Vivino Anmeldelser

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Never forget another wine! Our app and wine community offer an up to date catalog with prices, stores, regions, grapes and reviews.

Under middel

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hold jer væk fra dette firma !!

Hold jer væk fra dette firma !!, min kjole jeg har modtaget er slet ik som den på foto, da jeg køber.
Pengene bliver trukket med det samme, men der går 18 dage før man modtager, en eller anden fake kjole.
Lige til at smide ud😡😡😡

28. juni 2025

Varer kommer ikke

Hej, jeg har nu ventet en uge på min levering - Fedex skriver de har været forbi flere gange uden jeg har været hjemme. Ikke sandt, har kamera over alt. Samtidig skriver de at de har prøvet at kontakte mig- heller ikke sandt. Har prøvet flere gange både at komme i konatkt med Fedex og Vivino uden held.

6. marts 2025

Vivino tager overpris for vin, ifølge egen app.

Havde bestil 18 flasker vin til levering. Bad om at få dem stillet i carporten. Blev leveret men de stod hele dagen i direkte solskin. (Ikke i carporten). Skrev til vivino, men hørte ikke fra dem. Samme oplevelse dagen efter med en enkelt kasse dyrere vin.
Har downloaded vin app fra vivino. Efter modtagelse af en kasse vin, brugte jeg appén, og kunne konstatere at jeg at den kunne købes til 129,-/flasken og jeg havde givet 189,-/flasken. Var blevet snydt 60,-/flaske ialt 360 kroner. Jeg skrev til vivino. Hørte aldrig fra vivino og dagen efter var jeg slette fra deres mailing liste. Siger vel alt om dette firma. Virkelig dårlig stil.

19. juli 2019

Man får ikke hvad man bestiller

Man får ikke hvad man bestiller! Jeg har bestilt levering til min lejlighedsdør. Men når man snakker med Danske Fragtmænd må de ikke gå op til min dør. Da der ikke er betalt for det. Dette er anden gang i træk der er problemer med at få udbragt de vare man har bestil. Dette er yders problematisk. Samtid med at jeres support er yders lige glade med de problemer man har.

Det er det svære sidste gang jeg gider bruge tid på dette. Da det er umuligt at modtage vare fra jer. Samtidig med at jeres support er totalt lige glade.

3. december 2018

Fin butik

Har bestilt en del gange hos vivino nu og for det meste kommer de bestilte varer til tiden. Der har dog været fejl et par gange hvor der dels ikke er blevet sendt det korrekte og dels ikke sendt det korrekte antal. Begge gange har der dog ikke været nogle problemer i at få leveret de manglende varer, selvom jeg syntes leveringstiden for de manglende varer var lige lovlig lang ( ydeligere 3 dage ), de burde have været leveret næste dag.

Men samtidig er det dejligt at kunne få fat i supergode vine til fornuftige priser.

23. juli 2018

Hej Vivino

Hej Vivino

Kan det virkelig være rigtigt at man skal komme med et surt opstød på trustpilot, for at få jer til at svare på hvad der er sket med min ordre som blev bestilt og bekræftet den 28. maj, men desværre aldrig har fundet vej til min adresse.

20. juni 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)