DK Flyt & Transport  Anmeldelser 17

2,0

1. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi vil gerne gøre professionel flytning let tilgængelig for alle, og vil derfor gerne kunne give den bedste pris på flytteopgaver. Vores servicemindede chauffører forsikrer dig om en behagelig opgave, hvor der tages god hånd om dine ejendele og din flytning. Med mange års erfaring inden for flytte- og transportbranchen kan vi påtage os mange forskelligartede opgaver inden for feltet. Vi varetager både lager og logistik. Med os har du nemlig mulighed for opvarmet lager, som er let tilgængelige fra motorveje og med fokus på høj sikkerhed i Jylland og på Sjælland. På den måde sikrer vi, at der er let adgang til dine varer, hvad end du befinder dig i Østdanmark eller Vestdanmark. Her har du mulighed for hub lager. Vores landsækkende løsning passer til alle brancher.

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hold jer væk fra dette firma. Snyd og dårlig kundeservice

Jeg skulle have leveret en pakke fra Frankrig på min hjemmeadresse. Da budet ankommer ser jeg ham parkere bilen fra mit vindue og tager et billede af bilen. Da der efterfølgende ikke bliver ringet på døren tjekker jeg status på min pakke som nu siger at adressen er forkert og at pakken vil blive sendt retur til Frankrig. Jeg kontakter efterfølgende firmaet og fortæller om situationen samt oplyser nummerplade på varevognen. Kundeservice foregiver at have ringet til budet om bedt ham om at vende om at at ringe til mig, men efter at have ventet sker der ikke noget. Jeg kontakter firmaet igen som ikke vil give mig nr på chaufføren eller gøre mere for at jeg kan modtage min pakke før den bliver sendt retur. Efterfølgende stopper han med at svare eller at svare på mine opkald.
Alt i alt utrolig ringe service samt kundeservice. Vil aldrig benytte mig af dette firma fremadrettet.

2. januar 2026

Hensynsløs og grov behandling

Jeg har for nyligt haft booket DK Flyt & Transport til en flytning mellem tre addresser. Som det første påstod flyttemanden, at han ikke var bekendt med, at vi skulle på tre adresser, det havde jeg heldigvis på skrift. Herefter brokkede han sig over, at der ikke var fri adgang til huset pga. rengøringsfolk, hvilket slet ikke var tilfældet, da der var fri adgang gennem havedøren. Kun de større ting, jeg ikke selv ville kunne tage, bar de ind, og herefter fik jeg den besked, at jeg måtte klare resten selv, for han skulle hente børn! Resten udgjorde 43 flyttekasser, lamper, havegrej og alt mulig andet. Jeg har aldrig været ude for noget lignende og mener, det er under al kritik at efterlade en kunde på den måde. Jeg kan derfor IKKE anbefale at benytte DK Flyt & Transport.

20. august 2025

Absolut professionel flytning

Absolut professionel flytning
Fik flyttet mit flygel, hvilket betyder meget for mig.
Er fuldt ud tilfreds med arbejdet - meget professionelt og omhyggeligt!!! Flyttegutterne var meget venlige og imødekommende.
Jeg vil fremover være helt tryg ved at overlade mine ejendele i hænderne på DK Flyt og transport, som jeg giver mine bedste anbefalinger med på vejen.

19. august 2024

Super oplevelse med DK Flyt

Super oplevelse med DK Flyt. Havde Victor og Brian på opgaven og en fornøjelse, at opleve dem vise stor respekt for vores personlige ejendele under hele flytteopgaven. Kan klart anbefale DK Flyt 👍

30. november 2021

Flytning af granitplader!

Skulle have flyttet 4 granitplader, det fik jeg også. Må sige deres kompetencer indenfor granit er fuldstændig i top de blev flyttet fra leverandør til køkken skab helt uden problemer og alt blev passet på service niveau helt i top! Verdens klasse flytning!!
Jimmi og hans makker stor tak til jer!!!!!

31. maj 2021

DK FLYT & Transport hjalp os med at…

DK FLYT & Transport hjalp os med at flytte fra stor villa til lejlighed. Virkelig kompetente flyttefolk.

Vi har tidligere brugt et andet flyttefirma 2 gange før (en af de store med nogle unge ''hurtige'' knægte).

Derfor kan vi med god ro i maven sige at det var en verden til forskel på de gode måde.

Vi kan varmt anbefale DK Flyt & Transport til alle.

Mvh Casper og Tina

15. marts 2021

Ingen stjerner herfra! Desværre skal man give 1 stjerne for at…

Desværre skal man give 1 stjerne for at nå hertil. Men de fortjener ikke nogen stjerner overhovedet.
Min mor havde købt sofaer i Daells bolighus og skulle have dem leveret i tidsrummet 7-16. Kl. 14 ringer en fra transportfirmaet og siger de vil være der indenfor et par timer. Klokken bliver 17 og der er stadig ikke kommet nogen, min mor ringer til ham som havde ringet til hende, han lover så min mor(en dame på 80) at han vil give chaufføren besked om at som kompensation skal han bære møblerne helt ind i stuen. Klokken 19 er der stadig ikke kommet nogen, min mor ringer igen og får fat i en anden som siger til hende at han vil lige finde et tlfnr som hun kan ringe til og såå bliver forbindelsen afbrudt, hun forsøger at ringe op igen, men nu går den på tlf svare. Jeg forsøger at ringe også uden held og med en tlf svare som svar. da klokken er 19.55 ringer chaufføren og siger han er der om ca. 5 min. Han kommer også til det tidspunkt og kommer fra bilen med en sofa på skulderen og stiller den ude foran døren. Vi siger så til ham at vi har fået lovning på som kompensation at han vil bære dem helt ind. Han stiller sig op og siger provokerende at han ikke kan bære dem, så de bliver kun leveret til kantstenen og stileer sig op og er rigtig ubehagelig. efter noget tid ringer han til "sin chef" og kommer tilbage og siger at han ikke vil bære dem helt ind og truer så med at han vil tage sofaerne med retur. Da får han så af vide at gør han det, så bliver han politianmeldt for tyveri og jeg har min tlf fremme. Han sætter sofaerne ved døren, det skal lige siges han har båret dem ca. 8-10 meter på skulderen fra bilen og til døren, men han kunne ikke bære dem de sidste 2-3 meter ind. Jeg skriver en mail til firmaet Daells bolighus for at klage over meget forsinkelse og selve leveringen af møblerne, og får så en mail retur dagen efter at den er sendt videre til deres service afd. i dag får jeg så en mail at de godt kan se i deres systemat leveringen først er sket lidt efter kl. 20 og at de beklager. Som et "velrenomeret" eller ihvertfald stort kendt firma burde de have kompeseret på en lidt anden måde, hvorherrebevarmigvel, vil aldrig anbefale Daells bolighus eller DK flyt og transport til nogen, medmindre de ønsker ubehagelige folk og dårlig service

5. februar 2021
DK Flyt & Transport -logo

Besvarelse fra DK Flyt & Transport

Hej Pia
Jeg beklager virkelig din dårlige oplevelse af vores service, kan du give mig lidt flere informerer så jeg kan komme i bunds i denne sag. Har brug for din mors navn, samt adressen hvor møblerne er leveret.

Mvh
Dk Flyt & Transport

KOPIERET FRA TRUSTPILOT DAELLS…

KOPIERET FRA TRUSTPILOT DAELLS BOLIGHUS.

Hvis jeg kunne, havde jeg givet 0 stjerner. Useriøs forretning og dårlig service. Kan absolut ikke anbefales på ingen måder, overhoved ! Køb møblerne et andet sted.

@daells-bolighus og @DKflytogtransport
#daells-bolighus og #DKFlytOgTransport

Daells bolighus holder ikke deres aftaler angående leveringsaftalen.
Daells bolighus nægter at tilbageføre for levering som overhovede ikke har fundet sted! Samlet beløb for levering har kostet mig over 2000 kr. 😡

Første gang::: Aftalt levering i tidsrum 7-15. Knap 799 kr.
Fragtchaufføren dukker ikke op med møblerne, ej heller ringer 30 min før ifølge deres handelsbetingelser.
Total køb 18.500 kr.

Vi skal så betale for forgæves levering, meget fint ord de kalder det, 349 kr. Oven i den forgæves levering koster ny levering 799 kr. ialt betalt 1148 kr for ny levering. Betalt.

Anden gang::: Anden leveringsaftalen i tidsrum 15-22. Fragtchaufføren dukker endnu ikke op. Kunden ringer til chaufføren og spørg om pågældende adresse er på listen for idag. Chauffør svarer ja. Fint nok vi venter. Chauffør blokere kundens nummer 😳!!
Åbenbart viser det sig, at chaufføren har været foran opgangens dør og taget billeder af døren som bevis på at han har været her. Det skal life understreges at det er den samme irriterende chauffør fra første gang. Han beviser til kundeservice at han har gennemført opkaldet til kunden, hvilket kunden slet ikke har fået. Sjovt nok. Mystisk.
Han bruger dette som belæg og undskyldning til Daells bolighus kundeservice. Kunden har ikke fået opkald og for at have belæg ringer kunden til sit abonnementselskab foran daellsbolighus og det bliver hér bekræftet, at fragtchaufføren ikke har gennemført opkaldet.

Daellsbolighus kræver penge for levering som ikke bliver foretaget og snyder deres kunder med at fragtchaufføren har været forbi. Det er en af trickene for at tjene på deres kunder. Der er brugt over 2000 kr for levering som overhoved ikke er foretaget.
Dårlig strategi mod kunderne for at tjene på deres dyre leveringsomkostninger når fragtchaufføren er skyld i at kunden er nødsaget til at betale. De nægter at leverer gratis når fejlen ligger hos dem og deres chauffør.
Fragtfirmaet hedder DKFLYT, anbefales ikke.

Ordren er annulleret og daellsbolighus vælger kun at lave en tilbageførsel for ordrens totale beløb 18.500 kr. leveringsomkostningerne som ikke har fundet sted på nogle måder, vælger de at beholde i pengepuljen!

20. november 2020

0 Stjerner

Jeg fik d. 7/8 leveret et skab fra Daells bolig hus. Chaufføren siger til mig at det er lavet forbehold på min levering da pakken tydelig var beskadiget ved modtagelsen. Nu har Daells bolig hus afvist min reklamationssag, og jeg står med et skab der er skadet. Fordi chaufføren IKKE har noteret noget. Jeg her flere gange forsøgt at ringe til til DK flyt & Transport, men forgæves.

25. august 2020

Kunne jeg give 0 stjerner fik i det.

Kunne jeg give 0 stjerner fik i det.
Jeg fik d. 11/6 leveret en skænk fra Daells bolig hus. Chaufføren var forsinket pga. Sprunget dæk. Og jeg fik lovning på at det var lavet forbehold på min levering da pakken tydelig var beskadiget ved modtagelsen. Nu står jeg med en afvist reklamationssag, og en skænk der er til at smide ud... fordi jeres chauffør IKKE har lavet forbehold min levering.
Tak for l...

16. juni 2020

Super oplevelse

Vi har brugt DKFT i dag. Det var en super oplevelse alt kørte som det skulle.
Vi fik flyttekasser som aftalt; flyttefolkene var der til tiden, hurtige og meget høflige.
Det var ikke det billigeste tilbud vi fik men lagt fra det dyreste.
I forhold til servicen syntes jeg det var billigt. Jeg vil 100% anbefale DKFT.

Hilsen
Claus

28. januar 2020

Dk flyt og transport leverer super service

Dk flyt og transport flyttede hele vores vores hus gennem 26 år professionelt og til punkt og prikke, på bare7,5 time.

Medarbejderene var der til tiden, udførte et super stykke arbejde, kommunikerede perfekt undervejs hvis der spørgsmål eller ændringer og de var færdige som aftalt.

Kan kun anbefale DK flyt og transport til alle.

17. august 2019