Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Se mere
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Se mere
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Se mere
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Se mere
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snelle en goede levering na duidelijke website informatie

Besvarelse fra dnd Fireprotect
De bestelling werd vlot bezorgd en er is geluisterd naar mijn wensen omtrent de bezorgdag.

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Snel makkelijk te installeren, voldoet aan verwachting

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Snel en goed geleverd. Rookmelder piept, dus hopen dat hij nooit gaat piepen

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Duurde heel erg lang tussen bestellen en ontvangst

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Ik ben tevreden over het contact snelle reactie's

Besvarelse fra dnd Fireprotect
D&D Fireprotect is een webwinkel met snelle response tijden op je mail en een goede service verlening. Hoewel ik met 1 melder een beetje pech had is dat zonder probleem verholpen (teruggestuurd en nieuwe ontvangen) De producten zien er goed, mooi uit , werken naar behoren en de draadloze koppelbare functie icm wifi module en de afstandsbediening werken top met elkaar. Uiteraard hoop ik dat ze nooit voor het echt af gaan , maar voel mij wel veilig nu. Het testen is met de afstandsbediening een fluitje van een cent en fijn dat ik ook een melding op mijn mobiel krijg dankzij de wifi module . D&D Fireprotect is gewoon TOP !
Vlotte afhandeling van de bestelling
Wel kan de website wat duidelijker.
De genoemde bedragen staan onder een streep terwijl de afbeeldingen en omschrijving erboven staan. Dit geeft verwarring.
Producten werken goed, alleen een telefoonnummer zou wenselijk zijn. Ik heb 1 product wat niet lekker loopt. Dus zou graag in contact komen met iemand

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Meer dan voldoende berichtjes over het bezorgen van de bestelling. Keurig verpakt. En dit alles op de warmste dag. We hebben de bezorger een flesje koud water overhandigd.

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaatst worden. De VvE besteld de melders na inventarisatie en de veelal oudere bewoners rekenen bij de monteur van D&D af na plaatsing.

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Vlotte reactie op mail. Product snel verstuurd en bezorgd.
Zag er verzorgd uit.
Makkelijk in werking te stellen en te koppelen.
Zeer tevreden.

Besvarelse fra dnd Fireprotect
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke product omschrijving. Snelle levering.
De perfecte brandmelders voor onze woning. Zeker de optie van de onderlinge koppeling van de melders is aan te bevelen. De installatie is prima te doen.