1. Byggemarked

Over 50000 produkter, i alt til inde og ude.

2,6

Under middel

Købt 2 ubrugelige havestole

Jeg købte 31 juli 2 havestole 950-kr som vi modtog 4/8 som lovet.
Når man køber noget sådan, på den måde køber man jo katten i sækken men jeg valgte at beholde stolene i den gode tro at de måtte være anvendelige på et eller andet niveau, ellers solgte man dem vel ikke ubeset.
Efter udpakning ville jeg samle den første, som vidste sig at værre nemmere sagt end gjort, jeg er ellers handy mand (troede jeg) men ak og ve, der var ikke de komponenter i det antal som beskrevet, skruer, møtrikker, mellem led, for boringer, gevind mv. passede ikke til hinanden, men idet der var 2 stole fandt jeg på trods af manglerne så jeg fik samlet 1 stol som jeg efterfølgende ville prøve at sidde i, men idet rattaen var meget blød og slap på sæde og ryg samt var optrevlet og hang i laser flere steder, sad man på stellet eller dele af det, hvilket gjorde at den var komplet umulig at sidde i. Efter den oplevelse valgte jeg ikke at samle stol nr. 2 og idet alle mente man ikke kunne sidde i dem blev både den der var samlet og den u samlede samme dag smidt i storskrald.
Jeg kendte til min retur ret, men valgte at prøve først, jeg troede at når i sælger noget ubeset kan det bruges på et eller andet niveau men det er ikke tilfældet her, derfor dette til advarsel for andre mod at handle hos jer og til jer for at i ikke længere skal sælge noget ubeset i så dårlig kvalitet.
Med tak for oplevelsen (pris 950-kr) sender jeg de venligste hilsner og ønsket om en fortsat god sommer.
Parkvej 1 A
Tlf. 30242213

[Ordre #781648] (31. juli 2022)
Vare Antal Pris
Stabelbare havestole 2 stk. polyrattan sort 1 DKK 949,95
Subtotal: DKK 949,95
Forsendelse: Gratis forsendelse
Betalingsmetode: Betal med betalingskort
Total: DKK 949,95 (inkluderer DKK 189,99 Moms)
Faktureringsadresse
Parkvej 1 A st

Leveringsadresse
Parkvej 1 A st

6. august 2022

Hej Poul
Tak for din anmeldelse, og for den tid, du har brugt på at skrive den.
Jeg ville ønske, at du kunne give os den samme tid ved at sende os en email eller, hvad der nu er nemmest for dig. Løbet er ikke kørt for den del endnu, selvom vi ikke har hørt fra dig, og du skal være så velkommen - måske jeg endda må kontakte dig?
Jeg skal ikke kunne sige, hvad der præcis gør, at du er endt med ihvertfald én stol, som lyder til at være så ringe, at sættet aldrig skulle være solgt, men det kan meget vel være, at det skal tages helt af kataloget. Den overvejelse gør vi selvfølgelig, hvis vi får en tilbagemelding af denne slags.

Også venlige hilsner herfra og ønske om god sommer - hvis du vil gøre noget godt for andre potentielle kunder, så er det bedst "at tage tyren ved hornene" - vi bider ikke - ihvertfald ikke mere, end du gør.
Mvh Torben E. H.
DK webshops ApS

En virksomhed som har sans for detaljerne og hvor serviceniveauet er i top🤩

Denne virksomhed ligger virkelig i toppen med god service🤩 jeg har aldrig oplevet sådan en fantastisk og enormt behagelig modtagelse, i forbindelse med returnering af nogle havemøbler. De tilbød endda at hente møblerne uden nogen omkostninger for os. Det har hele vejen været en virkelig god oplevelse. Så vi kan varmt anbefale denne meget serviceminded virksomhed.

14. juni 2022

Jeg bestilte 2 kaninbure d

Jeg bestilte 2 kaninbure d. 27. April , jeg fik en mail om jeg ville modtage dem i løbet af et par dage , men en uge senere har jeg stadig ikke hørt mere , jeg ringer derfor ind til dkwebshops og får rykket for burene , jeg modtaget dem efter 14 dage , men det ene af burene mangler sin nederste del og uden den kan kaninen løbe ud , jeg kontakter igen shoppen og får af vide at de vil kontakte deres leverandør og få fat i den nederste del .. Jeg har dags dato stadig ikke modtaget delen , men er så blevet tilbudt at jeg kan købe et nyt bur og så sende det gamle tilbage og få mine penge tilbage bagefter .. Det blir et nej tak her fra , jeg skal ikke bestille noget fra den hjemme side igen , det er under alt kritik ..

8. juni 2022

Hej
Det er også rigtig ærgerligt, at forløbet har været fyldt med uheld - det er vi selv meget kede af.
Det er dog ikke korrekt, at vi har foreslået, at du kunne købe et nyt bur og returnere det gamle - det var dit eget forslag, og det kunne vi sagtens. Vi kan også gøre det uden, at du skal lægge ud for et nyt.
Men uanset, så er det en række kedelige forhold, som vi ikke er stolte af, og hvor vi gerne vil gøre os bedre.
Tak for kritikken - jeg håber, vi kan få afsluttet sagen, som aftalt.

God oplevelse og venlig kundeservice.

God oplevelse og venlig kundeservice.
Købte en elektrisk markise fra vidaxl gennem dkwebshops.dk og fik varen i løbet af en uge. Betalte omkring 4000kr for en 4x3,5 meter markise med en ekstra dug. En fjerdedel af prisen for en tilsvarende markise fra "Gardinbussen"men selvfølgelig heller ikke helt samme kvalitet men god nok til mig som godt ved at efter 5-6 år ser næsten alle markiser ret sølle ud, og så skal der gerne være råd til at skifte den ud igen til en ny model.
Markisen kom i 2 pakker som samlesæt. Jeg syntes at det var ret nemt at samle men det tog omkring 3 timer og var en morsom udfordring. Imidlertid er opruldningsrøret af ret tyndt aluminium som skulle samles af 4 korte rør. På grund af at der mangler transport-endepropper i rørene var flere af dem deformerede hvilket besværliggjorde samlingsprocessen, og hvis ikke jeg havde haft specialværktøj til at rette rørene op kunne de ikke være blevet samlet til et 4 meter langt rør til opspoling af markisedugen.
Bortset fra det var markisen nem at samle.
At det er fremstillet af aluminium betyder lav vægt, hvilket hjalp mig da jeg ene mand skulle hænge den op. Jeg tilråder dog at man er 2 eller 3 til samling og til montagen.

1. juni 2022

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse, og tak for den tid, du har brugt på at skrive den - den har vi læst med interesse, og den er helt sikker brugbar for andre.
Må vi bruge lidt mere af din tid, og så tales ved om de deformerede rør?
Mvh. Torben E. H.

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!

Den 22. maj. bestilte vi et udendørs kaninbur til kr.979,00. Varen kom hurtigt, men men men - så stopper det også her… Det var så ringe en kvalitet at vi aldrig har set noget lignende. Træet var skævt skåret og trådnettet sad skævt på og var flere steder bøjet eller i stykker.

Alle rammer, låger og dele som var samlet var kun hæftet sammen med hæfteklammer.
Varen lever under ingen omstændigheder op til varebeskrivelsen på dk.webshops hjemmeside. Buret er beskrevet som langtidsholdbart og vejrresistent, hvilket må være yderst tvivlsomt når træet kun er hæftet sammen. Ydermere står der på hjemmesiden, at tagpladerne er med asfalt, men det er det så ikke - pladerne er ganske tynde og beklædt med en slags tynd kunstdug, som skulle forestille at kunne holde vand ude. Men stoffet er så tyndt og desuden sat skævt på, så det virker som en umulig opgave.
Træet er i varebeskrivelsen beskrevet som massivt fyrretræ, hvilket heller ikke passer. Det er grantræ, og kan kun beskrives som den ringeste kvalitet - det er så tyndt at det må betegnes som det rene pindebrænde.

At sælge en vare for 979,00 i så dårlig en kvalitet, kan vi kun betragte som direkte snyd.
Vi kan kun advare andre om IKKE at bestille vare fra denne hjemmeside.
I øvrigt undrede det os at der på emballagen stod at varen kommer fra Vida XL, som i vores øjne også er en useriøs webshop med meget dårlig omdømme.

28. maj 2022

Hej Steen
Tak for din anmeldelse, og tak for den tid, du har brugt på den.
Det glædelige i den situation, du beskriver, er, at du og alle andre har mulighed for at returnere varen - også efter den er pakket ud, og vi afhenter den gerne på vores regning, hvis man ikke er tilfreds - den skal så blot pakkes sammen igen.
Der er tid endnu til at gøre dette - vi er klar på telefonen og pr. email - kontakt os gerne. Vi ville blive glade for, hvis du kunne afsætte en smule mere tid, så vi kan finde en løsning.
Det kan også være, der kunne være andre løsninger - lad os tales ved.
Torben Hansen

Hurtigere end forventet

Varen kom hurtigere end det lovede. Tak for handlen.

12. september 2021

Kære Hr. Hansen,

1000 Tak, din anmeldelse. Det varmer.

Kundeservice i øjenhøjde!

Du mærker at du taler med et menneske, som gør et ihærdigt og empatisk forsøg, på at forstå dine behov.

Det sker ikke tit, men det sker altså..

Jeg vil klart anbefale,
dkwebshops, og vender højst sandsynligt tilbage i fremtiden.

10. september 2021

Kære Jeppe,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Den varmer af hele hjertet!
Du kan altid ringe, hvis du har spørgsmål, og vi glæder os MEGET til at servicere dig en anden gang!

Venligst Claus

Tung og langsomt pga. sælgers fejl

Modtog pakke med 100% forkert indhold. Da jeg straks gør opmærksom på denne markante fejl måtte jeg selv følge op for at få en tidshorisont på ny levering af rette vare. Men korrekt levering vil ikke ske før de fejlmodtagne varer ér modtaget hos sælger. Så både besværligt for mig og +2 ugers levering af korrekte varer er ikke acceptabel standard for online-handel anno 2021.
Opdateret: NEJ har ikke talt i telefon med jer - men har pt. sendt 5x mails inkl. flere foto’s som skal dokumentere jeres oplagte fejl og nu skal jeg køre til pakkeshop med returvarer FØR jeg kan være “taknemmelig” over at få mine rigtige varer som vurderes at have markant højere værdi end dem I har fejksendt i første omgang

5. september 2021

Kære Henrik og Annette,
Tak for jeres anmeldelse.
Det lyder helt tosse, sådan en kundeoplevelse må man ikke få hos os.
Vi kommer jo med glæde og henter jeres returvare (Gratis), så I ikke skal bruge tid på at køre på posthuset. I mellemtiden gør vi det at vi sørger for ny vare til jer, så ikke skal vente unødigt på den. Men vi kan sætte forsendelsen på pause på den nye vare, hvis ikke den forkerte vare ikke er returneret. Vi er nødsaget til at gøre det, således der ikke er to vare ude hos jer. Men vi skynder os altid, så der er mindst muligt skade og ventetid for kunden. Dette forgår altid meget hurtigt.

Jeg er chef for webshoppen, og vil I ikke være søde at sende mig jeres ordrenummer. Så vil jeg personligt se på det med det samme.

Dette må ikke ske! Jeg er dybt taknemlig for at jeg har set jeres anmeldelse, så vi kan få korrigeret en evt. stor fejl så det ikke sker for andre! Stort tak.

ckl@dkwebwhops.dk

Men tillad mig gerne at vende tilbage med i morgen formiddag. :-)
Tak og forsat god aften.

Claus

Er super tilfreds

Virkelig en god oplevelse😊
Fik hjælp hele vejen igennem af meget kompetent medarbejder.
Man kan få alt, og det var hurtigt fremme på min adresse.
Jeg handler der helt sikkert igen😊

2. september 2021

Kære Christina,
1000 tak, for din anmeldelse.
Det betyder meget for os.

Super god indkøbsoplevelse.

Jeg har flere gange handlet med dkwebshops, med stor tilfredshed. En enkelt gang havde jeg bestilt forkert og jeg sendte varen retur uden bøvl og penge kom hurtigt retur.

1. september 2021

Kære Robert,

1000 tak for de rosende ord.
Det betyder meget for os.

dkwebshops.dk

Vis anmeldelser på alle sprog (13 anmeldelser)