DK Autocenter Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har købt min seneste bil hos..

Jeg har købt min seneste bil hos dk-autocenter og har haft et yderst behageligt forløb med kompetent og professionel rådgivning. God dialog omkring valg af bil hvilket blev fulgt op af rigtig god kundeservice. Jeg har følt mig godt behandlet hele vejen igennem og vil bestemt købe bil her igen.

11. april 2023

Uden sammenligning dårligste service…

Uden sammenligning dårligste service jeg har oplevet! Jeg skriver på en Skoda CitiGo de har til salg. Henvender mig d. 8. og vi aftaler en pris på bilen. Den står til 75 og har nogle ridser på kofangeren. De kan ikke slå én eneste krone af, men vi aftaler jeg gir fuld pris for bilen, så er den leveret på gaden, registreret i mit navn og de får kofangeren lakeret. Vi aftaler så at de sender mig en slutseddel, som jeg underskriver og får sendt tilbage til deres underskrift, så handlen er endeligt i hus og jeg kan få overført nogle penge og sendt en autotransport efter bilen. Dagen efter er der stadig ikke kommet nogen slutseddel, så jeg ringer gentagne gange, men nu svarer de slet ikke. Jeg skriver mails til dem, både fra min egen mail, fra bilbasens mailsystem og fra deres egen hjemmeside. Om aftenen sender jeg dem så en mail igen, hvor jeg skriver at jeg trækker mig fra handlen og ti minutter efter, blir jeg ringet op og kan høre noget musik, men ingen svarer når jeg snakker til dem. Jeg ringer tilbage ti minutter efter, men der blir ikke svaret. Dagen efter blir jeg ringet op af en anden fra firmaet, der siger at ham jeg snakkede med tidligere, desvære ikke var sælger, så den pris han havde givet mig, holdt ikke, men de kunne lave den til 75.800,- på gaden i mit navn og så ville den være klar Mandag eller Tirsdag. Det var jeg lidt træt af, men accepterede så alligevel. Jeg bad igen om en slutseddel, der sjovt nok ikke dukkede op. Jeg ringede og rykkede for den og det var han helt uforstående overfor, men han var tilbage på kontoret en time senere, så ville han sende den "igen". Den kom heller ikke. Jeg rykkede endnu engang for den og så havde han lige kunder og var alene om det hele, så der ville lige gå lidt tid. Da vi igen snakkede sammen, havde han lige en bil til syn, men SÅ... Da vi så endnu engang snakkede sammen, fik han endelig sendt slutsedlen, men så var prisen steget ENDNU engang. Jeg ringer ham op og hører hvordan det nu kan være, men det var fordi den aftalte pris, som var "75.800,- med nylakeret kofanger, på gaden, registreret i mit navn" naturligvis var uden plader. De kom altså oven i prisen. Så nu var der lagt 1.480,- oven i. "På gaden, registreret i mit navn" har så vidt jeg ved, altid været MED plader. Hvordan skulle den ellers være registreret i mit navn? Nå, men han vil lige kontakte sin chef og ringe tilbage, et kvarter - tyve minutter efter. Det var så i eftermiddags kl 16:06 helt præcist. 16:46 sender han mig et billede af bilen og skriver at han ikke håber 1.480,- skal spænde ben for at vi skal få vores drømmebil?

Nu har jeg brugt fire dage, på at FORSØGE at købe en bil af dem. I øvrigt en bil der iflg annoncen, havde "service ok", men da jeg endelig efter tre dage fik tilsendt en slutseddel, med en pris der var sat op for anden gang, kun havde "service delvist ok".

Det hele blev simpelthen for mærkeligt og besværligt, så nu må jeg jo starte forfra med at lede.

11. marts 2022

Er dette din virksomhed?