Tempur Danmark Anmeldelser 325

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, især madrasser og puder, som mange finder forbedrer deres søvnkvalitet markant. Leveringsservicen roses for at være hurtig og effektiv, selv ved særlige ønsker. Derudover fremhæves kvaliteten af varerne som værende høj, og mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og hjælpsomme service, de modtager fra personalet. Dog oplevede nogle kunder problemer med madrasser, der blev for bløde eller ikke gav den forventede støtte, hvilket førte til ubehag og søvnproblemer. Enkelte nævnte også udfordringer med defekte senge og forkerte leverancer, samt vanskeligheder med at returnere varer eller få ombyttet produkter, der ikke levede op til forventningerne.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange roser Tempur-produkter for deres kvalitet og holdbarhed,... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservicen. Kunderne roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvaliteten af produkterne. Mange forbrugere roser den gode... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Mange roser den hurtige levering og den "topklasse" service, de modtog i... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejdernes professionalisme,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Se mere

Fantastisk oplevelse hos Tempur Odense! Vi havde en virkelig god oplevelse hos Anders og hans medarbejder De var super professionelle fra start til slut og skabte en tryg og behagelig atmosfære... Se mere

Efter en meget kompetent og professionel seng- og pudevejledning i Tempur Sleep Store i Odense hos Anders var jeg slet ikke i tvivl om , at jeg naturligvis skulle investere i kvalitets søvn: 1 stk.... Se mere

Tusinde tak til Tempurs kundeservice. Havde købt lagner hos Tempur på deres stand i Boksen. Desværre var der en fejl i en syning. Skulle sende et billede og en kvittering. Kunne ikke finde min... Se mere

1. nr. 12 af de 24 bedste virksomheder i Sengeforretning
  2. nr. 16 af de 30 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik
  3. nr. 22 af de 36 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
  4. nr. 14 af de 21 bedste virksomheder i Butik

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

4,6

Det er nemt.

Det er nemt og bekvemt at handle på nettet

6. oktober 2025

Hej Jan,

God servicd

Den kom rimelig hurtig, nemlig i dag.
Så vi er begge spændte på den næste nat. De gamle tempur er mindst 11 år gamle.

26. september 2025

Hej Bo,

Hurtig telefon kontakt

Hurtig telefon kontakt. God service og forståelse af problemet. Effektiv returnering.

3. september 2025

Hej Ole-David,

Hurtig levering 👍🏻

Hurtig levering 👍🏻

Og varen er top kvalitet ❤️

24. september 2025

Let at bestille og få sendt

17. september 2025

Hej Søren,

TEMPUR Danmark

Jeg fik et voldsomt hold i nakken af at…

Jeg fik et voldsomt hold i nakken af at bruge puden. Jeres retur process er besværlig - og jeg har endnu ikke modtaget returlabel

3. september 2025

Hej Jens,

Det skal vi da have løst!

Der er har været nogle tekniske udfordringer med selve returformularen de sidste par dage, så hvis du i stedet sender en mail til os på info@tempur.dk med dit fulde navn, adresse og ordrenummer, så skal vi nok hjælpe dig med din retur derfra.

God dag :)

Det gik hurtigt.

30. juli 2025

Hej Torben,

Hurtig levering.
Hovedpuden lever til fulde op til
forventningerne. Behagelige hovedpude. Krævede lige et par dages tilvænning.

1. august 2025

Hej Annette,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse.
Det kan godt tage lidt tid at vænne sig til en ny hovedpude - især hvis man ikke har sovet på Tempur før.

Hurtig levering og super kvalitet

Hurtig levering og super kvalitet

14. august 2025

Hej Mogens,

Hurtig og professionel…

Hurtig og professionel og ikke mindst lækre produkter.

13. august 2025

Hej Gitte,

Hej Carsten,

Tak for at du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse. Vi er glade for, at I føler jer godt vejledt.

Fantastiske senge 🤩

Vi har købt 2 x 120x200 cm elevation senge så vi nu har en stor 240 cm seng. Og den er fantastisk! Vi fik super god rådgivning omkring hvilke madrasser vi skulle vælge. Og vi har nu haft dem i en måneds tid og vi er begge mere end tilfredse 🤩

28. juli 2025

Hej Mette,

God oplevelse

14. juli 2025

Hej Connie,

Hej Ulla,

Meget hurtigt ekspedition

Meget hurtigt ekspedition, fik varen allerede dagen efter.

28. juli 2025

Hej Else-Marie,

TEMPUR Danmark

Helt fantastiske produkter fra madras…

Helt fantastiske produkter fra madras til dyner og lagner puder mmm Og samtidig fantastisk service og rigtig gode tilbud!! Kan kun anbefales på det varmeste!!

30. juli 2025

Hej Katharina,

Tempur siddepuder høj kvalitet

Rigtig hurtig levering efter2 dage. Alletiders puder som vi har haft i over 20 år.Rigtig god kvalitet.

3. juli 2025

Hej Orla,

TEMPUR Danmark

Er meget glad for min Tempur pude

Er meget glad for min Tempur pude, bruger også jeres lagener

23. juli 2025

Hej Lene,

Rygsmerter med en Tempurseng

Jeg købte en Tempur-seng i januar i år og havde store forventninger, især med den høje pris og alle de lovord, der følger med mærket. Desværre har oplevelsen været alt andet end god.

Efter blot 2-3 måneder var madrassen blevet så blød, at jeg nu vågner hver eneste morgen med smerter i ryggen. Jeg sover dårligere end før, og det er en kæmpe skuffelse, når man investerer i et produkt, der netop markedsføres som en løsning på søvnkvalitet, rygstøtte og komfort.

Tempur fremhæver en 100 dages ombytningsret i deres markedsføring, men det gælder ikke alle madrasser – noget jeg først fandt ud af, da problemet opstod. Så hvis du køber en Tempurmadras, så husk at få bekræftet om der ydes nogen søvngaranti på produktet.

En seng er selvfølgelig meget individuel, og det kan være at jeg er blevet solgt den forkerte fasthed/hårdhed, eller at jeg bare sover dårligt i Tempurs produkter.

29. juni 2025

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at du oplever problemer med dit Tempur produkt.

Det er svært for os at se, hvor du har købt din Tempur-seng henne. Hvis det er hos en forhandler, så er det forhandleren, der skal oplyse dig om disse betingelser ved køb. Med Tempur Tryghed (vores følelsesombytning) kan man ombytte 90x200/210 og 180x200/210, men hvis din madras har et andet mål end dette, så er det korrekt, at ombytningsgarantien ikke er omfattet.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til den forhandler, hvor du har købt sengen.