Dktrafikskole Anmeldelser 13

4,5

4,5

Virkelig god oplevelse med DKtrafikskole!

Jeg har virkelig været glad for DKtrafikskole. Jesper, kørelærer, er meget pædagogisk, og er meget motiverende hvis man er nervøs. Altid i godt humør, humoristisk, men stadig professionel. Han fandt altid en tid til køretid til mig, så var hurtigt gennem det.

Er derfor meget tilfreds, og kan anbefale køreskolen, og Jesper som teori/kørelære :)

12. december 2023

Bestod min køreprøve hos dktrafikskole

Jesper er en sindsyg pædagogisk og rolig kørelære. Jeg tog dsv det valgt at vælge en billig køreskole. Der var mange skiftende kørelærere. Jeg fik slet ikke noget ud af nogen af de køretimer jeg kørte og mine kørelærer var meget upædagogisk og min kørsel blev bare værre og værre. Bestod min teoriprøve men min køreprøve blev hele tiden udskudt og skulle betale for MANGE ekstra køretimer. Så jeg besluttede efter 1 1/2 år at skifte køreskole og fik anbefalt Jesper af en veninde. Jeg ved nu det var det bedste valg jeg tog. Man kunne hyggesnakke samtidig med at det også var professionelt. Når man lavede fejl formidlede han det på en meget god måde og fortalte hvordan det skulle gøres korrekt. Anbefaler virkelig Jesper. til alle der skal tage kørekort, VÆLG HAM😁

6. november 2023

Ro på og meget kompetent

Jespers meget rolige væremåde tog al stress ud af mig efter, at jeg ved en anden køreskole først var dumpet og derefter ikke kommet til køreprøve, fordi kørelæreren var punkteret. Jeg havde ved den anden køreskole ikke oplevet andet end stress og sjusk.

Jesper er utroligt god til at formidle stoffet, og hans ro giver en selvsikkerhed. Vi kørte 1 1/2 time, og så tog vi til køreprøve, hvor jeg bestod med en ro, som jeg ikke havde haft før. Samtidig er Jesper meget anerkendende og sagde inden køreprøven - citat: 'Nu er du pissegod til at køre bil, så dig er jeg slet ikke bekymret for at sende ud i trafikken.' Man mærker hurtigt, at ja - han er der for at tjene penge, men når han er kørelærer er han der for at undervise. Derudover er han et utroligt autentisk menneske, der giver meget af sig selv gennem personlige samtaler, når det er passende. Man kan ganske enkelt stole på Jesper - og jeg er 45 og har set mange typer, så jeg er MEGET sikker på, at jeg ikke tager fejl.

Jeg giver Jesper min bedste og varmeste anbefaling.

13. juli 2023

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Jesper som kørelære. Man kan grine og have det sjovt, men samtidigt også holde det professionelt. Jesper har et meget roligt sind, som smitter af på en, hvis nu man skulle være nervøs for noget. Alt i alt en pisse god køreskole og jeg er meget tilfreds med mit forløb

2. august 2023

Jesper er en utrolig dygtig kørelærer

Jesper er en utrolig dygtig kørelærer, som stræber efter at give eleven en fantastisk oplevelse, om det så er fra teori-lektionerne til aftale af køretimer. Jeg vil beskrive Jesper som imødekommende, hjælpsom og humoristisk.

Kæmpe stor anbefaling herfra!

~ Abdul

25. maj 2023

Bedste kørelærer/køreskole i Danmark

Jesper er den bedste kørelærer der findes. Utrolig god til at lære fra sig, men samtidig pisse sjov at snakke med under kørslen. Han støtter dig og giver dig selvtillid i din kørsel. Der var god kommunikation og han var også super flexibel. Man er også super hurtigt igennem, og man får hurtigt en køreprøve.

Alle mine anbefalinger går til Jesper.

10. juli 2023

5 stjerner herfra!

Jeg har altid været usikker med hensyn til at få kørekort, men fra første dag jeg trådte ind ad døren hos DKTrafikskole blev usikkerheden vendt. Hos DKTrafikskole bliver man mødt af dygtige og engagerede kørelærer som er super gode til at lære fra sig og som samtidig gør det til en spændende og sjov oplevelse. Man kommer helt klart ud med både et kørekort og en kæmpe position selvtillid når man færdiggøre sit forløb hos Jesper. Kæmpe anbefaling!

16. juni 2023

Fremragende kørelære og grundig kørsels undervisning

Jeg har idag fået mit kørekort. Jeg startede ud i en anden køreskole, Hvor jeg ikke lærte så meget. Efter at jeg havde dumpede 3 gange hos en anden køreskole,blevet jeg anbefalet Jespers køreskole. Jesper tog mig rigtig godt imod, han var engageret og pædagogisk med mig, jeg har fået en rigtig lærrige og god oplevese med Jesper. Jespers tådmodighed, forståelse for andre mennesker og kendeskab til bilen, er det der gøre til en fremragende kørelære. Jeg bestået køreprøven i første omgang efter jeg skiftede til jespers køreskole.

22. december 2022

Gode erfaringer.

Jeg skriver denne anmeldelse som far (og betaler:-) til kursist. Min søn har taget kørekort hos Jesper, og jeg fortæller hvad han har sagt/videreformidlet kombineret med min egen oplevelse.
Min søn har fra starten været begejstret over måden det hele er foregået på. Direkte kommunikation, præcise aftaler og personlig opfølgning. Bedst af alt en anerkendende tone og god energi.

10. maj 2022

Varmeste anbefaling. Små hold - effektivt OG hyggeligt...

Jeg har idag fået kørekort og kan varmt anbefale DK Trafikskole og kørelærer Jesper S. Andersen.

På trods af det er midt i en Corona-tid er det lykkedes at få kortet på kun 10 uger og 3 dage, takket været Jespers guidance og dedikation undervejs i processen.

Før selve køreprøven har vi haft en rigtig god repetition af det vigtigste stof, og en køretur rundt i området omkring prøvestedet - hvilket gav optimal parathed på selve dagen for prøven.

Køretimerne har været en behagelig oplevelse, hvor der har været plads til at kunne begå fejl uden at få skældud. Istedet har jeg undervejs fået masser af konstruktiv feedback, tilpasset mine behov. Dette altid på en rolig facon.

Teoriundervisningen er foregået med "lav klassekvotient" på 6-personers hold og hjemme i spisestuen. Tag ikke fejl af det hjemlige islæt, det er foregået top professionelt - og skaber til gengæld et trygt, hyggeligt miljø, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål, gennemgå ekstra eksempler - og komme hinanden lidt ved. Undervisningen har desuden været velstruktureret.
Online værktøjet, som vi fik stillet til rådighed til selvstudie og prøveforberedelse, har også fungeret rigtig godt.

Undervejs i selve forløbet har der altid været en god dialog om de næste skridt og jeg har oplevet at blive "taget i hånden" hele vejen.

Udover at det er fantastisk at have fået selve kortet, har jeg også en oplevelse af at være blevet klædt godt på til den praktiske færdsel i trafikken.

Tak for et behageligt og samtidig effektivt forløb. For at opsummere: jeg kan give min varmeste anbefaling til dig, der står og skal til og tage kørekort.

12. november 2021

Dygtig og personlig kørelære

Jeg har oplevet Jesper som en kørelære, der er fuldt passioneret om sit arbejde, og som ikke gør noget halvhjertet. Man kan mærke at det er vigtigt for ham at han kan connecte med hvert enkelt elev. Han er professionel og omhyggelig, og har overskud til, ikke bare en kørelære-til-elev relation, men også en menneske-til-menneske relation. Jeg er blevet mødt i øjnhøjde, og har haft en oplevelse af hurtigt at blive dygtigere. Jesper har også været rigtigt god til at tilpasse undervisningen, til hvordan man bedst selv lærer. Der var altid konstruktiv feedback til de fejl jeg lavede, og han svarer grundigt på ens spørgsmål, så han er sikker på at man forstår det. Jeg har også virkelig sat pris på at man er på mindre teorihold, så det når at blive et hyggeligt og hjemmeligt rum, selvom teoriforløbet er kort. Jeg kunne ikke havde været mere tilfreds med mit forløb hos Jesper, og jeg vil anbefale DK Trafikskole til alle som leder efter en køreskole, med omhu for undervisningen og den enkelte elev.

9. august 2021