Dk Triumph Anmeldelser

2.685

2,2

Jeg har forsøgt gentagende gange at lave en reklamation på 2 bh’er, som er gået i stykker under 2 uger efter køb. Det er UMULIGT at komme i kontakt med dem… og jeg har måtte købe andet sted. Nu prøv... Se mere

Umuligt at komme i kontakt med jer! Jeg står med en regning fra varer som er returneret, men som I ikke har registreret. Da de er betalt via Klarna, kommer der flere og flere gebyrer på og jere... Se mere

Virkeligt flot udvalg. Hurtig modtagelse. Ærgerligt selv at skulle betale returnering, særligt når muligheden for at prøve, som i mit tilfælde en bh, er den rigtige størrelse eller form. Det kan ihver... Se mere

Den 7/5-22 afgav jeg bestilling via hjemmeside. Her står, at ordren vil blive behandlet indenfor to døgn. Den 12/5 har jeg endnu ikke modtaget den lovede mail om at varen er sendt, så jeg rykker. Umid... Se mere

1. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Triumph er en verden fuld af forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, højt specialiserede produkter, samt nattøj og moderne "casual-wear". Som er af verdens førende undertøjsmærker, er det vores erklærede mål, at være førende indenfor produktudvikling og vi arbejder til stadighed på at udvikle vores produkter til glæde for vores forbrugere.

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.685)

Små str I bh'er

Godt nok nogle små bh' str de har, I hele butikken var der en jeg kunne klemme mig i. Ekspedienten sagde, hvis du ikke vil ha den, så kan jeg ikke hjælpe da, nu fik, jeg brugt mit gavekort, næste gang går jeg et sted hen, hvor ekspedienterne snakker pænt til alle også selv om man har store bryster😱😭

11. april 2024

Falsk markedsføring og manglende service

Har købt en BH som ikke stemmer overens med det billede, der er på pakken og er vist på deres hjemmeside. Triumph afviser at ville tage den retur og undskylder med, at der er gået mere end 30 dage. Købte til BlackWeek som julegave. Ergo skulle den have været returneret 1.juledag. Det er jo så min fejl. Men havde virkelig ikke forestillet mig, at jeg skulle have tjekket om varen var den samme, som afbilledet - Og at firmaet ikke vil tage ansvar for deres fejl og falske markedsføring.

15. januar 2024

Aldrig mere

For ikke så lang tid siden sluttede en reklamations sag med triumph, det handlede om en pyjamas der var kommet et hul i efter kun et år, dette var lige ved siden af sygningen, og ikke et der kunne være forusaget af misvedlighold, eller slitage. Den første overreskelse kom da jeg skulle reklamerer, det var nemlig kun muligt på engelsk, vel.. dette sprog behersker jeg da også så jeg fortsatte, det skal lige siges at jeg reklamerede for min veninde som jeg er selvudpeget hjælper for, den første besked jeg fik tilbage var at der kunne kun reklameres fra samme e-mail som der stod på fakturen, så heldig nok, at min veninde ikke havde skiftet mail, de sidste mange år, der efter i den næste mail, fik jeg afvide, at det var for sent at retunerer efter køb, jeg måtte jo så forklare at det stadig var en reklamation, her efter skulle de så have tøjet sendt ind, det fik de, og flere uger efter uden at have hørt noget, rykkede jeg for svar for bare at få afvide, at med det samme de fik svar fra reklamations afdelingen, ville de skrive, sådan fortsatte det ja vi startede i juli månede, og ja vi havde faktisk givet op men så en dag i december kom der besked at min veninvde havde penge tilgode og minsanten om ikke de også kom til udbetaling i løbet af december, kan kun sige der handler hun aldrig igen....

15. juli 2023

Kvalitet optimeres

En anmeldelse af jeres butikker. Jeg har i dag fået kvalificeret og god hjælp i en af jeres butikker. Jeg elsker jeres kvalitet af undertøj og nattøj. Jeg føler mig en anelse skuffet over den samlede oplevelse da jeg sendes ud af døren med mit undertøj i “hånden”, pakket ind i silkepapir, dette er ikke tapet. Hvis jeg slipper papiret, så ligger alt mit nyindkøbte undertøj på jorden. Derfor får i kun 3 stjerne. Når man køber kvalitets undertøj går jeg også ud fra at det er kvalitet fra man går ind til man går ud. Den sidste del fejler i på. Derfor mener jeg at i burde finde en løsning på dette problem. Jeg ved at poser koster 5kr og derop af. Men med denne oplevelse kunne jeg ligeså vel købe mit undertøj i H&M…

11. januar 2024

Utrolig dårlig service / returpolitik - Gå i Magasin på den anden side af gaden. Aarhus.

Triumph Aarhus, ved åen.
Utrolig dårlig service ift. returvarer - utroligt at Triumph-kæden kan konkurrere med andre kæder, som også sælger deres brand. Pas på i den aktuelle julehandel - gå i Magasin.

Jeg vil købe et produkt i butikken… Jeg kan så ikke bruge mit tilgodebevis, da der er gået over et år - dette modsat alle andre butikker jeg kender til, hvor man oftes har 5 år. Og ja, dumt af mig, så vælger jeg at købe produktet kontant, nu da jeg ikke kan bruge gavekortet.
Jeg tænker over at læse det med småt på bonen, hvor der står, at pengene gives retur 8-10 dage efter købet - fint, så er jeg obs på det. Dog står der længere nede, at det ikke gælder udsalgsvarer :( Den havde jeg så misset og kommer tilbage efter få dage, men kan ikke få pengene retur.

Jeg har slet ikke lyst til at bruge det nye tilgodebevis, jeg nu også har fået, for jeg har slet ikke lyst til at sætte mine fødder i den kæde igen (så ja, jeg har et tilgodebevis til salg 😅).

Det havde været meget billigere for dem at give mig en god service end at kompensere for den dårlige omtale.

Der findes så god service rundt omkring, så ja, jeg havde en forventning om, at en kæde som Triump også havde.

Så pas særligt på i den aktuelle julehandel - I skal i hvert fald være helt sikre på, at gaven kan bruges…. Ellers gå i Magasin eller Salling - de har en god returpolitik.

14. december 2023

God kvalitet

Hjemmelevering uden merpris og gratis retur.
Triumph er generelt en god kvalitet som hun kan li og hun ser godt ud i det 😁

12. november 2023

Hvordan reklamerer man over defekt vare?

Jeg ville så gerne skrive en god anmeldelse... Idet jeg har købt flere BH'er, som både har en god pasform og som samtidig føles behagelig.

Da jeg aldrig har haft behov for at bytte, returnere eller reklamere, har jeg aldrig haft nogen problemer med at handle i Triumph.

Men nu har jeg fået en BH, hvor stykket fra front til bag vender udad - den er med andre ord defekt og jeg vil foretage en reklamation...

- Men jeg kan ikke finde nogen steder på hjemmesiden, hvor der står betingelser for reklamation!

I den fysiske butik, hvor jeg har afhentet varerne, kan de ikke stille noget op.

Så jeg skal kontakte et tlf.nr. med engelsktalende kundeservice - og hvad vil de sige?

Vil de sige, at jeg selv skal betale for at returnere en defekt vare - hvilket jeg naturligvis nægter.

Eller hvordan???

11. oktober 2023

Jeg har haft en reklamationssag siden…

Jeg har haft en reklamationssag siden juni og på trods af godkendelsen af reklamation og lovning på tilbagebetaling, er det endnu ikke lykkedes at få mine penge. Nu må jeg desværre begynde at skrive alle de steder, det er muligt, indtil jeg får mine penge. Synes det er under alt kritik. Jeg giver ikke op.

28. juni 2023

Lad være mede at handle på Triumph.dk

Lad være mede at handle på Triumph.dk - du kan ikke regne med, at de holder, hvad de lover. Der er ikke noget galt med produkterne, men der er dæleme noget galt med forsendelsen og kundeservicen. Jeg bestiller varer den 13. sep. - på hjemmesiden står der, at der er levering inden for 2-4 hverdage (Yeah right!!!! .-( I dag, 10 dage senere, er der ikke skyggen af en pakke på vej. Allerede den 13. sep. får jeg en mail om at pakken er på vej, og klikker jeg på tracking-linket i mailen, skriver Triumph, at pakken forventes leveret mandag d. 18. sep., der kom så ikke noget. Og når jeg tjekker pakken i PostNord'appen (Triumph sender kun ud med PostNord), står der, at leveringsdato er ukendt og at PostNord har modtaget information om at Triumph har klartgjort en pakken, som dog stadig er hos Triumph. En af dem lyver tydeligvis! Gad vide hvem det mon er? Almindeligvis betyder det måske ikke så meget om en pakke kommer en uge fra eller til, men lige med denne ordre betyder det alt, for jeg skal ud at rejse og skal - eller rettere skulle have haft - varerne med på ferie. Skrev til Triumph i går for at spørge, hvad status er og meddele at handlen må gå tilbage, hvis de ikke leverer inden fredag og derved misligeholder den aftale, der er indgået. Det skal også lige siges, at Triumph trækker pengene allerede den 15. september, hvor pakken tilsyneladende stadig ligger på Triumphs lager - det er sgu også dårlig stil. I dag har jeg så fået en mail med information om, at min mail er sendt videre til nogle andre i Triumph, der skulle kunne svare på min mail. Så hurtigt går det ikke med at få svar, og jeg tænker, at jeg nok allerede er rejst på ferie inden jeg hører fra dem. Øv! Så jeg er også udelukket fra at hente pakken, når den måske en gang ankommer. Mere øv! Hvor ville det være dejligt, hvis Triumph ikke lover hurtig levering, når de ikke kan overholde det, de selv har lovet. Det er uhæderligt og betyder, at man ikke kan regne med dem. Så lad være med at handle på triumph.dk, hvis det er vigtigt for dig, at Triumph leverer til den tid de lover. I det mindste ville det være god stil, hvis de så skrev ud om, at de er forsinket, så man ved hvad man kan regne med. Øv!!!

20. september 2023