Meget dyrt ift kvalitet
Meget dyrt ift kvalitet. Og levering er super langsom! Vær opmærksom på der kan komme told på
Tøjet er super lækker kvalitet, men levering var super langsom (næsten 1 måned) og deres kundeservice var sød, men desværre ikke særlig behjælpelig… Herfor desværre kun 3 stjerner<3
Jeg har bestilt et par ting derfra, og tøjet er rigtig god kvalitet, og det sidder rigtig pænt! Jeg kan godt lide, at det er produceret af mennesker, der får en ordentlig løn for det, og at man på næsten alle varer kan se fabrikken, det er lavet på, og se nogle af dem der arbejder der. De har varelager i Sverige, så både leveringenstiden er kort og CO2 udledningerne er ikke så store, når varerne kun skal til Danmark. Jeg havde bestilt et tlf cover, som desværre gik lidt i stykker, men jeg skrev bare til kundeservice, og de gav mig pengene retur. (: god oplevelse!
Man modtager ingen ordrebekræftelse.
Deres kundeservice svarer ikke.
Kom derfor til at bestille en julegave en ekstra gang med 14 dages mellemrum, troede ikke jeg havde bestilt. Opdager fejlen en time senere, skriver straks til kundeservice om fejlen. De svarer ikke, og to dage efter modtager jeg to par bukser. Prisen var 1.080 dkr. Det kostede 90 dkr at returnere. Djerfavenue betaler mig kun dkr 960. Altså har det kostet mig 210 kr. det er jo en guldgruppe for firmaet
Dårlig kundeservice: Jeg har for anden gang modtaget et produkt med fejl og vil gerne modtage en refusion, da genstanden er ubrugelig. Kundeservice svarer ikke og der er nu gået 3 uger uden svar.
Havde en rigtig god oplevelse med kundeservice!
Kan klart anbefale Djerf Avenue. Tøjet er i højest kvalitet, så man får noget for pengene! Leveringen var også hurtig. 🙌
Djerf Avenue er et et fantastisk sted at handle. Det er mega godt kvalitet og alt bliver gjordt ordentligt. Jeg har personligt handlet der flere gang og kan kun anbefale det. Jeg elsker det!!!💖
Jeg har lige bestilt en vare hos Djerf Avnue, da jeg bestilte og betalte, kom der op på Deres hjemmeside, at noget var gået galt!
Så jeg bestilte og betalte igen!! Det viste sig så at begge bestillinger var gået igennem og trukket på mit kreditkort. Jeg kontaktede med det samme kundeservice, men fik at vide, at jeg ikke kunne annullere den ene ordre, men at jeg kunne returnere den ene ordre når jeg havde modtaget den. Det er godt nok mærkeligt!!!!
Refunderer ikke for returvarer. Scam.