Jeg har desværre haft en lidt ærgerlig oplevelse med dinmægler i forbindelse med en lejlighed. De reklamerer med, at der er husdyr tilladt i flere lejligheder. Derfor vælger jeg at tage ud og... Se mere

Nemt nemt nemt! Vi skulle sælge vores lejlighed i Vestbyen og havde lidt travlt da vi hurtigt skulle udenlands. Vi aftalte en skarp pris så den blev solgt hurtigt. Marianne har selv boet i... Se mere

Fuldstendigt uprofessionelt. De har gennemført en handel på trods af ejerforeningen havde gjort dem opmærksom på at det ikke kunne oplyses om sælgeren havde en restance på det tidspunkt, (pga. mid... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vælg en ejendomsmægler, der tager sig god tid og sætter sig ind i din situation. Vi har som ejendomsmægler, hjemmebane i Aalborg kommune.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Øv oplevelse

De reklamerer med, at der er husdyr tilladt i flere lejligheder. Derfor vælger jeg at tage ud og se dem. Og skriver det også i min kommentar, da jeg laver en aftale med dem.

Da jeg kommer til fremvisningen kommer fremviseren først og fremmest 30 minutter for sent. Da jeg så efterfølgende vil sige ja til lejligheden, fortæller de at alle husdyr (herunder kat) ikke er tilladt.

De bliver dog ved med at reklamere med, at husdyr er tilladt.

11. september 2025

Nemt, nemt, nemt

Første gang Din Mægler var på besøg, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var dem der skulle sælge min bolig.

Der har været styr på alt, kommunikationen har været hurtig og uformel, og jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder.

Skal jeg på et tidspunkt købe/sælge igen, vil jeg ikke tøve med at ringe til Søren og få hjælp.

2. september 2022

SOLGT.

SOLGT.. (og købt)

Jeg har været enormt tilfreds med at vælge Din Mægler, til at sælge vores hus.
- Hele min oplevelse har bare været helt igennem fantastisk. Lucas og Søren har været så hjælpsomme hele vejen igennem. Også i den efterfølgende købsproces, dog gennem anden mægler, har Lucas være meget hjælpsom vedrørende dette køb. Og alt gik op i en højere enhed🙏🏼

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har kunne kontakte ham med spørgsmål om alt!.. og selvom hans job egentlig var “ovre” har Lucas stået klar til at svare på mine mange spørgsmål👏🏼

De bedste anbefalinger til Din Mægler herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. august 2022

”Din Mægler” er for mig en præcis…

”Din Mægler” er for mig en præcis betegnelse for, hvordan jeg oplevede samarbejdet ved salget af min lejlighed. Ja, faktisk er jeg tilbøjelig til at kalde det ”Min mægler”, for jeg vil uden tvivl ved en eventuel fremtidig handel, ikke tøve med at kontakte Din Mægler. Inden jeg skiftede til Din Mægler, havde jeg haft lejligheden til salg ved Nybolig, hvor jeg blev lovet guld og grønne skove, men det viste sig at være tomme løfter og man følte sig hurtigt som et nummer i rækken. Ved skiftet til Din Mægler oplevede jeg hurtigt, at servicen var en anden og man var ikke længere et nummer i rækken. De tog opgaven seriøst fra start og fra første dag oplevede jeg, at de gjorde meget ud af forventningsafstemningen i forhold til forløbet, hvilket medvirkede til et salgs forløb, hvor jeg som sælger følte mig helt tryk. Da derefter kort tid meldte sig en køber på banen, var Din Mægler en fremragende sparringspartner til at diskutere mulige udfald og risici, i forhold til forhandlingsprocessen. Med andre ord, Din Mægler, holder hvad de lover og leverer en ekstraordinær service.

6. juli 2022

Jeg havde aldrig troet jeg skulle…

Jeg havde aldrig troet jeg skulle anmelde en ejendomsmægler!

Vi kiggede på en ejendom som lige har kommet til salg.
På første fremvisning spørger vi ind til separat kloakering og får at vide det ikke er lavet eller varslet.
Vi spørger også ind til om der er planer om indkøb, skole eller institutioner i området, EDIT: hvilket vi er uenige med mægler om, hvad svaret var hertil.
(Tidligere skrev jeg at svaret var: "hvilket blot omtales som på tegnebrættet")

Vi kan så se i mæglers salgs opstilling at de skriver at der er udført separat kloakering.

Vi ser huset endnu en dag og spørger ind til om der er konkrete planer for børnehave i området? Kun at det er under udarbejdelse.

Vi finder selv ud af, at 3 dage før huset blev sat til salg var det oplyst i borgerforeningen at nabo grunden skulle laves til en privat børnehave. 3 meter fra husmur på ejendommen.
Det er så 6 måneder tidligere at nabo ejendommen blev solgt til børnehaven.
Da vi konfrontere mægler (EDIT: i telefon samtale), oplyser han først at der muligvis skulle blive noget ved siden af. Efterfølgende, at sælger godt har hørt rygter om at nabo ejendommen måske bliver til en børnehave. Og længere inde i telefonsamtalen oplyser mægler at de har undersøgt ved branche foreningen om de havde oplysningspligt. Det mente man ikke.

EDIT: Vi følte os ført voldsomt bag lyset af denne oplevelse, og selv om mægler måske ikke har oplysningspligt, da der ikke ligger ansøgning hos kommunen, mener vi stadigvæk at det er relevant for os som køber.
Vi kunne potentielt stå bagefter med et hus som vi ikke ønsker uden mulighed for at sælge, da vi ikke ville kunne få de samme penge for huset som vi ville skylde i banken.

2 andre mæglere vurdere at værdien af ejendommen ville falde op til 500.000.

EDIT: Jeg er efterfølgende blevet ringet op af mægler, som ønskede præcisering af svar til spørgsmål på første fremvisning, om planer for institutioner i området.

24. maj 2022

Hej Michael,

Først og fremmest er jeg ked af jeres oplevelse med Din Mægler.
Historien derude er nemlig, at en ekstra børnehave i området er under udarbejdelse, altså at de ønsker at lave en. Det er helt korrekt, at nabogrunden er købt for cirka 6 måneder siden og de her ønsker at bygge en børnehave. Jeg er nødt til for god ordensskyld at fremhæve "ønsker". Der ligger nemlig hverken ansøgning hos kommunen eller godkendelse til bebyggelse af børnehave. Det vil sige, at der ikke ligger nogle konkrete planer eller godkendelser - så ingen ved med sikkerhed om børnehaven vil få lov til at blive bygget på nabogrunden. Som vi er oplyst, har køberne af nabogrunden som ønsker at bygge børnehaven, kig på flere grunde i området og har blandt andet senest talt med landmanden som ejer jorden omkring Sønder Tranders, angående bytte af hans jord for huset og grunden.
Det vil sige opsummeret, at der ikke er noget konkret eller godkendt vedr. opførelsen af børnehaven på nuværende tidspunkt.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af jeres oplevelse, og følelsen af at blive ført bag lyset. Vi har igen rådgivet os ved Dansk Ejedomsmæglerforeningen, vedrørende nabogrunden og de har igen oplyst os at vi ikke bør videregive usikre oplysninger. Vi vil dog ikke stå i denne situation igen, og har internt besluttet at videregive de oplysninger vi selv har kunnet fremskaffe omkring emnet samt oplysninger fra sælger, selvom det blot er rygter.

Lucas
Din Mægler

Nemt nemt nemt!

Nemt nemt nemt!

Vi aftalte en skarp pris så den blev solgt hurtigt. Marianne har selv boet i samme opgang så hun fik strikket en vildt god salgsopstilling sammen.
To dage senere var lejligheden solgt med overtagelse 10 dage efter.
Nemt! 👍🏼

Tak for hjælpen Marianne og Søren.

Varmeste anbefalinger herfra til Marianne, Søren og Team 👍🏼

28. oktober 2021

God guidance gennem køb

Min kæreste og jeg var førstegangskøbere, hvilket vi gjorde mægleren opmærksom på tidligt i forløbet. Vi blev vejledt fint og sagligt. Dermed skal der lyde de varmeste anbefalinger til Lasse og DinMægler herfra.

Henrik

25. oktober 2021

Så er det en fornøjelse at sælge sin bolig :)

Lige fra første møde med Lasse var vi ikke i tvivl, Din Mægler skulle sælge vores hjem, og det har vi på intet tidspunkt fortrudt!
God information før, under og efter salget, i deres hænder kan man føle sig tryg.
Det er et stærkt hold, tak til Din Mægler og ikke mindst Lasse og Lucas.
Tak for en god oplevelse, og hjælp til at komme afsted mod vores næste bolig drøm :)

21. oktober 2021

Professionelt forløb

Professionelt forløb - fra vurdering til salg. Alle dele i processen blev afviklet med entusiasme, venlighed og sikker faglighed. En ren fornøjelse at samarbejde med mægleren.

17. oktober 2021

Stor anbefaling af Din Mægler!

Vi har været super tilfredse med Din Mægler i forbindelse med salget af vores lejlighed.
Vi har brugt Din Mægler til at sælge for os 3 gange indenfor de seneste 5 år og vi har ikke været i tvivl om at det var dem vi ville benytte alle gangene.
Hos Din Mægler har vi følt os i trygge hænder og de har været med hele vejen. Stor anbefaling herfra.

12. oktober 2021

Uprofessionelle

Vi købte en lejlighed, solgt af Din Mægler. Vi er førstegangskøbere og dermed en kende naive. Vi fik at vide, at vi havde ejerskab over et kælderrum. Ud fra den nyrenoverede kælder i selve lejligheden, kunne vi sætte en dør i videre til kælderrummet, som vil give direkte udgang til vores gård (mæglerens ide). Mægleren viser os, at der står vores lejlighedsnummer på døren og han udleverer en hængelås med nøgler til kælderrummet.
Vi køber lejligheden og finder ud af, at kælderrummet ikke er vores og vi må derfor ikke sætte en dør i fra vores lejligheden. Vi skal samtidig gå ned og fjerne den lås vi fik udleveret af mægleren.
Efter lang tid, får vi endelig arrangeret et møde med Din Mægler, som siger at vi jo bare kunne have kigget på ejendomspapirerne hvor det fremgår at kælderrummet ikke er vores. Vi kontakter ejerforeningen, som siger at vi hverken har ejerskab eller brugsret over “vores” kælderrum. Vi siger at de vel ikke kan sælge noget, som ikke tilhører lejligheden. Vi fortæller dem, at de jo har solgt lejligheden to gange, så de må vide at det ikke tilhører lejligheden. Her snakker de udenom og siger at de gerne vil sælge den for os når vi engang skal af med den. Ærgerligt at vi stolede på Din Mægler.
Husk at tjekke op på alt hvad de fortæller inden I køber noget af dem.

3. oktober 2021

Hej Louise,

Tak for snakken i dag,

Først og fremmest er jeg ked af jeres oplevelse med Din Mægler. Vi har prøvet at være imødekommende og gennemgået sagen med tidligere medarbejdere som fremviste lejligheden for Jer, samt kigget ejerlejlighedskort, salgsopstilling, købsaftale og ejerlejlighedskort gennem, for at se om vi har skrevet eller forevist forkerte oplysninger.

Sagen har I også kørt via Ejendomsmæglerens Klagenævn, som ligeledes afviser vi skulle have begået en ansvarspådragende fejl.
Jeg er ked af misforståelsen mellem eget kælderrum og brugsret til et kælderrum, og vi vil gøre endnu mere ud af at forklare kunderne forskellen i fremtiden.

Rasmus
Din Mægler

Professionel service ud over det forventede

Vores ejendom er netop solgt af Din Mægler i Vejgaard og efter i gennem tidens løb at have solgt 9 ejendomme virker 5 stjerne til at være for lidt for det arbejde fra Din Mægler utrætteligt har udført for at få solgt ejendommen til prisen. En lokal ejendomsmægler opgav mere eller mindre at sælge ejendommen så Din Mægler tog over med et top professionelt og seriøst arbejde alt blev gennemgået til mindste detalje inden salget og alle aftaler blev overholdt fra deres side. Jeg kan kun give Din Mægler i Vejgaard de bedste anbefalinger Og takker for et yderst seriøst og professionelt arbejde.

14. juli 2021

Hej Kurt,

Tusind tak for dit opslag.

Vi glade for vi måtte hjælpe dig videre.

God vind fremover.

Venlig hilsen fra Lasse og resten af Team Din Mægler

Kommentar til Linda Bediako

Kommentar til Linda Bediako
Som den ene sælger af nævnte ejendom føler jeg behov for en kommentar. Du skal have hele historien med ,ikke kun det du kan bruge. I hele forløbet kom du med tilbud der var betinget, om så det tilbud var 100.000,-kr højere kunne det ikke bruges til noget , da det var en betinget handel også selv om du fik et halvt års overtagelse. Du har haft en fair chance i over 12 mdr. for at købe boligen og Lasse har viderebragt alle de bud han skulle. Vi valgte i samråd med vores advokater at sælge boligen til anden side.
Du skriver at Lasse er kreativ, ja det er han på den gode måde, han har virkelig gjort et stort arbejde for at sælge vores hus

14. juli 2021

Vi kommer ikke til at købe eller sælge…

Vi kommer ikke til at købe eller sælge hos Din mægler har indgivet en klage til Disciplinær nævnet vedr køb af bolig hvor Lasse holder os orienteret vedr den bolig vi var interesseret i vi byder højere en boligen blev solgt til Lasse ringer løbende men da han kan se en handel glemmer han at at ringe og sælger ejd til anden side og vælger at ringe på 6 dagen kl 7.20 for at sige boligen er solgt forløbet og klagen er indgivet sammen med sælger der føler sig snydt da vores bud var 50000 kr højere vi har talt med andre mæglere der kan bevidne din mægler er kreativ afgørelsen er Din mægler har fået en advarsel

11. juli 2021

Hej Linda,

Først og fremmest er jeg rigtig ked af din oplevelse.

Jeg forstår godt du er ærgerlig over, at du ikke blev køber til ejendommen.

Der var flere købere til ejendommen og sælgerne blev forholdt de tilbud der var. Sælgerne valgte at sælge til anden side.

Jeg vil jeg gøre hvad jeg kan, for finde en lignende landejendom til dig. I skrivende stund er der endnu ikke dukket noget ligende op.

Godt mæglerarbejde!

Vi har netop solgt vores hus gennem Din Mægler, Hadsundvej 5 Aalborg. Det har været en ubetinget god oplevelse med et fint samarbejde og meget kompetent indsats fra Din Mægler. Grundig orientering og klare aftaler før salget. Hurtig opfølgning gennem hele forløbet og fin service fra mæglerkontorets stab. Hurtigt salg. Absolut regulær og fair behandling som gør, at vi kan give Din Mægler vor bedste anbefaling.

9. juni 2021

Hej Jim,

Tak for et godt samarbejde.

Håber I er kommet godt ind i den nye bolig.

Rigtig god oplevelse

Vi har købt en bolig, hvor Din Mægler forestod salget, og vi har været meget glade og tilfredse, og følt os vejledt hele vejen igennem :)

9. maj 2021

Hej Mikkel,

Tak for de pæne ord.

Med ønske om en god dag.