Nye fliser 🤩 Vi har fået renset vores fliser af en utrolig omhyggelig og grundig ung mand. Han var både rar og professionel, og tog sig tid til at forklare, hvad han lavede undervejs. Result... Se mere
Fantastisk arbejde af DLCS. Meget professionelt og flink ung mand, der gør sit arbejde meget omhyggeligt. Han har fra begyndelsen fortalt hvad vi kunne forvente, hvilket var rigtig rart, da vi ik... Se mere
Jeg har benyttet mig af DLCS i over 10 år, jeg kunne aldrig drømme om at bruge andre. Fantastisk arbejde, søde og kompetente medarbejdere. Dygtige og grundige både til små og store opgaver. Jeg giv... Se mere
Facaderens i Aarhus og omegn. DLCS din fagmand indefor facaderens & graffitirens samt facadeimprægnering og overfladebehandling.
Klostertorv 4B, 8000, Aarhus C, Danmark
Fik afrenset en meget snavset og algefyldt decra tag der er mere end 20 år gammel. Kom til at ligne et helt nyt tag. Flot arbejde 😊
Den flinkeste og unge mand, udført super arbejde :-)
Fik renset træterrasser og fliseterrasse af Oliver fra DLCS. En rigtig god oplevelse med en medarbejder med stor faglig stolthed og venlighed. Resultatet er blevet super godt, og vi har fået professionel rådgivning til vedligehold. Kan kun anbefales.
Nye fliser 🤩
Resultatet taler for sig selv – vores indkørsel og fliserne rundt om huset ser ud som nye! Vi havde ellers givet op selv, da flisepesten var så slem, at intet virkede.
Nu står stenene helt rene og flotte – vi er virkelig imponerede og yderst tilfredse 👍
Kan kun varmt anbefale firmaet!

Besvarelse fra DLCS
Fantastisk arbejde af DLCS.
Meget professionelt og flink ung mand, der gør sit arbejde meget omhyggeligt.
Han har fra begyndelsen fortalt hvad vi kunne forvente, hvilket var rigtig rart, da vi ikke har prøvet det før. Resultatet er bedre end forventet og vi kan klart anbefale at bruge dette firma.

Besvarelse fra DLCS
Dårlig erfaring med deres måde at håndtere betaling.
I min sag har de dobbelt faktureret og når de laver en faktura fejl ( hvilket er anden gang ) er de ikke til at få fat i på mail eller telefon nr.
Får man fat i dem på telefon referer de til at sende en mail til deres bogholderi som man aldrig hører tilbage på.
Virkelig frusterende med den manglende kundehåndtering

Besvarelse fra DLCS
Tak for et godt samarbejde og god og stabil service aftale siden 2007. Vores murstensfacader holder vand ude som aftalt og effekten ses stadig når regnen rammer overfladerne som perler helt af, og det var ikke tilfældet inden imprægneringen blev udført, hvor vi havde vand ind og fugtige indervægge.
Jeg ønsker at anbefale dette firma på grund af deres profesionelle rådgivning, som istedet for en afrensning anbefalede os at få udskiftet vores træterasse istedet for at få den afrensnet. Vi har efterfølgende fået et tømrer firma til at ligge en ny træterasse og i forbindelse med at den gamle skulle fjernes viste det sig at være meget rådnet. Tak for ærlig og god rådgivning.
Jeg har ingået en aftale med Dlcs, om at få udført facade afrensning af mit hus, som tidligere var forsøgt afrenset af andet firma. Jeg ønsker at give en stor ros til medarbejderen! Han var ualmindelig hårdt arbejdende og var god til at forklare processen før start så vi ikke var i tvivl om hvad der forgik. Resultatet er blevet tip top!
Stor TAK til DLCS for rengøring af vores vinduer efter stormen over Danmark, noget af en opgave, men tak for det fine resultat. Altid positiv dialog og god service, hurtige til at rykke ud til ny opgave, og altid et højt kvalitets niveau, nu i mere end 10 år, STOR anbefaling herfra, Tak

Besvarelse fra DLCS
Hold jer langt væk fra dette firma
Opsagt aftalen og trods dette sendes kvartalsvis regninger.
Vinduerne er ikke vasket og ddt skal de ej heller, men jeg skal ej heller have regninger for opgaven.
Hvert kvartal har jeg den samme skriv med firmaet om, at aftalen er opsagt og trods dette modtager jeg en regning mere igen, efter endnu et kvartal
Opsagt i dec 22
Modtaget regninger for ikke udført nye regninger i de følgende kvartaler.

STOR tak til DLCS.grop..
Vi købte i foråret et lille hus ved beder med et gammelt murværk og endnu ældre fliser i forhaven. Vi troede først at fliserne ikke var til at rede, men før vi besluttet os for at hive dem alle op ville vi lige vide om der var noget af det der kunne redes, for det er en kostlig affære og få lagt nye fliser. Så vi fik en ung man "Marco".ud for at se på det,han forsikrede os at fliserne ikke fejlede noget de skulde bare renses. Så vi lavede en aftale om dette. Ugen efter kom de ud og udførte arbejde, og vi er meget overraskede over resultater. Så nu glæder vi os til foråret så vi kan få murværket til at se lige så gode ud.. Stor tak her fra beder. Kan i nu ha en rigtig go vinter, tak for denne gang

Besvarelse fra DLCS
Vi har for første gang brugt dette firma og er ualmindeligt utilfredse. Vinduerne er efter endt arbejde både snavsede og uklare.
Jeg kontaktede firmaet med min utilfredshed, jeg blev lovet af det naturligvis skulle gøres om. Jeg måtte ringe et par gange for at huske på denne aftale. I dag havde havde jeg besøg af den person, der havde udført arbejdet. Viste ham alle pletter og den prikkede, snavsede overflade indefra, så det var tydeligt. Vinduespudseren mente , vi havde for mange edderkopper, og hans bud på at gøre arbejdet bedre var at skrabe alle pletter af med en kniv.
Han gjorde ikke arbejdet om, som aftalen med firmaet var, i stedet fortalte han om hvor dygtig han var, hvor mange tilfredse kunder !!?? Jeg foreslog ham at blive endnu dygtigere. Tage kurser, lære faget, få en faglig stolthed. Det her arbejde burde han da ikke være tilfreds med.
Alt i alt en utilfredsstillende og ubehagelig oplevelse.
Måtte bagefter tjekke at det egentligt var et firma og ikke en form for "snyd".

Besvarelse fra DLCS
Super ringe opfølgning på aftaler...
Jeg havde fået en aftale om at der skulle vaskes vinduer og der var sat dato og klokkeslæt på aftalen. Jeg ventede hjemme hele dagen på at de skulle dukke op men ingen dukkede op, herefter kontakter jeg dem igen og får en ny aftale igen med klokkeslæt igen er der ingen der dukker op... Så efter noget tid får jeg åbenbart en regning fra dem hvor de vil have penge for en ydelse jeg ikke har modtaget... Herefter kontakter vi dem og der bliver lovet at der vil blive set på det og herefter hører jeg intet fra dem igen, nu har jeg igen modtaget at jeg har en manglende betaling hos dem det er simpelthen trættende at skulle bøvle så meget med et firma der tydeligvis ikke er interesseret i at overholde aftaler og give god kundeservice

Besvarelse fra DLCS
Har haft en suveræn oplevelse med DLCS, som jeg blev anbefalet af "kollega" i branchen. Jeg har fået taget genstridig maling af stor pudset murstensfacade. En opgave der tog cirka 40 mandetimer og var ret kompleks, da man skulle undgå at tage puds af. Lige fra jeg snakkede med Marco første gang, til efterfølgende besøg samt udførelsen af Christian, har det været en super oplevelse. Det er et virkelig flot stykke arbejde der er udført og derudover er der løbende informeret om fremdrift og sendt videoer, da jeg var bortrejst. Jeg vil anbefale DLCS til alle der ønsker er dygtig og professionel håndværker, der går op i sit arbejde. Mvh Rasmus
OPDATERING:
Efter denne anmeldelse ringede Marco fra DLCS og undskyldte oprigtigt. Han havde ikke forstået, hvor utilfreds jeg egentlig havde været og var yderst opsat på at udbedre enhver fejl og mangler. Marco var desuden meget fleksibel og sendte en mand op for at vurdere, hvad der skulle gøres. Dernæst kunne jeg bare sige til, så blev gulvene udbedret til UG og slange. Hertil skal også lyde roser til Farman, den nye gulvmand, som virkelig løftede opgaven super flot, selvom han var sendt til en i forvejen meget utilfreds kunde. Gulvene blev pæne og kundeservice var i højsæde under hele processen. Min anmeldelse og overordnede oplevelse ændres derfor til 4 stjerner. Misforståelser og forskel i kompetencer hos medarbejdere kan ske - men når man er i stand til at håndtere konsekvenserne deraf så flot som DLCS, fortjener det alligevel anerkendelse. Jeg vil bruge DLCS igen.
Ringere service og kompetencer skal man lede længe efter. Min kæreste og jeg valgte at gå med DLCS, da vi skulle have slebet vores fine gulv i vores nye lejlighed. Valget faldt på DLCS, da indehaveren Marco virkede rigtig venlig og kompetent. Da arbejdet skulle udføres kom dog en anden medarbejder, der ikke stod på mål med Marco. Han endte også med at slibe gulvet om hele 3 gange. Første omslibning skete, fordi der var spor i gulvet efter slibningen. Anden omslibning skete, fordi han havde valgt kun at udbedre halvdelen af stuegulvet, hvorfor der nu var en stor farveforskel i gulvet fra hvor det var slebet 1 gang og hvor det var slebet 2 gange. Efter denne slibning sad der skidt og snavs i gulvet, som var trådt rundt i den nye behandling.
Efter 1 gang vi klagede fik vi reduktion i prisen, hvilket stadig overstreg andre gulvslibere på markedet markant. Efter 2 gang vi klagede fik vi at vide, at der ikke var mere at gøre.
Vi lever nu med halvtarvelig slibning/behandling af vores gulv, da der fortsat er spor flere steder og desuden skidt under vores gulvlak… Derudover lugtede der af røg i vores lejlighed efter slibning.
Generelt er vi super utilfredse med, at have betalt mere end vi ellers havde skulle andre steder og samtidig skulle planlægge os ud af gulvslibning hele 3 gange på grund af manglende kompetencer. Vi føler os snydt og vil ikke anbefale DLCS til andre, det er ikke besværet værd.
Jeg giver min ypperste anbefaling her.
Smil fra Clean De Luxe,
Andie
Vi har i vores ejerforeningen fået udført fliserens af et stor flise-areal, samt algebehandling af af taget, vi er tilfreds med firmaet service Og ikke mindst resultatet, det lyser meget op, Marco var Meget hurtig til at give et skiftligt tilbud, så de bedste anbefalinger herfra
Rikke, Randers
Vi har fået renset og olieret en MEGET forsømt terrasse men det flotteste resultat!
Venligt og imødekommende personale. Kan absolut anbefales.
Anders Boutrup
Vi fik slebet vores gamle trægulv, som nu står så flot som nyt. Vi er meget tilfredse og glade for den gode og venlige service. De får vores bedste anbefalinger!