Mammaszugar Anmeldelser 98

3,6

Bedste chokolade mm🤩deres sukkerfri produkter har ikke nogen bismag, som andre mærker… Min favorit er manners Dark mint bar , choko knapper til at smelte, Ja alt er så lækkert, og så kan man be... Se mere

Snyd og bedrag!!!! Køb ikke fra mammas Zugar !!! Bestilte varer hos dem den 21/10 pengene trukket den 23/10 og varerne stadig ikke modtaget idag 11 dage efter beløbet er trukket. Har skrevet med... Se mere

Smager fantastisk og virker præcis som normalt sukker! Er ikke meget for sukkererstatninger, da de fleste har en grim bi-smag, men blev virkeligt positivt overrasket. Elsker specielt at bruge det til... Se mere

Afgav ordre og fik leveret 2 dage efter. Jeg var lidt spændt på smagen, da jeg har prøvet flere kaloriefrie produkter med en mærkelig bi-smag. Mammas skuffede ikke! Den er knasende og med en lækker sm... Se mere

3,6

Middel

Laaaang levering

Har tidligere købt sukkererstatning hos Mamma Zugar, som jeg var tilfreds med. Nu kom der et tilbud på de nye drikke som jeg ville prøve.
Bestilte 30/7, bekræftes straks. Levering 4-5 hverdage, passede fint med ferieplaner. Dagen efter får jeg en mail om lidt længere levering pga Corona???! Hvor er det et problem i denne tid? Firmaet har adresse i Grenaa... Først d. 4/8 pakkes varerne. Efter 5 dage... Og afsendelse sker så først 7/8. Forstår ikke at det skal tage så lang tid. Bedre om det så fremgik af hjemmesiden INDEN bestilling.
Håber det er værd at vente på.

7. august 2023

Dårlig kundeservice og lang leveringstid

Man får en mail med det samme efter man har bestilt, at de er ved at gøre ordren klar. Der går dog 5 dage inden ordren bliver afsendt, og den eneste måde man kan komme i kontakt med dem er på mail, og jeg har aldrig fået svar på nogen af mine mails. Jeg tror ikke, at jeg handler hos Mammas Zugar igen, da der er alt for dårlig kundeservice og for lang leveringstid.

16. juni 2023

Kan varmt anbefale Mammas Zugar

Kan varmt anbefale Mammas Zugar. De lever helt op til det de skriver på hjemmesiden. Skønne produkter , er især vild med Dark crunchy.
Super skønne produkter til bl.a. diabeterer. God ide med opskrifter.

3. oktober 2022

Det lækreste slik

Det lækreste slik. God smag og til en god pris. Børnebørnene elsker det.
God service, informationsniveau og fin levering.

15. juli 2022

Produktet smager godt.

Produktet smager godt.
Vare deklarationen er mangelfuld. Hvilke frugter samt grønsager er dette sødestof udvundet fra?
Og hvordan kan det være 0 kalc når det ikke er junstigt sødestof.
Desuden svare de ikke på E-mails.
Derfor ikke 5 stjerner

8. juli 2022

derfor 4 stjerner

Jeg bestilte 4 æsker chokolade (for 2 uger siden), 3 æsker har en udløbsdato til november, 1 æske desværre kun indtil juli ... derfor "kun" 4 Stjerner

26. juni 2022

ALTID udsolgt…

Mamas Zugar er egentlig et okay produkt, men meget dyrt og slet ikke så godt, at det kan erstatte andre lignende produkter, som er noget billigere.
Jeg har nu været på deres hjemmeside adskillige gange i løbet af det sidste år, og ikke en eneste gang har jeg oplevet, at de har de produkter, jeg ønsker at bestille. Der er ALTID nogle af produkterne, der er udsolgt. Det er vanvittigt irriterende, for så bliver man nødt til at bestille flere gange og betale fragt hver gang. Og det er i forvejen et dyrt produkt. Måske de har taget munden for fuld, siden de ikke kan følge med!

26. juni 2022

Maltitol er der i chokoladen fra Mammas zugar. Det

Så fik jeg diarre af at spise noget af chokoladen der er Maltitol i den og derfor advarer jeg andre herinde. Maltitol får blodsukkeret til at stige.
Jeg er glad for at jeg fandt ud af det nu.
Jeg så også at Fødevarestyrelsen har givet dem en bøde så lad være med at handle hos dem.
Deres butik ligger i Grenå.

4. juni 2022

Er dette din virksomhed?