Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.
Vestergade 11, 5000, Odense, Danmark

Besvarelse fra Tempur Danmark
God service, der var en leverings tid på de lagener jeg købte, men den angivende leverings tid blev overholdt

Besvarelse fra Tempur Danmark
Super service 😄. Ved hjælp af hovedkontoret, fik jeg forbindelse med butikken i Haderslev (Martin). Martin havde verdens bedste hjemmesko, og var straks klar til at servicere og sende til mig. Tak 🙏🏻

Besvarelse fra Tempur Danmark
Jeg var forbi Odense-butikken i Vestergade for at finde en ny ergonomisk hovedpude – Millennium-modellen, hvis vi skal være helt præcise. Som altid var jeg i tvivl om, hvilken størrelse eller model der ville være bedst. Heldigvis var de to medarbejdere i butikken både opmærksomme og hjælpsomme, uden noget pres for at købe. De foreslog, at jeg tog puden med hjem for at prøve den, og hvis den ikke var den rigtige, kunne jeg komme tilbage og bytte den. Det gjorde jeg i øvrigt af to omgange før jeg fandt den helt rigtige størrelse.
Og wow, jeg har aldrig sovet bedre! Den pude er virkelig en game changer. Jeg blev så begejstret, at jeg hurtigt måtte tilbage til butikken for at købe en til min hustru – jeg kunne jo ikke have, at jeg ligger og sover som en drøm, mens hun kæmper med nakkespændinger. Det var uden tvivl et af de bedste køb, jeg har gjort i lang tid!

Meget behagelig pude fra
Tempur, godt køb.
Vh Kirsten Jakobsen
Fik en ergonomisk rygvejledning ved Odense tempur store

Besvarelse fra Tempur Danmark
Jeg har netop købt og modtaget jeres sengebund, Spring box adjustable, og er meget tilfreds.
Jeg har i 10 år også sovet på en af jeres madrasser og er meget tilfreds.
Jeg sover også med jeres hovedpudde, Original, og er meget tilfreds.
Så her har I en meget tilfreds og trofast kunde.

Besvarelse fra Tempur Danmark
Ok produkter og til rimelige penge. De mange rabatordninger kan godt snyde lidt - men fint med gratis levering
Vi har købt seng og hovedpuder i Odense C . Super god vejledning.
De har byttet vores hovedpuder x flere, indtil vi fandt nogen der funger for os.
Camille tak for super god behandling og vejledning, vi følte os i trygge kyndige hænder

Besvarelse fra Tempur Danmark
Puden blev afsendt fra jeres lager forholdsvis hurtigt så jeg havde den før jeg egentligt havde regnet med.

Besvarelse fra Tempur Danmark
Helt igennem en fantastisk oplevelse at besøge Tempur i Carlsbyen. Først til søvn event og senere fik vi lov til at låne en sleeptracker, jeg siger bare prøv det.
Vi har selvfølgelig købt Tempur madrasser og både ligger og sover meget bedre, tak for det.
Kan kun anbefale det.

Besvarelse fra Tempur Danmark
OK. Ret gennemsnitlig. Normalt ville jeg have givet 3/5, men med priserne er det svært at give.
Jeg købte en tempur maddras seng igennem senge eksperten. Jeg har fået en seng der er meget hårdere end den jeg prøvede i butikken. Jeg har nok prøvet en medium, men der er nok sket en fejl og nu købt en medium-firm. Efter at have kontaktet Tempur, har de ikke kunne gøre noget til at afhjælpe sagen. Hverken råd der kunne gøre sengen blødere eller løse mit problem på anden vis.
Jeg har kun haft sengen i 3 måneder, men kan mærke min søvn er forringet meget, og regner nok med at afskaffe mig sengen snart.

Besvarelse fra Tempur Danmark
God dansk kvalitet og komfort der holder, den sidste Tempur hovedpude holdt i mindst 10 år og det forventer jeg også denne gør.

Besvarelse fra Tempur Danmark
Jeg har købt en TEMPUR® MILLENNIUM PUDE MED SMARTCOOL fordi jeg ikke kunne ligge ned med en almindelig hovedpude uden at få smerter i nakke skulder og venstre arm. Tempur puden understøtter min nakke og hoved så jeg nu kan sove uden smerter.

Besvarelse fra Tempur Danmark
Har igen valgt en Tempur madras. Vores forrige var over 20 år gamle, og her 20 år efter ønskede vi en opgradering. Super komfortabel madras. Topkarakter herfra.