Nemt at få tid. Tæt på København centrum. Særdeles venlig behandling. Pænt arbejde (hærværksridser i lakken). Men de skal have sat et ordentligt skilt op, så man kan finde dem.
Hurtige og professionelle og de lavede endda også mit håndtag da de så nogle små ridser der også.
Super god oplevelse. Mindre parkeringsskade udbedret på få timer, meget behagelige samtaler med personalet, og fine lokaler med mulighed for at arbejde i ventetiden. Håber selvfølgelig ikke jeg får b... Se mere
40+ års erfaring — nu kombineret med moderne Smart Repair IRS Danmark har været et betroet navn inden for lakering i mere end 40 år. Vi har opbygget vores stærke ry på præcision, håndværk og lakarbejde i høj kvalitet — og nu bringer vi den samme ekspertise ind i vores nye Fastlane Smart Repair‑koncept. Vores Fastlane‑service er udviklet til at udbedre mindre lakskader hurtigt og professionelt, ofte på blot 1,5 til 2 timer. Du kan endda vælge at vente behageligt på stedet, mens din bil bliver repareret.
Stamholmen 111A, 2750, Avedøre, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Hurtig og effektiv behandling. Virkelig god service.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Rigtig flot arbejde og venlig betjening.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Hurtigt og effektivt arbejde. Venligt og imødekommende personale.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Meget imødekommende og venlige medarbejdere- både i telefonen og på værkstedet. Flot arbejde. Dejligt venteområde.
Mit eneste problem var, at jeg havde svært ved at finde værkstedet.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Behagelig personale og godt venteværelse, hvor man også kan arbejde.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Hurtigt og effektivt - samt meget imødekommende personale og gode venterum m.v.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Venlig betjening og gode faciliteter mens skaden repareres. Udretning af stødskade og efterfølgende lakering blev udført til kryds og bolle, og inden for den på forhånd anslåede tidsramme. Her kommer jeg gerne igen :=)

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
God service og et bragende godt arbejde.
Havde en ridset kofanger, så blev udbedret til perfektion. 😊
Og det tog ingen tid, så kun positive ord herfra.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Håber selvfølgelig ikke jeg får brug for hjælp til at udbedre en skade igen, men vil klart vælge dem hvis jeg gør.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Hurtig service og utroligt flinke medarbejdere som gjorde et fremragende stykke arbejde.

Super service.
God kvalitet, let at booke og smilende personale.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
En rigtig god oplevelse, hele bookingen foregik nemt og arbejdet med at udbedre en Bilka bule blev udført helt perfekt

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Hvis du leder efter et godt værksted, kan jeg klart anbefale dem. De er virkelig flinke, nemme at kommunikere med og leverer hurtigt arbejde i høj kvalitet og netop deres gode service, hvor de holder, hvad de lover.
De er ærlige, grundige og til at stole på. De er gode til at forklare, hvad der skal laves, uden at det bliver kompliceret.
Man bliver mødt med smil, godt humør og venlighed.
Kommer helt sikkert igen- og kan anbefale stedet.

Super nemt!
Ankommer 30 min før tid, intet problem, bilen er færdig præcis 2 timer senere! Dejligt venteværelse, og super flinke medarbejdere..
Helt sikkert et sted jeg bruger igen!

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Virkelig god service man får hos fastlane i Avedøre. Jeg ventede knap 2 timer mens bilen fik lavet en bule, og fik ny maling. De har en fint vente værelse hvor man får kaffe, og kan se tv hvis det lyster. Jeg måtte tilbage dagen efter, da min bilrude i den dør der var lavet ikke ville rulle ned. Det viste sig ikke at have noget at gøre med skaden, men de var så søde, at de hjælp med dette på stedet. Jeg kan kun anbefale fastlane. Jeg kører nu hjem glad, og rigtig tilfreds med den service de flinke fyre hos fastlane har givet mig. Klart dem jeg vælger hvis min bil skulle komme ud for flere uheld. Kæmpe tak 🥰 Mvh Carina.

Besvarelse fra IRS Denmark - Avedøre Fastlane
Da man træder ind af døren, og til man forleder stedet.
oplever man en professionel service over hele vejen.
jeg kan kun varmt anbefale stedet plus at man venter i deres vente værelse men kaffe og vand.
fjernsyn om man ville det, så er der også den mulighed, men i stille og roligt miljø.