dnd Fireprotect Anmeldelser 254

4,7

Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Se mere

Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Se mere

Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Se mere

De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Se mere

1. Leverandør af brandsikringsudstyr

Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Vlotte bezorging.

De bestelling werd vlot bezorgd en er is geluisterd naar mijn wensen omtrent de bezorgdag.

28. september 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Wat fijn dat u tevreden bent over onze service.

D&D Fire-protect

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Rookmelder piept, dus hopen dat hij nooit gaat piepen

26. september 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over ons.

Taem D&D Fire-protect

Duurde heel erg lang tussen bestellen…

Duurde heel erg lang tussen bestellen en ontvangst

12. september 2022

Beste Miguel,

Dank voor uw review alleen jammer van de twee sterren. Ik heb het even na gekeken en u heeft uw bestelling geplaatst tijdens onze vakantie toen wij gesloten waren tot 5 september. Dit stond vermeld op de website en ook kreeg u hier bericht over naar dat u de bestelling had geplaatst. En als u hier niet op zou willen wachten kon u kosteloos uw bestelling annuleren en werd het aankoop bedrag terug gestort. Dus naar ons weten hebben wij dit netjes vermeld. Daarom wil ik u vragen of u uw review positief aan kan passen.

Taem D&D Fire-protect

snelle levering

19. september 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over de levering

Beste Cem,

Hartelijk dank voor uw review. Normaal levert DHL binnen een dag. Uiteraard hebben wij hier geen zeggenschap over en kunnen wij hier niks aan doen. Maar DHL heeft het ook drukker dan normaal door personeel te kort en vakanties. Dit staat ook op hun website. Daarom wil ik u vragen om uw review aan te passen omdat wij hier uiteraard niks aan kunnen doen. en en review te plaatsen bij DHL

team D&D Fire-protect

Snelle response tijden en goede service

D&D Fireprotect is een webwinkel met snelle response tijden op je mail en een goede service verlening. Hoewel ik met 1 melder een beetje pech had is dat zonder probleem verholpen (teruggestuurd en nieuwe ontvangen) De producten zien er goed, mooi uit , werken naar behoren en de draadloze koppelbare functie icm wifi module en de afstandsbediening werken top met elkaar. Uiteraard hoop ik dat ze nooit voor het echt af gaan , maar voel mij wel veilig nu. Het testen is met de afstandsbediening een fluitje van een cent en fijn dat ik ook een melding op mijn mobiel krijg dankzij de wifi module . D&D Fireprotect is gewoon TOP !

6. august 2022

Producten werken goed

Producten werken goed, alleen een telefoonnummer zou wenselijk zijn. Ik heb 1 product wat niet lekker loopt. Dus zou graag in contact komen met iemand

2. august 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review. als u even een mailtje stuur naar info@dnd-fireprotect.nl met u naam en bestelnummer en telefoonnummer zullen wij contactmet u opnemen.

Team D&D Fire-protect

Meer dan voldoende berichtjes over het…

Meer dan voldoende berichtjes over het bezorgen van de bestelling. Keurig verpakt. En dit alles op de warmste dag. We hebben de bezorger een flesje koud water overhandigd.

22. juli 2022

Beste Jan

Hartelijk dank voor uw review. fijn om te horen dat u tevreden bent. en wat fijn dat u aan de bezorger heeft gedacht.

Team D&D Fire-protect

De VvE roept de hulp in van D&D bij plaatsen rookmelders in 65 plus appartementen.

Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaatst worden. De VvE besteld de melders na inventarisatie en de veelal oudere bewoners rekenen bij de monteur van D&D af na plaatsing.

20. juli 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review.
wat mooi om te horen dat wij de werkzaamheden mogen uitvoeren.

met vriendelijke groet

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering!

18. juli 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.

Prima service en product

Vlotte reactie op mail. Product snel verstuurd en bezorgd.
Zag er verzorgd uit.
Makkelijk in werking te stellen en te koppelen.
Zeer tevreden.

18. juli 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Bedankt voor uw review wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en service.

De perfecte brandmelders

De perfecte brandmelders voor onze woning. Zeker de optie van de onderlinge koppeling van de melders is aan te bevelen. De installatie is prima te doen.

17. juli 2022

Besvarelse fra dnd Fireprotect

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over onze producten.