Havde fået 2 oilefakler som så revnede efter kort brug . Det skrev jeg til dem og 5 dage senere kom Der 2 nye med posten . Det kalder jeg god, hurtig service . Dorte

Et fantastisk firma, helt utrolig produkter kan kun anbefales. Mega hurtig levering. Har anbefalet dem til andre både på facebook og gennem astma og allergi forbundet. Syntes alle skal købe dem, både... Se mere

4,3

Kanon service

Der 2 nye med posten . Det kalder jeg god, hurtig service .
Dorte

12. maj 2015
Waxilight-logo

Besvarelse fra Waxilight

Mange tak, Dorte - dejligt med positiv respons :o)

Mvh

Maja Holm Bjerre
Waxilight Kundeservice

Lysene brænder kortere end der bliver lovet

Da vi købte lysene,blev der lovet, de brænder i 18 timer pr. Beholder.
Men virkeligheden brænder de betydeligt kortere.

Vi lavede en test. Beholderne brændte i 14 timer + - 10 minutter.
Det er da en beklagelig forskel, der gør timeprisen betydeligt dyrere.

Efter svaret fra Waxilight
Det glæder mig, i er kommet på andre tanker.
Da jeg købte olielamperne hed det sig de brænder i 18 timer hverken mere eller mindre.

Nu lover I så fra 14 til 18 timer.
Det er ligesom at købe en ny bil.
Der loves der normalt et brændstofforbrug, der ikke holder.

Men her er der jo tale om et forbrug, der varierer 25 % -ikke så lidt.

Nu har jeg set Føtex sælger nogle magen til til helt ned til 10 for en lille beholder.
Så det er da løsningen.

17. november 2014
Waxilight-logo

Besvarelse fra Waxilight

Hej Ole
Vi lover en brændetid på mellem 14-18 timer på hver beholder.
Olie er et naturprodukt og der kan derfor være en smule forskel på renheden i olien og dermed også i brændetiden. Samtidig med dette kan der være små nuancerede forskelle på hvor højt vægen står i de enkelte beholdere, hvilket også vil have en betydning for brændetiden. Og slutteligt vil placeringen af beholderen også kunne gøre en forskel. Står lyset et sted hvor der fx er lidt træk, evt. i et vindue, vil dette også forkorte brændetiden, lige som det gør det med almindelige lys. Så dette gør alt sammen at vi ikke kan garantere præcis 18 timers brændetid på alle beholdere. Og derfor vælger vi at skrive 14-18 timer i stedet. Håber dette gav dig lidt en forklaring derpå, ellers er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tel. 41 11 11 13.

Waxilight Kundeservice

Uundværlig

De der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Waxilight snyder sig selv for en unik oplevelse. Hos mig er det slut med sorte røgskyer når stearinlysene blæses ud samt den efterfølgende grimme lugt stearin ofte giver.
Nu kan jeg igen hygge ved det levende lys uden at få ondt i halsen, det er slet og ret perfekt.

8. maj 2014

Spændende produkt

Det er nogle flotte stager, og konceptet med udskiftning af både bund og sheets synes jeg er meget spændende. Og et sundere indeklima vil vi jo altid gerne have uden at miste hyggen med levende lys.

16. november 2013

super

hurtig levering - super produkt. kan kun anbefale andre at prøve waxilight

11. november 2013

Helt fantastisk service

Waxilight ringede til mig en søndag for at høre, om jeg havde det rigtige tilbehør til det, jeg havde købt. Det havde jeg ikke og ændrede derefter min ordre. Fantastisk service!

2. oktober 2013

nyt og spændende produkt

jeg har afprøvet de små olielamper som brænder godt og længe. Disse er også kønne i mine fyrfads stager og unik i et bowlerglas. Der er ingen sod og blafrende flamme, men de kan lugte lidt når de slukkes. Lugten synes jeg er en kvalmende og vammel kokos-olielugt, men hurtigt forbigående
Ved genbestilling ingen problemer.

13. september 2013

Jeres ordrebehandling var i mit tilfælde til 5 stjerner

har modtaget 2 forsendelser
den første var ved jeres konsulent her på Langeland
god demonstration og visning af de forskellige olielamper.
meget behagelig at snakke med
2. gang var telefonisk bestilling af mere.
vedkommende jeg talte med var høflig og havde god tid til af få en
mindre søforklaring af mig..Ordren kom som lovet
jeg kan kun sige at levering er ok
hilsen Uffe Nyberg

15. juli 2013

Virkelig hygge!

Jeg har købt flere produkter fra Waxilight, hvor er de skønne.
Nu er de ingen sod ingen grim lugt når lyset bliver slukket. Bedst af alt har jeg ikke mere generende hoste når jeg slukker lyset.
Ja jeg er faktisk begyndt at give min familie disse lys i gave, så også de kan have levende lys når jeg er på besøg.

16. april 2013

Aldrig mere stearin på dugen eller ubehagelig os i stuen!

Jeg er blevet så glad for de små olielys, som kan "forklædes" i de forskellige flotte stager, der kan skifte stil efter humør og anledning. Det lille lys, som brænder i 18 timer, og skulle man glemme at slukke det, slukker det bare af sig selv, når beholderen er tom. Dermed ingen stearin hvor det ikke skal være, og brandfaren i dekorationen er så godt som ikke- eksisterende.
Den hurtige levering er også et plus.
Skønt koncept! Lige efter min smag...

15. april 2013

Ikke mere sorte lofter og partikler i luften.

Jeg så på Idenyt's hjemmeside en omtale af de skadelige virkninger af stearinlys og det fantastiske, nye produkt, der reducerede partikler i luften fra stearinlys med 90%. Jeg bestilte nogle flasker og er meget begejstret. Prisen er heller ikke afskrækkende, da jeg førhen købte de dyreste stearinlys. Jeg har nu set at der er kommet nye stager og fakler til sortimentet så der nu er flere muligheder for at udnytte dette gode produkt.

15. april 2013