Jag är alltid jättenöjd och älskar det där lilla extra som Djurtoppen erbjuder! Jag kommer alltid att föredra mindre företag framför de stora koncernerna!
Se, hvad kunderne siger
Just nu är jag inte nöjd alls då jag fortfarande inte fått min beställning eller någon information om när den kommer. Den har "behandlats" i en veckas tid nu enligt informationen på mitt konto på hems... Se mere
Helt klart dem bästa produkterna på marknaden och min hund är alltid lika nöjd och glad! ✨ Går alltid smidigt och fort att få hem beställningarna också. Har beställt ofta hos djurtoppen och blir li... Se mere
Djurtoppen levererar som vanligt! Min kränsa Tollare är det jättesvårt att hitta gott tugg till. Men på djurtoppen hittar man alltid något som går hem. Extra stort plus att allt produceras i Sverig... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Djurtoppen
Skrevet af virksomheden
En djurbutik med bas i Dalarna.
Vi fokuserar på att vårt sortiment ska gå hand i hand med hållbarhet och variation. Vi söker ständigt efter nyheter och väljer noggrant ut passande produkter.
Naturligt hundgodis & extra tåliga hundleksaker
Vi har ett brett sortiment av rent och naturligt hundgodis och tugg. Kaninöron, älgtugg, rentugg, nötrullar.. Listan kan göras lång! Djurtoppen erbjuder också hundleksaker och kattleksaker som består av både vanliga och mindre vanliga märken! Har du provat ge en boll av hårt tovad ull till din hund?Hos oss hittar du även extra slittåliga hundleksaker bland annat!
Vi värderar att erbjuda produkter som vi själva står för och vi kommer aldrig väl ifrån våra kunder.
Lager i Dalarna | Möjlighet till upphämtning | Betala med Klarna | 1-2 dagars leverans
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Roliga och ovanliga produkter men man får inte alltid det man beställer
Lite roligare och ovanligare utbud av tugg, som gör det roligt att testa mkt nytt, och ett stort plus att allt är naturligt!
Det som drar ned betyget är att det ofta saknas något på ordern som det stod skulle finnas i lager. Det som blir ännu tråkigare är att man då har ersatt det med en annan produkt som den senaste gången jag beställde var 30kr billigare än den produkten som jag faktiskt beställde. En av grejerna jag köpte betalade jag 89kr för, men den visade sig vara slut i lager så då skickade man med en annan produkt ist som kostar 59kr. Säg att jag tex hade haft en allergisk hund eller en kräsen hund som kanske inte äter allt så hade jag kanske till och med fått kasta/ge bort ersättningsprodukten och då fått betala 89kr för ingenting. Då hade jag hellre fått tillbaka pengarna. Just denna gången fick vi en liknande produkt men med lägre värde, men förut har jag fått något helt annat som ersättning. Tex beställde jag laxskinn som ej kom, då skickades det med ett kaninöra ist, som är värt hälften så mkt som det jag betalade för. Jag trycker ju även hem dom produkter som jag tror går hem hos min hund, så svårt för någon annan att gissa vad hon kommer vilja ha. Sedan valde jag DHL som frakt då det är mkt smidigare för mig då ombudet som hanterar postnord har mkt sämre öppettider så jag har svårt att hämta ut paket därifrån pga jobbtider, men sedan kom paketet med postnord i alla fall.
Sammanfattningsvis så känns det som att företaget har en stor potential, absolut, men jag vill inte behöva dra mig från att beställa bara för att jag ska gå och fundera på vad som inte kommer med den här gången och vad jag får istället för det jag faktiskt har beställt.
UPPDATERING
Tack för svar på omdömet och jag fick snabbt en swish tillbaka med pengarna i fråga. Riktigt bra och seriös kundservice!😊 Jag är inte den som brukar våga säga till om det år något, men jag ville göra det den här gången då jag verkligen tycker att det är en rolig och nytänkande butik med mkt produkter som många andra inte har och som verkligen tänker på djurens bästa! Stort plus då jag har en hund som inte vill ha "vanliga ben", men hon älskar allt som hon fått från er! Kommer definitivt att handla hos er fler gånger och måste än en gång hylla eran kundservice!😊❤️

Besvarelse fra Djurtoppen
Lätt att beställa ifrån mycket olika…
Lätt att beställa ifrån mycket olika produkter att välja mellan och måna om sina kunder.
Blir något fel så rättar dem till det så fort det går .
Varit nöjd varje gång jag handlat därifrån.
Jag är jätte noga med vad jag ger min…
Jag är jätte noga med vad jag ger min hund för tugg, Djurtoppen uppfyller alla mina krav med ett stort utbud av fantastiska produkter. Snabb leverans är också ett plus.
Långsam leverans
Långsam leverans. Fick skriva och påminna. Fick ingen svar på min påminnelse, men paketet skickades efter det iaf. Valde DHL men skickades med PostNord. Mycket som var slut i lager redan vid beställning. Ytterligare saker som strukits vid leverans tyvärr…kommer nog testa någon konkurrent nästa gång och hoppas på bättre leveranstid och att hela beställningen kommer.
Önskar det gick att lämna recensioner på respektive tugg på hemsidan. Köpte ett horn för 200kr som tog slut på några timmar, lite tråkigt, har andra horn som hållit i månader.

Besvarelse fra Djurtoppen
Snabb leverans och bra naturligt godis…
Snabb leverans och bra naturligt godis och tugg tull hund 👌
Omtyckt av hundarna och bra kvalitet…
Omtyckt av hundarna och bra kvalitet tycker matte !
Nöjd kund och glad hund !
Bra varor och snabb leverans.
Mycket omtyckta godsaker☺️
Fruktansvärt kundbemötande och nekar retur
Jag ville returnera några ben jag köpt (och behöll dem som passade min hund). Företaget ifråga svarade mig väldigt kort att de vägrade ta emot min retur och sa att de inte mottar returer för tuggben. De anklagade mig dessutom i flera mail för att ha öppnat förpackningarna och brutit plomberingarna. Helt out of the blue. Att det skulle vara ohygieniskt för dem att motta produkterna. Jag fattade ingenting, och fick skicka flera långa mail där jag tydligt förklarade att jag inte öppnat några produkter och företaget fortsatte hävda att jag visst öppnat påsarna. Det känns som en genomtänkt strategi för att slippa hantera returer. Alla ben var ju plomberade så jättemärkligt att då hävda att det är ohygieniskt. Tillslut skickade de en retursedel. Har aldrig varit med om en sån taskig attityd där man anklagar kunder och vägrar följa lagen om ångerrätt. Det finns företag som till och med har smakgaranti på sina tuggben, och som återbetalar pengarna ifall hunden inte tycker om tugget.
Nu hade min hund inte rört benen, och trots det insisterar dem i flera mail att så är fallet. Det här krånglet och tjaffset var något nytt för mig. Företaget har efter den här händelsen ändrat i sina köpvillkor och skrivit dit att ångerrätten inte gäller vid köp av tuggben och godis. Väldigt oseriöst att avtala bort ångerrrätten som är en lagstadgad rättighet för konsumenter. Var försiktiga när ni handlar här.

Besvarelse fra Djurtoppen
Snabb leverans! Hundarna verkligen älskar dessa smarriga öron, trynen o olika ben!
Toppen helt enkelt!
Beställt flera gånger då det går åt några olika varianter av tugg varje vecka. Favoriten är den torkade fisken
Superbra sortiment!
Superbra sortiment för oss som är noga med vad våra hundar får i sig. Bra priser och bra service.
Toppenbra!
Bra priser, snabb leverans och utomordentligt bra kvalitet på produkterna! Tugghornet av renhorn är superbra och generöst i storleken.
Toppen med andra ord!
Hundtugg
Många olika tugg för hunden, roligt med mycket att välja på. Bra priser och snabb leverans.
Helt klart dem bästa produkterna på…
Går alltid smidigt och fort att få hem beställningarna också. Har beställt ofta hos djurtoppen och blir lika nöjd varje gång!
Oerhört trevliga människor som jobbar och jag rekommenderar detta företag starkt!
Snabb leverans och fint paketerat
Snabb leverans och fint paketerat. Allt funkade bra med beställningen!
Bra produkter
Bra produkter, snabb leverans, kommer att handla igen
Annorlunda hundtugg och godis
Midas älskar när paketet från Djurtoppen kommer. Han stjäl alltid nåt direkt 🤣
Kul med annorlunda tugg och godis. Midas favorit är oxkind
Djurtoppen levererar som vanligt!
Djurtoppen levererar som vanligt!
Min kränsa Tollare är det jättesvårt att hitta gott tugg till. Men på djurtoppen hittar man alltid något som går hem. Extra stort plus att allt produceras i Sverige eller Norden. Enzo och jag är så himla nöjda! Och toppen bra service om man behöver hjälp😊
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.