens vare. Indpakning og fragtfirma. Hvis jeg vil have Temu vare. Så skal jeg nok selv bestille derfra og betale hvad det koster hos dem.

Besvarelse fra DNK Grandado
Jeg ordre en slange til bildæk 205/60 16 men sender en slange til en sækkevogn. Øv ikke nok med det,de har slet ikke slanger til bildæk, men hvorfor reagere de så på min forespørgelse på 205/60(16 ikke nok med det, de har også en pris på den slange de ikke har. ØV ØV

Besvarelse fra DNK Grandado
Pakke kom til tid og de rigtige varer

Besvarelse fra DNK Grandado
Part is great as I expectet.
Shipment was much faster than expected

DK-GRAN-329106
Elektrisk kæledyr hund kattepleje kam.
Total ubrugeligt produkt.

Besvarelse fra DNK Grandado
Jeg har før bestil vare hos Grandado.com, og har altid fået det jeg har bestilt, dog har leveringstiden være lidt lang, men det var jeg informeret om.

Besvarelse fra DNK Grandado
Nogenlunde! Det tog lang tid indtil jeg får min order. En del af mine ting var manglende, jeg skrev til dem og fik det at vide, at den manglende order, var ikke på lager. Og så fik jeg penge svt. manglende ting tilbage.

Besvarelse fra DNK Grandado
Det er gået fint, det eneste, der mangler, er et ekstra skær. Vi er godt tilfreds med trimmeren og derdskal ikke gøres mere. M.v.h. Hans Erik og Lillian Bruun.