Det bedste råd er at du skal handle et andet sted… Jeg fulgte deres size guide og enten var tøjet slet ikke tilsvarende længden som anvist, ellers var det alt for stort. Man skal både betale dyre... Se mere
Er førstegangshandlende på Boohoo og det blev også sidste gang! 10 dages levering, hvor de lover 3-6 dage på deres hjemmeside. Jeg bestilte både t-shirts, nederdele, bukser og kjoler. Størrelserne... Se mere
Lortekundeservice og magen til fup!!!!! Jeg købte en jakke og modtog noget der på ingen måde ligner det på billedet- dårlige syninger med huller/sprækker langs hele bunden. Jeg skriver til dem og de... Se mere
Falsk annoncering. De annoncerer med fri returret på den mail man modtager når man har bestilt sine varer, men dette er ikke sandt. Gælder nemlig kun for UK costumers, men alle modtager den s... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Aldrig køb noget af denne hjemmeside
Aldrig køb noget af denne hjemmeside! Det ren bedragri! Bestilte tøj til 487kr, to dage senere har det trukket fra min konto. 2-3 dage senere fik jeg email at de har sendt pakken, præcis halv time senere skrev de at jeg har returneret det tøj jeg bestilte! som jeg har slet ikke gjort! og der står at det vil refundere 321 kr, som er slet ikke det samme beløb! og det vil slet ikke svare på mine emails
Lortekundeservice og magen til fup!!!!!
Lortekundeservice og magen til fup!!!!!
Jeg købte en jakke og modtog noget der på ingen måde ligner det på billedet- dårlige syninger med huller/sprækker langs hele bunden. Jeg skriver til dem og de beder mig returnere. Jeg fortæller, at det altså koster næsten flere penge at sende retur end varen har kostet, men de siger at de nok skal betale. Efter så at have brugt over 200kr på retur, bliver de ved med at komme med undskyldniger om at det ikke er gjort ordenligt nok. Først har jeg ikke sendt rigtige oplysninger og så er diverse kvitteringer fra postnord ikke gode nok.
Ingen penge kommet retur og endnu flere penge brugt på returporto :( snyd snyd snyd
Bestilt og betalt for tøj for knap en …
Bestilt og betalt for tøj for knap en måned siden.... Intet er kommet...!
Dårlig service efter defekt modtaget varer!!.
Jeg har for første gang handlet på boohoo.com, da jeg efter rimelig hurtig tid modtager mine varer, ser jeg at der mangler en knap på min biker jakke. Jeg skriver derfor med det samme til dem at der er en fejl på jakken, og det modtagede svar lyder på "Det er ikke muligt at sende dig en erstatningspost, vi kan kun bede dig om at returnere varen og købe en ny hvis du har brug for jakken".
Ikke nok med det skulle vi returnere en jakke der var alt for stor til min bror, det skulle vi give 100kr for at sende den tilbage.
Alt i alt utrolig dårlig service og et sted vi ALDRIG handler igen. Skuffende
Fantastisk
Fantastisk sted at handle! Har købt derfra mange gange, og det samme har min familie. Helt sikkert det bedste sted at handle på nettet, da det både er billigt, og super god kvalitet :)
Serviceminded virksomhed
Første gang jeg læste disse anmeldelser omkring Boohoo, gjorde således, at jeg ikke ville handle på websitet. Noget tid senere, købte min bedsteven noget derinde fra og var tilfreds. Det gjorde mig derfor lettet, da der et rigtig meget billigt tøj derinde fra, der falder under min smag. Jeg bestilte derfor hurtigt to pakker derfra. Jeg var tålmodig. Jeg ventede to uger og havde endnu ikke modtaget noget. Jeg tjekkede derfor trackings nummeret for at se, om pakken var på vej. Der stod, at den var i Sverige, hvilket var lidt underligt - men jeg tænkte så, Sverige er ikke særlig langt fra Danmark? Jeg ventede så derfor to dage mere og fandt derefter ud af, at der intet var sket med forsendelsen. Jeg kontaktede derfor Boohoo på deres Facebook, hvor de hurtigt svarede tilbage. De sagde, at der var sket en fejl, hvilket selvfølgelig altid kan ske. Jeg modtog derefter hurtigt pakkerne to dage efter, og jeg blev glad over, at tøjet passede til mig. Jeg havde også bestilt en tredje pakke, som jeg modtog cirka 1-2 uger efter ordrebestillingen. De havde åbenbart delt min pakke op, og kontaktede jeg dem igen, da jeg troede, at jeg kun skulle modtage en pakke. De sagde så, at de havde mistet den ene pakke, og derfor ville de lave en refundering på de manglede produkter. Dagen efter, at jeg havde kontaktet dem, modtag jeg så den manglende pakke. Jeg kontaktede dem hurtig for at fortælle dem, at jeg havde modtaget ordren. De hjalp mig derefter med at annulere refundering osv. I dag venter jeg spændt på endnu en pakke derfra! Angående størrelse, bør du købe en størrelse større, hvis du bruger størrelserne fra 32-44. Hvis du er plus size, kan du bare bruge din almindelige størrelse. Ellers kontakt virksomheden selv! De er meget søde og hjælpsomme. Jeg giver dem fem stjerner, fordi jeg er tilfreds og begestret over, hvor hurtigt de svarer, og hvor venligt de har behandlet mig indtil videre.
Jeg elsker Boohoo og har handlet der et …
Jeg elsker Boohoo og har handlet der et par gange.
Det er en god kvalitet og et kæmpe udvalg og så har de næsten altid 30-70% rabat på alt eller på alt i en katagori f.eks. Kjoler, toppe
tøjet str. passer perfekt og virkelig god kvalitet som jeg forventet :)
God kvalitet og hurtigt
God kvalitet og hurtigt. Min veninde skulle købe noget tøj, på hendes enhed stod der noget af tøjet var udsolgt men på min var det tilgængelige lidt mærkeligt.
Bedste sted at købe tøj på nettet!
Altid gode tilbud, og super lækkert tøj!!
Godt tilfreds!
Jeg er godt tilfreds, men dog er størrelserne ret varierende. Jeg modtog en bomberjakke og en læderjakke bestilt i samme størrelse, hvor bomberjakken lige præcis var stor nok, men dog lidt kort i ærmerne, men ikke for korte. Derudover modtag jeg læderjakken, som så var meget stor i størrelsen. Jeg har kun positivt i forhold til kvalitet, levering mv.
Fik ikke alle mine pakker.
Boohoo kører med lækre tilbud som lyder på 50-60% på alt.
Jeg har så bestilt 9 ting derfra, hvor 3 af dem var sko. Desværre kom 2 af mine par ikke hjem. Der er trukket penge fra min konto for alle 3 par.
Jeg har også købt en kjole derfra, men det var ikke den kjole som de viste på billedet, jeg har fået hjem.
Men de levere indenfor de dage de lover. Derfor 3 dage
Snyder og dårlig service
Det er sidste gang, at jeg handler igennem Boohoo! Har handlet der over 100 gange. Men nu stopper det! Jeg havde bestilt en masse tøj, og da jeg får min pakke mangler det hele undtagen en trøje. Jeg skriver til dem, og de er flinke til at ville refundere med det samme. De refundere så langt fra det rigtige antal kroner. Og nu efter flere uger er jeg stadig igang med at lære dem matematik! Jeg har sendt billeder af mit kontoudtog osv. Og de bliver ved at bortforklare. Aldrig mere. De er simpelthen for dårligt. Og man kan kun maile med dem, og så svarer de hveranden dag... Dumme Boohoo
Elsker det firma❤❤
Top service og hurtig levering 🤗🤗 fantastisk tøj og bestemt ikke sidste gang jeg handler der❤❤❤
Jeg elsker Boohoo
Jeg elsker Boohoo og har handlet der mange gange. Det er så dyrt at sende ting retur til England, at jeg aldrig har gjort det, men istedet giver jeg det til veninder der kan passe det.
Det er en god kvalitet og et kæmpe udvalg og så har de næsten altid 30-60% rabat på alt eller på alt i en katagori f.eks. Kjoler.